Svatební hostina v pěkném sále na Olomoucku, poraďte

Ahoji všichni, moc prosím o radu, hledáme pěkný sál v okolí olomouce či Šternberka.. mohlo by být i nějaké jiné místo ale ne restaurace pro svatební hostinu.. ví někdo o něčem??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můžu doporučit např. bývalou faru v Hnojicích u Šternberka (z Olomouce přes Štěpánov je to asi 13 km). Jde o barokní budovu, ve které jsou kromě firemních akcí organizovány i svatební rauty, případně i se svatebním obřadem. Přeji šťastný výběr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi zalezi pro kolik lidi a kdy. O prazdninach jsou volne i sokolovny. Ted jsem videla jednu slavnostne vyzdobenou na ples a rikala jsem si, ze pro vetsi svatbu by to nebylo marne :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj moc pekny je KD jesenec...velka rekonstrukce probehla pred 5 lety, krom salu je tam i bar, velka kuchyne pro catering atp. Od Ol je to cca 30 km a
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já doporučuji učiliště ve Velkém Újezdu, sál je takový normální, ale hezky ti nazdobí stůl a rautové stoly. Byly jsme moc spokojení, udělají ti velice kvalitní catering za velice rozumnou cenu, za pronájem sálu se platí myslím 1 500,. Mrkni kdyžtak ke mě do alba, pokud by tě zajímalo víc podrobností, napiš mi:-)
Odpovědět
@devitihlavasan ahoji je to o prázdninach a vůbec by mi nevadila sokolovna jen tu v okolí Olomouce bydlím asi rok, můžu se zeptat který to byl sál???
Odpovědět
@ryshla někde jsem se dočetla že tam o prázdninách nejsou a mi to máme přesně v polovině jinak se mi to tam také líbilo ale nevím jestli to není už moc daleko,plánujeme kolem 50 hostů a většina je spíše kolem Šternberka a Olomouce....
Odpovědět
@spalinda mohla bych se jen zeptat jestli by se venku dalo udělat prase??
Odpovědět
Profilova fotka
@petulinab Primo v Olomouci- Chvalkovicich :-) :-) Je to u vypadovky na Sternberk. Tedy ne primo u te hlavni silnice,ale o jednu ulici vedle :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulinab určitě dělají svatby i v létě :-D . Bratr chodí o prázdninách do školy na svatební obsluhy, byli by sami proti sobě, v létě je svateb nejvíc
Odpovědět
Profilova fotka
@petulinab Mám za to, že se tam dá domluvit téměř na čemkoliv, majitelé fary jsou moc fajn manželé :-) Svatby se tam konají dost často, takže si myslím, že záleží jen na domluvě.
Odpovědět
@ryshla tak bohužel to tam o prázdninách nejde, volali jsme tam a o prázdninách je zavřená
Odpovědět
Profilova fotka
@petulinab nevím, jestli je pro vás daleko Kojetín. Ale pokud potřebujete sál tak pro 100 lidí, perfektní zázemí, krásné prostředí, včetně vybavení pro hostinu, ozvučení, .... tak doporučuji kojetínský "okresní dům" na náměstí. Měli jsme tam svatební hostinu a bylo to skvělé. A navíc chtějí pouze 3000 Kč za pronájem. A to jsme to tam celý týden okupovali pro přípravy.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?