Svatební hostina v Parkhotelu (Lovecká chata) v Hluboké

Nemáte některá zkušenosti s touto restaurací v Hluboké nad Vltavou? Chceme tam mít hostinu a trochu se bojíme, že služby by nemuseli být 100%. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, taky se vdavam na Hluboke. V Park hotelu jsem nebyla, takze ti bohuzel neporadim :-|
Odpovědět
Holky, fakt nic? Nikoho neznáte? Ani Vy, které bydlíte na Hluboké jste tam nikdy nebyly na obědě? :-( To je teda pech.
Odpovědět
Ahoj. My mame svatební hostinu zamluvenou v Park hotelu na 6.6,slysela jsem chválu.Mají tam velice hezký salonek s terasou,z které je možno jít do zahrady. Při zamlování a domlouvání podmínek,byli velice příjemný a ochotný.
Odpovědět
My mame zamluvenou Loveckou chatu na 20. 6., tak budu moc rada, kdyz das potom vedet, jake to bylo ve skutecnosti, popr. na co si dat pozor. Jinak preji, at se Vam vsechno vydari :)
Odpovědět
xandaa - kde jsi? ;-( Prosim Te, kolik budete mit lidi a jak Vas to vyslo cenove (hostina, raut?) + co vsechno v tom mate? Jsem rada, ze jsem nasla nekoho, kdo to ma na stejnem miste..... ;-) Moc diky.
Odpovědět
Ahoj.Počítáme tak kolem 50 lidí,ale uvidíme ve finále. Rozpočet nám udělali pro 50 lidí na 70 tis. Je v tom novomanželské apartmá 2.470,aperitiv á 50,svatební menu-šunková rolka,hovězí vývar,jihočeská bašta,nebo svíčková á 450,večerní raut á 350 na osobu a nápojoví limit 20 tis. Doufám že se tom vyznáš a že vše bude ok. Děkuju a také přeji at Vám vše vyjde podle Vašich představ.
Odpovědět
Díky. Tak to máme téměř stejné, jen my si volili vlastní menu. V tom rautu á 350 Kč - vysvětlili Vám, kolik čeho kdo může sníst? Jak k té částce vlastně přišli a za co vlastně konkrétně platíte? Nám totiž odmítli udělat podrobnou kalkulaci....
Odpovědět
Xandaa, blahopreji ke svatbe (snad se vydarila a posles nejake foto do alba) a jsem uz tuze zvedava, jak jste byli spokojeni s jidlem a vsim okolo v Park hotelu na Hluboke?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?