Svatební hostina v Ostravě, máte doporučení na místo?

Profilova fotka
Ahoj holky jsme s Bohumína a chtěli bychom hostinu v Ostravě nemáte nějaké doporučení na super místo... Bude nás kolem 50... Děkuji jsem už zoufalá... :-(
Odpovědět
@kikicedi doporučuji hotel Jan Maria v Ostravě-Heřmanicích, nebo hotel Silma v Rychvaldě (tam lze uskutečnit i obřad na zahradě). Obojí si můžeš vyhledat na jejich webovkách.
Odpovědět
Otázkou je, co znamená super místo. My jsme měli hostinu v restauraci Eden v Ostravě-Heřmanicích. Manželova rodina je z Bohumína a Karviné a ti to měli domů blíž než my z Poruby :-D V Edenu mají velký taneční parket, jídlo naprosto skvělé, výzdoba taky krásná, obsluha výborná a paní provozní nám vyšla se vším vstříc. Jednání s jakým jsem se jinde nesetkala. Měli jsme tam i pejska a děcka si hrála venku na hřišti nebo v dětském koutku. Jan Maria nás taky zaujal a měli jsme i reference od známých, ale pro naše potřeby to bylo malé (sami připustili, že 50 osob je na ten prostor moc, že ideální počet by byl tak 35). Na svatbě nás bylo nás přesně 50 a počítali jsme původně s 57 osobami.
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba Třebovický Mlýn?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Jj v Šilheřovicích je to paradní ... a docela i idealní na fotečky taky nad tím uvažujem...
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné jsou štáblovice - ale to je u Opavy. V Ostravě mě napadá LaVida, nebo AD Landek restaurace ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?