Svatební hostina v okolí Vyškov - Brno - tipy

Dobrý den, hledáme místo pro svatební hostinu pro cca 70 lidí, nejlépe okres Vyškov, Brno - venkov, tak abysme si veškeré občerstvení mohli zařídit vlastní. Máte nějaké doporučení? Děkuji
Odpovědět
@janakam Pokud jste ochotni si zajet trochu bliz k Brnu, tak bych doporucila urcite obecni sal v Měníně. Kapacita je tam tusim kolem 120 lidi (tolik maji zidli, ale vlezlo by se i vic), je to tam krasne nove zrekonstruovane, k dispozici je tam i kuchynka a zakladni vybaveni jako talire, slenice, ubrusy atd. Velka vyhoda je ze maji i dve pipy na pivo nebo kofolu. Prosklene lednice ktere muzete umistit do salu odkud si hoste budou brat piti. Plati se jen pronajem+energie+ tusim nejaky poplatek za vyprani tech ubrusu, ale to uz si nejsem jista. Klice Vam obvykle daji ve ctvrtek a vraci se az v pondeli, takze spousta casu si vse nachystat. Nam doporucili mistni cateringovky s kteremi maji dobre zkusenosti, ale v podstate je jim jedno koho si tam vezmete.
Odpovědět
Profilova fotka
Také mohu doporučit ten Měnín. Pokud se Vám tam bude líbit, tak určitě rezervujte co nejdřív, protože je tam o to velký zájem. Přikládám jedno starší videjko od tama kde jsou ty prostory trochu vidět. Točíme tam několikrát do roka. Jinak tady v okolí kde byste si to mohli udělat sami opravdu nic není. Napadla mě ještě stodola v Dolních Kounicích, ale tam už berou na 2021. https://vimeo.com/184735547
Odpovědět
Jinak na strankach obce jsou jen asi dve fotky prazdneho salu a par z nejakych obecnich akci, pokud bys chtela podrobneji videt jak to tam vypada nazdobene na svatbu, tak ja nasla pekne fotky na strankach restaurace Na Kine, ale je to tam zamichane mezi ostatnimi fotkami ze svateb, ktere delali, tak je potreba to proklikat cele nebo na fb strankach firmy Rychlik catering. Samozrejme vzdy zalezi na snoubencich jak si to tam vyzdobi, ale jako inspirace nebo jen tak pro predstavu ti to taky muze pomoct. :-)
Odpovědět
Jeste me napada chata babi lom, ale to uz je docela dalka, tech 70 lidi je strop, co se vnitrnich prostor tyce, je tam uz pomerne vysoky pronajem a navic jsou vic jak rok dopredu plni a pak sypka v medlankach, ale to uz je Brno mesto.
Odpovědět
Profilova fotka
Napadá mě kulturák/sokolovna v Želči - je to už Olomoucký kraj, ale od Vyškova je to kousek. Je to velký prostor, nově opravený včetně kuchyňky a výčepů, se zahrádkou. Cenově a co se obsazenosti týče, nevím jak se pohybuje. Sýpka v Medlánkách je také super, akorát to nemá venkovní prostor, výčep byste si musela sehnat vlastní a na léto to úplně není - jsou tam jen malá okénka, která to neprovětrají. Byla jsem tam na svatbě v červenci a nedalo se tam dýchat. Ale poměr cena-prostor super.
Odpovědět
Profilova fotka
Teď čerstvá zkušenost, pěkný obecní sál v Horákově (Mokrá-Horákov), vypadá to, že s vybaveným barem i kuchyní, pěkné nové sociálky a upravený sál. Cenu a obsazenost také nevím :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?