Svatební hostina v okolí Teplic, poraďte místo

Ahoj holky, prosím Vás o radu. Koukám se po nějakém místě v Teplicích, případně v okolí Teplic, kde bychom mohli mít svatební hostinu, ne tedy oběd, ale spíš raut, grilování, apod. Primárně bych byla asi úplně nejraději, kdyby se dalo nějaké místo pouze pronajmout se zajištěním vlastního jídla (ne že bych si chtěla sama vařit, ale chtěla bych mít různé dodavatele - chlebíčky Jitřenka, zákusky Indián...apod...), což je myslím sci-fi, ale budu ráda, pokud mě někdo vyvede z omylu :-) úplně úžasné by bylo kdyby tam byla i terasa nebo přístup na zahrádku, .... Pokud je výše uvedené opravdu nereálné, pak by mě zajímalo, kde jste byli s hostinou spokojení a jestli je třeba někde možné si přinést vlastní alkohol, apod...moc děkuji za všechny reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, svatbu jsem zatím nemela, ale alespon ti napíši mista kde se v tp pořádají svat. hostiny. Třeba ti to nějak pomůže;) je tu růžový hrádek v krupce, pak se dělají hostiny v princ de ligne, přítel teď nedávno hrál svatbu- zeptám se na místo a dam ti vědet;) Jinak je hodne hezky Kristin hrádek v dc. Trochu z ruky ale úžasné místo. A pak v je tu jeste hotel Ján. Kdyz si na něco vzpomenu nápisu;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Já jsem z Ústí a koukala jsem na hodně míst na svatbu... Mě osobně se líbil hodně obřad na střekově, novomanželé měli krásné fotky.. Já se budu příští rok vdávat na Velichově, ale rozhodně to není místo, kde by sis mohla přinést nějaké občerstvení (snad jen sladkosti).. Je hezký Černodoslký mlýn, ale to je až u Lovosic...Hodně nevěst psalo o Ostrově, který mě až tak nenadchnul (hezké okolí , ale ten hotel pro mě nic moc)... Ale pokud chceš místo, kde můžeš míst svoje jídlo, hledala bych nějakou chatu a pronajala bych si jí (taky mam známou, co to takhle dělali)... Jinak v těch restauracích a hospodách si myslim, že ti toho moc nepovolej...
Odpovědět
http://www.beremese.cz/forum/na-svate...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?