Svatební hostina v okolí Prahy 5 za rozumnou cenu

Svatbu máme v září na Staroměstské radnici a bydlíme v Košířích a nevíme si rady s místem hostiny.Favorit byl Sport hotel,ale nenašla jsem na něj moc chvály a na víc ceny neodpovídají vzhledu restaurace a okolí.Máte prosím některá nějaké dobré tipy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Zkus se mrknout na restauraci u rytíře Jakuba v Kunraticích.
Odpovědět
v okolí prahy 5 .. čertův mlýn na velké ohradě..
Odpovědět
Ahoj, není to teda na Praze 5 ale 6, ale je to kousek od Evropské a do Košíř to nebude daleko. Znám to tam proto, že tam měla neteř křtiny, je to v krásném prostředí uprostřed přírody, kde budete naprosto nerušeni, a i když se soustřeďují na středomořskou kuchyni, jde tam krásně nakombinovat případné svatební meníčko včetně případného pečeného selete. Křtiny byly v červenci, seděli jsme proto venku v té zimní zahradě a bylo tam moc příjemně... Jinak je tam i letní terasa. Jídlo bylo báječné a všichni si to tam moc užili. Koukni sama na www . mlyn1999 . cz :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Sport hotel mi přišel ulpně strašnej. Co třeba Černý kohout ( u Barandova) P5, Dolce Villa P6, Ořechovka P6, U pramene P6 nebo my to máme na Spirtice (http://spiritka.wz.cz/), ale tam je jen pár volných termínů..
Odpovědět
Profilova fotka
Ve Slivenci je dobrá restaurace Na rozcestí. Nebo jak už tu byl zmíněný Černý kohout, který je kousek od Barrandova.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?