Svatební hostina v okolí města Mostu, víte o místě?

Profilova fotka
Ahoj, Dobrý den, chtěla bych poradit, zda někdo nevíte o nějakém pěkném místě v okolí města Mostu pro svatební hostinu o cca 50-ti lidech. Budu ráda za každou odpověď. Děkuji moc Kájina
Odpovědět
Profilova fotka
co třebas Zátiší???? tak jsme to měli my nebo si hodně chválí selský dvůr v Brananech, nebo Ressl ale tam nevím jestli to ještě funguje
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zátiší taktéž doporučuju...moc hezké a může to být venku nebo vevnitř... Ressel taktéž krásný, Selský dvůr NEEEEE, naše známá se tam vdávala loni v červenci...a DĚS!!!
Odpovědět
Profilova fotka
V Zátiší to máme rezervované, moc děkuji holky za Vaše názory. Jen se nám vyšvihl počet hostů na padesát (na svatební hostinu bude 30 lidí, to se tam poskládáme), ale na následnou párty odpolední přijde dalších dvacet lidí a já nevím, zda to tam pak už nebude moc. Ale jak píšeš Marcelko, tak zřejmě nebude problém, aby dvacet příchozích sedělo venku a chodili dovnitř si zatančit. Ještě jsem dala poptávku na hotel Emeran na Klínech, tak uvidím. Moc Vám děkuji za Vaše příspěvky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky je možné si na Zátiší přinést pár lahví vlastního tvrdého alkoholu? Máte někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Co hotel Benedikt v Moste?? Ja se tam byla minulej mesic podivat a nahoru do toho salonku se vejde az 120 lidi, mate vlastni terezu, je to v prirode.. Hezci nez Zatisi si myslim osobne. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?