Svatební hostina v okolí Hradce Králové, víte o místě?

Prosím nevíte někdo a nějaké hájence, nebo jakémkoli prostoru v okolí Hradce Králové nebo Hořic (do 30Km) se sociálním zázemím a kuchyňkou. Chtěla bych tam hostinu a posvatební oslavu cca 50 lidí, děkuji. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Třebechovice jsou už pro tebe daleko?
Odpovědět
Tenhle směr už je trochu z ruky. Ale kdyby se nic nenašlo, co je v Třebechovicích?
Odpovědět
Profilova fotka
@dead_cat Český rybářský svaz propůjčuje chatu i s grilovacím prostranstvím a travnatou plochou kousek od Třebechovic (více méně Třebechovice ve směru na Polánky nad Dědinou). A kousek od této chaty je ještě (ve stejném směru) hájovna (nevím, komu to patří, ale dle výzdoby asi myslivcům :) ) a to je též budova k pronájmu, kde je zázemí a grilovací prostranství a travnaté plochy. Shodou okolností jsem na obou místech fotil loni a předloni dvě různé svatby. Pohoda na after party. Jednoznačně doporučuji.
Odpovědět
Děkuji za návrh, koukala jsem na stránky rybářského svazu. Vypadá to tam moc hezky. Přesně tohle jsem si představovala :-) Bylo by fajn kdyby se objevilo něco takového blíže k domovu :-) Ale když ne tak jdu do toho :-D
Odpovědět
Ahoj, my měli svatbu v hradci na Zděné Boudě a byli jsme moc spokojeni. Pan majitel nás upozornil, že je na Zděné Boudě od 1.6.2013 a je si vědom, že předtím tam ne všechno bylo OK ale musím říct, že to bylo opravdu moc příjemné, od první schůzky, kdy jsme domlouvali jídlo až po samotný průběh večera. Krásné prostory jak salonek tak venkovní zahrádka. Doporučuji všem.
Odpovědět
A jak jste to měli s jídlem a pitím?
Odpovědět
My platili veškeré alko i nealko takže nás to vyšlo lehce nad tisícovku na osobu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my to budeme mít přímo v HK, na Pouchově v Katolickém domě ;-) Je to velký sál a je k tomu vše, co poptáváš, čili sociálky i kuchyň... My tedy máme jen velký raut, ale ségra tam měla klasickou hostinu i to večerní mecheche, vše svépomocí a na pohodu ;-)
Odpovědět
@knacki A nějaké fotky nebo www.stránky a info??? prosím...
Odpovědět
Profilova fotka
Webovky to nemá :-/ Zbytek IP ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@honzajezdik_photography Dobrý deň, zaujímalo by ma bližšie info o chate, ktorú ste spomínali, nevedeli by ste mi poskytnúť nejaký link, prípadne kontakty, na nete sa neviem zorientovať, čo presne ste mysleli :) Ďakujem!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?