Svatební hostina v Myškově mlýně nebo Liškově mlýně?

Ahojky všichni, prosím poraďte, nemůžeme se rozhodnout, zda uspořídat hostinu v Myškově mlýně (http://cz.myskuv-mlyn.cz/o-penzionu-s...) nebo v Liškově mlýně (http://www.liskuvmlyn.eu).....Napište mi prosím své zkušenosti a názory proč právě na tom či onom místě ;-) Děkuji moc !!!!
Odpovědět
Jé Dančo, to je jako by jsi mi mluvila přímo z duše. Taky řeším podobnou otázku a tyto dvě místa patří mezi náš top! Já se momentálně asi více přikláním k Liškovu mlýnu - je tam větší využití pro svatebčany (bazén, minigolf,....), větší zahrada, rybníček, který dodává romantický nádech, skvělá domluva s panem Liškou.... jediné čeho se obávám, jak už jsem zde někde psala je ten prostor pro tanec. Uvidíme, osobně pro 100% rozhodnutí čekám na vyjádření spokojenosti několika letošních nevěst, které budou mít svatbu právě v tomto místě. ;-) Co se Myškova mlýnu týče, tak na něj jsem zde moc referencí ani nevěst, které by zde měli svatbu nenašla :-(
Odpovědět
Kamaradka mela svatbu na zamku Radic a prave v Myskove mlyne jsme byli vsichni ubytovani. Den predem, tj, v patek jsme tam meli zarizene grilovani prasete a vsechno bylo uplne super. Co se teda tyka ubytovani, tak doporucuji, ceny jsou v pohode. Obsluha tam je taky strasne mila. Co se tyka cele svatby primo na miste, tak to bohuzel nevim, ale myslim, ze to tam muze byt moc hezke...maji velkou zahradu, nejake detske piskoviste a houpacku, je to tam klidne a myslim, ze pro svatbu tam clovek bude mit hezke soukromi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?