Svatební hostina v Liberci a okolí

Dobrý den, se snoubenkou plánujeme 18.8.2018 svatbu v Oblastní galerii Liberec, kde máme již vše domluveno a nyní jsme začali řešit, kde uděláme svatební hostinu. Byli by jsme velmi vděčný, kdyby jste nám doporučili nějaká hezká místa (statky, chalupy, restaurace...) v Libereckém kraji, kde by bylo možné uspořádat svatební hostinu pro 50-60 lidí. Děkujeme, za jakékoliv typy, DM
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na termín 18.8.18? hodně štěstí. Ale zkuste např. PENSION NA SUCHÉ p.Dejmek.
Odpovědět
Dekuji, zkusím, vypadá hezky :) Jinak samozřejmě je mi jasné, že tento datum bude dost oblíbený a bude všude dost plno, přinejhorším se to vždycky dá udělat na rodinném baráku :) Ale už se mi ozvali i hotely/penziony co volno stále mají. Jeden z nich je třeba Hotel Orion, o kterém ale nevím co si myslet, po přečtení diskuze zde na fóru.
Odpovědět
Profilova fotka
@davidmrazek Dobrý den, zkuste mrknout i na eventino.cz, případně jsem před nějakou dobou byla na hostině kousek u Liberce. Bohužel už si nepamatuju, jak se to tam jmenovalo, ale nebylo to daleko od Liberce. Taková restaurace, hospůdka spolu s rozhlednou. Jestli jste z okolí, tak určitě budete vědět. Tam to bylo hezké a dalo se sedět i venku. Nebo je teď nově otevřená Tvrz Krassa. Ale jak už bylo řečeno, 18.8. bude masakr :) Přeji hodně štěstí, ať najdete, to pravé Pavla
Odpovědět
Profilova fotka
@davidmrazek už jsem našla - Restaurace „V Trnčí“ http://vtrnci.cz/ :)
Odpovědět
@ppawlusha děkuji za veškeré nápady :) V restauraci ''V Trnčí'' jsem již několikrát byl a nejsem si jistý, zda by se tam vešlo 50-60 hostů.
Odpovědět
Profilova fotka
@davidmrazek Na svých stránkách píšou, že restaurace pojme 60 míst, tak nevím :) ale jestli to tam znáte a není to "ONO", tak to chápu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji Zamecky dvur Černousy, je to kousek za frydlantem, trochu dal, ale za nas dokonalost.
Odpovědět
Profilova fotka
@davidmrazek Dobrý den, mrkněte na Hotel Zámeček v Raspenavě, hotel Farma Vysoká v Chrastavě nebo hotel Perla Jizery v Josefově Dole. A pokud nenajdete velikostně vhodné místo, můžete si pronajmout stan a postavit ho někde na zahradě. Přesně takhle jsme to udělali my a rozhodně doporučuji:) Hodně štěstí!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?