Svatební hostina v Kutné Hoře pro 120 hostů. Kde?

Dobry den! Planujeme svatbu na cerven 2012. Chteli bychom mit obrad ve sv. Barbore v Kutne Hore, ohledne toho uz jsem kontaktovala mistniho kaplana. Zatim jsme ale nenasli zadne vhodne misto na hostinu. Budeme mit zhruba 120 hostu. Neznate nekdo nejakou velkou restauraci primo v nebo v blizkosti Kutne Hory? Zatim by pripadal v uvahu jen Dacicky, ale ti maji v salonku 100 mist, takze bychom se museli nejak zmacknout. Klidne by nam stacil nejaky velky sal, ktery by se dal pronajmout a kam by se nechal dovezt nejaky catering. Budu moc vdecna za kazdou radu! Predem diky!
Odpovědět
Ahoj, tak my se taky budeme brát v Kutné Hoře, ale hostina bude v Kolíně :-) a co Ruthardka, na www stránkách mají napsáno, že kapacita je 120 míst, na jedné svatbě v létě jsem se tam byla podívat a bylo to moc hezký ..... jinak když už jsme u té Barbory, tak jak to tam je s placením za obřad?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@setare Ahojky a kde v Kolíně jsi měla hostinu?
Odpovědět
@alkelita Ahoj, ještě jsem žádnou neměla .-) bereme se 18. 2. :-) a nakonec to nebude v Kolíně, ale z více důvodů jsme se rozhodli, že to všechno uděláme v Kutné Hoře. Tam to budeme mít v hotelu Růže :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Od letoška je možné pronajmout si Štábní domek v parku GASK (čerstvě po rekonstrukci) - tedy hned vedle sv. Barbory. Vlastní catering - kapacita ca 150 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@sissi_a Poslal jsem zprávu na IP Hezký den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?