Svatební hostina v Hradci Králové, kde ji udělat?

Ahoj holky. Nevíte, kde by bylo dobré udělat svatební hostinu přímo v Hradci Králové? Děkuji za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, řeším stejnou otázku. Bohužel tu žádné nápady, co se Hradce týká, nejsou :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@misaa85 @lucie2014 Dobrý den, mohu jen namátkově doporučit, restaurace: restaurace u Letců, a třeba restaurace Duran. Pokud budete třeba hledat kameramana na svatbu, dejte vědět. Jsem z Pce. natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách.
Odpovědět
@misaa85 Co Zděná bouda?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít v restauraci Pod Pod věží. Tak Vám pak napíšu, jak jsme byli spokojení ;-)
Odpovědět
Já přemýšlela o Šatlavě..Neznáte to tam někdo? O víkendu se tam půjdeme podívat a ochutnat:o) Luciafff: Můžu se zeptat, kdy máte svatbu? Určitě pak napiš, jak jste byli spokojeni:o)
Odpovědět
Na Zděnou boudu jsem slyšela špatné reference - co se týká komunikace s majiteli...
Odpovědět
A ještě mě napadá..Neznáte někdo nějakého dobrého fotografa za rozumnou cenu?
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografku máme z Pardubic, fotila děti mých kamarádek a fotí i svatby. Zadej do vyhledávače JT foto. Určitě pak dám vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám se Zděnou boudou skvělé zkušenosti co se majitelů týká, ubytováváme tak naše obchoďáky a fakt spokojenost....naopak nemůžu souhlasit s návrhem restaurace Duran, tam by mě už nikdo nedostal ani párem volů :-/ Zato mohu doporučit Nové Adalbertinum :-)
Odpovědět
@luciafff juu, tuhle fotografku budeme mít také :-) Kdy máte svatbu? My 14.6. 2014, tak jestli ji máte dřív, tak pak napiš, jak jsi byla spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@funnym 12.4. Určitě dám vědět :-)
Odpovědět
@luciafff Tak to se budu těšit a čekat na samé pozitivní zpávičky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já právě také přemýšlím nad Novým Adalbertinem...nechám si udělat cenovou kalkulaci a uvidím podle ceny...líbí se mi,že by bylo vše na jednom místě, i ten obřad venku :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my jsme taky nemohli vybrat - prijde mi, ze v hk a okoli toho moc neni:/ nakonec jsme se rozhodli pro penzion nad oborou, kde bude hostina a nasledna zabava. splnujou vsechny nase pozadavky - dobra domluva, hezky misto, pekne propojeny interier se zahradou. akorat je to samozrejme jedna z tech drazsich variant no... nemate nekdo s oborou zkusenosti??
Odpovědět
Ahoj, my měli svatbu v hradci na Zděné Boudě a byli jsme moc spokojeni. Pan majitel nás upozornil, že je na Zděné Boudě od 1.6.2013 a je si vědom, že předtím tam ne všechno bylo OK ale musím říct, že to bylo opravdu moc příjemné, od první schůzky, kdy jsme domlouvali jídlo až po samotný průběh večera. Krásné prostory jak salonek tak venkovní zahrádka. Doporučuji všem.
Odpovědět
@terezkahk Ahoj, prosím Tě, uvažujeme také o Zděné boudě. Mohu se zeptat, jak to tam přibližně vyšlo cenově? Mohli jste mít sebou něco svého nebo vše od nich? A kolik vás bylo? Díky moc :o)
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli oběd i večerní raut a jídlo vyšlo na cca 600Kč na osobu. Bylo nás 42. Svůj jsme měly dort a zákusky.
Odpovědět
Ahoj holky. Tak kde nakonec máte svatební hostinu?
Odpovědět
Ahoj. Nemáte někdo zkušenost s restaurací Pod Terasami?:o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?