Svatební hostina v hotelu Santon v Brně na přehradě

Ahoj holky, nemáte prosím některá z Vás zkušenosti se svatební hostinou v hotelu Santon v Brně na přehradě? Máme tam zamluvený termín na červen, ale sál nám přijde trošku v komunistickém stylu ;-) Ale pokud tam dobře vaří, obsluha je milá atd. tak bychom to potvrdili. Díky moc!!
Odpovědět
Profilova fotka
Já bydlela kousek od tama. On ten hotel zažil opravdu hodně. Předpokládám že to budete mít v prvním patře jak je ta venovní terasa. Mě to tam přijde pěkný. Není to jako Atlantis, ale ze starého hotelu nový prostě neuděláš. Nevím jestli je obsluha milá, ale trochu to tam vázne. Ale třeba budete mít na svatbě víc číšníků. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hráli jsme tam a můžu říct, že pokud si sálek vyzdobíš, třeba balónky, tak je to prostředí díky nádhernému výhledu a terase pěkné. S obsluhou tam žádný problém nebyl, většina alko i nealko nápojů byla vyskládána v chladících vitrinách a hosté si nalévali sami. Číšníci stále doplňovali čisté sklo a byli usměvaví. Pánové si jen chodili k baru pro pivo, ale pokud odchytili číšníka, donesl jim ho. Velkou předností je pódium pro kapelu a taneční parket. Co mi tam moc chutnalo byl studený raut, úžasné sýrové a šunkové mísy a chuťovky, které bohužel personál donesl až docela pozdě - hosté už odcházeli, tak snad na tohle jediné pozor... :-| Dobré byly také miniřízečky a saláty... ty byly připraveny už od odpoledne. Kromě zmíněného malého nedostatku nemám co bych Santonu vytkla... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak tady se můžeš podívat na názory ostatních, co o Santonu uvažovaly... http://www.google.com/search?q=site%3...
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to nefunguje, takže napiš slovo SANTON do vyhledávání v diskusích :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přes léto tam bývají na terase hudební večery, takže já mám zkušenosti jen s tím. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jo... třeba se na svatbách víc snaží :-) Svatby tam bývají docela hodně, je to tam cenově víc na pohodu, než v předraženém Atlantis či Maximus resort.. Tam je to dobré taky, žádná výtka, jenže aby za ty peníze nebylo, že ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, jenže Atlantis a Maxim resort nemůžeš srovnávat se Santonem. Naproti je ještě hotel Kozí horka. Tam se taky docela snaží a ceny ujdou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady je nevěsta která to má ve Voroněži. Ale podle toho co píše v albu to bude asi hodně luxusní svatba. http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, tak jsem to přesně myslela... To je opravdu cenově úplně jinde. Kozí horku doporučuje každý, ale je zadaná nejméně rok dopředu, takže doporučovat ji zde pro sezónu 2009 se mi zdá zbytečné :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Však já nedoporučuji Kozí horku. Teda ne že bych ji nedoporučila, ale bavili jsme se o hotelech na přehradě tak nějak celkově. Nevěsta už má Santon. Vím že Kozí horka je hrozně dlouho dopředu obsazená a bývají tam někdy i dvě svatby naráz. A když je hudba na terase, tak si hodně chatařů stěžuje. Nemají to tam lehké. :-( Někdy žasnu nad tím, že tu nevěsty plánují svatbu i rok a půl dopředu. Když se nad tím zamyslím, tak můžu být vlastně ráda, že nám všechno klaplo, protože my plánovali asi 5 měsíců dopředu. Kameramana jsme měli stejného jako ta nevěsta z odkazu a fotograf měl taky zrovna volno. Restauračka taky v pohodě, takže super ! Jen mi připadne že rok a půl je hrozně dlouhá doba. Alespoň pro mě. ;-)
Odpovědět
Holky, díky moc za názory :-) Odpovědi jsou víceméně kladné, tak my to risknem :-) Právě Kozí Horka je beznadějně plná a v Maximus Resort chce za pronájem 10 tisíc, což se mi zdá docela dost. Na Santonu nám řekli, že pokud budeme mít dvě hlavní jídla (nebo oběd + raut), tak si neúčtují za pronájem nic. My jsme to začali plánovat tak nějak kolem Vánoc (20.12. - žádost o ruku :-) ) a právě jsem se nestačila divit, jak je to všechno už obsazené a na Myslivně nám řekli, že to mají plné už od září na rok dopředu :-| No je to mazec!
Odpovědět
Profilova fotka
No jasně a to většina nevěst začne s přípravami až teď po vánocích, protože dostanou zásnubáčky pod stromek... :-) No zas to letos bude svatební boom ! Uvidíš, v Santonu budeš spokojená, oni se fakt snaží :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Tak to jsem fakt ráda, že jsme si to předběžně zamluvili, protože i na tom Santonu měli v červnu poslední volný termín, uf :-) Tak díky moc!! Moc jsi mi pomohla, hlavně už nemám pochybnosti, že bychom to nezvládli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zásnubáčky pod stromek. To je dobrý :-D To ženich zabije dvě mouchy jednou ranou a tím ušetří za dárek k vánocům :-D zobacek: Tam není co riskovat. Pokud se Ti tam líbí, tak to ber. Obsluha může být pokaždé jiná. Záleží kdo má zrovna směnu. To bych neřešila. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jo no... to chlapi umí - zjednodušit si život... Měly bychom si od nich vzít příklad :-) zobacek : přeju ať ti do vyjde podle tvých představ ;-)
Odpovědět
Pavla 1: Máš pravdu, není co riskovat. Trošku se to tam přizdobí a myslím, že to bude v pohodě. Hlavně jsou ochotní a poslali mi i pár fotek jak to vypadá nazdobené. Navíc bydlíme kousek od Santonu, tak k tomu máme i trošku vztah ;-) Katchen: Díky moc. Pro nás bylo duležitý zamluvit místo na hostinu, takže jsem v klidu. Ale taky moc nechápu ty holky, který to začínají řešit dopředu rok a víc. Pak my, co to řeším půl roku dopředu už nemáme šanci :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?