Svatební hostina v Hotelu Praha v Novém Jičíně?

Zdravím, není tady někdo,kdo měl svatební hostinu (nebo třeba i jinou akci) v Hotelu Praha v Novém Jičíně a byl by ochoten se podělit o zkušenosti? Jaká je obsluha, jídlo, ceny? Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
My svatební hostinu v tomto hotelu teprve budeme mít.. letos v září. Prostory se nám velmi líbí, zamilovali jsme si to tam na první pohled. Chutnali jsme tam jídlo, bylo výborné. Tak uvidíme, co nás bude čekat... moc netušíme a jenom doufáme :-D. Bude to asi adrenalin, protože paní, se kterou svatbu řešíme, je trochu "poděs". Ale svatbu máme malou, tak věříme, že to nějak zvládnem a přežijem ve zdraví ;-)
Odpovědět
Taky hostinu nakonec budeme mít tam, 17. 9. :) A taky doufáme, že to nějak půjde :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Tak píšu svoje zkušenosti. Svatbu jsme měli letos v září v tomto hotelu. Bylo nás kolem 20 lidí, takže jsme si vybrali malý salonek v přízemí, kam jsme se pohodlně vešli. Prostředí bylo nádherné, svatebčané nám výběr místa chválili. Obsluha byla klidná, příjemná, nemračila se, věnovala se nám přiměřeně. Výzdobu na tabuli jsme si obstarali sami (i když nám nabízeli, že se o to postarají), tabule od nich nachystaná byla krásná. Jídlo vynikající, stejně i raut, byli jsme moc spokojení. Pak byl akorát menší problém s placením. Dopředu jsme se s nimi domluvili, že chceme platit svatbu v neděli dopoledne (ubytování jsme měli v hotelu gratis). Pak nám v neděli dopoledne řekli, že nám to převedli na fakturu, kterou máme zaplatit v týdnu. Ale po vysvětlení nám vyšli vstříc, abychom mohli svatbu zaplatit už v tu neděli (nejsme z Nového Jičína). Takže v pohodě. Můžu jen doporučit. Co nemůžu ale doporučit, je ubytování v tomto hotelu. Vybavení pokojů není moderní, v pokoji se netopilo, i když bylo tu noc už chladněji, navíc tam probíhala rekonstrukce, ráno občas něco zařachalo, co by mohlo někoho vzbudit... takže restaurace za nás ano, ale ubytování ne... ale my to měli zadarmo jako pozornost, tak jsme to až tak neřešili...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?