Svatební hostina v hotelu Pawlovnia v Praze

Profilova fotka
Ahojky nevesty a hlavne mlade pani, byla bych rada, jestli by se nasla nejaka nevesta, ktera ma zkusenost se svatebni hostinou v hotelu Pawlovnia na Praze 8 a podelila se o info? Koukala jsem na jejich stranky a prisla mi jejich nabidka na svatbu zajimava, ale radeji bych byla rada za nejake info z uz probehle akce. ;-) ...chtela bych se u nich zastavit, pokud to stihnu, tenhle vikend ...tak by mi pomohlo a urcite bylo lepsi vedet, jestli tam vubec chodit a nebo se tam tesit?? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem na to koukala...pekny, ale nikoho, kdo by tam mel svatbu, neznam.
Odpovědět
Ahoj, my tam máme hostinu začátkem listopadu, takže také teprve uvidím. Vše, co nabízí na netu, je pravda. Vytvořili nám kalkulaci dle našich požadavků, můžeš si přinést koláčky, dort, nějaké drobnosti na výzdobu stolu, za pronájem se nic neplatí... Vážně, moc vstřícní. Máme z toho dobrý pocit. Reference podám v listopadu.
Odpovědět
Zvenku to vypadá moc hezky,ale nebude to trošku dražší cenová kategorie??
Odpovědět
Profilova fotka
peta76: jeeee, tak to jsi me potesila. Tak ted zacinam premyslet, ze bych si jeste pockala, jak dopadnes :-D ...ja si prave rikam, ze kdyz tam maj uvedeny snad vsechno co se da, tak by me nemelo, krom obsluhy, nic prekvapit a na tu bychom se prave sli podivat o vikendu a kdyz by byli mili, tak bychom se hned zeptali, jak by to vypadalo, kdybychom tam chteli hostinu i s rautem. Jinak kdyby jsi mi odpovedela jeste na par dotazu, tak bych ti byla vdecna :-) ..nejprve, kdy jste to prosim objednavali?? (prekvapujou me tu nektere nevesty, co maj zajednanou restauraci vic jak rok predem :-S ) ..a jak je to s vyzdobou stolu? ..to pripravujou nejak standardne nebo podle tveho prani (plne ci castecne ustoupej tvym pozadvkum??) ..a platili jste nejakou zalohu? Abych vedela, na co se mam pripravit. 8-) ...a mate tam pak i raut a nebo tam jdete jen na hostinu? ..teeeeeda, ja mam otazek ;-) raculka: prave ze kdyz se mrknes dal, tak mi to az zas tak neprijde. Alespon ja bych chtela klasiku menu, co se tyce obeda a to maj za 307,- korun, coz neni vubec spatny. :-)
Odpovědět
Hanik: ahoj, zamlouvali jsme to 5.9. a úplně v pohodě. My jsme byli ještě v jednom hotelu - Henrietta, to byl náš favorit , ale ouvej. Ten pán - zřejmě majitel hotelu Henrietta, nás tlačil do věcí, které chtěl on a nebral ohled na to, co chceme my. Takže jsme raději vycouvali. Za to v Pawlovnii nás vyslechli, na všem se dalo domluvit. Stůl máme do T (z důvodu místa a počtu lidí). Máme 35 lidí takže zabereme celou restauraci :-D . Budeme tam na oběd i na večerní raut. Se vším mají zkušenosti, takže mísy s dobrotami budou opodál na stolku, cokoli bude docházet, doplní. Budou brát v úvahu pouze požadavky nevěsty a ženicha, což jsme chtěli, protože jak jsem zde na několika diskuzích četla, tak se to pak někde rozjelo a každý objednával, co se mu zachtělo. Proto také máme hotová menu, na kterých je uvedeno vše, na čem jsme se s hotelem domluvili (vypsána veškerá jídla i pití). Stůl : provozní říkal, že mají bílé ubrusy a červené ubrousky a uprostřed stolu - nevím, jak se to jmenuje - takový dlouhý smotaný šál :-D , ta bude také červená. Nám tato barevná kombinace vyhovuje, ale myslím, že by se dalo domluvit . No a my si dodáme květiny, svíčky, okvětní lístky .... Záloha se platí myslím 5 tis. My ji půjdeme zaplatit příští týden.Jinak e-mailem jsem zaslala , co jsme si z jídelního lístku vybrali a kolik čeho bysme požadovali (obědové menu, mísy, ovoce, pamlsky, pití....) a odpověď přišla i s cenovou kalkulací do druhého dne. Myslím, že budeme spokojeni, doufáááám.
Odpovědět
peta76 - o Henriette jsem na svatby.cz nečetla zrovna dobré reference,tak buď nakonec ráda, že to budete mít v té Pawlovnii, vypadá to opravdu moc hezky ;-)
Odpovědět
Henrietta má hezké stránky, nabídka taky dobrá, ale jen do té doby, než tam dorazíš. Píšou, že menu stojí okolo 280,- Kč, ale pak Ti řeknou, že to zahrnuje pouze předkrm,polévku, hl. jídlo. Aperitiv stojí 70,- Kč, káva okolo 30,- Kč a jseš v tom za 400,- za menu. Musíš si objednat u nich dort (nejlevnější 2500,- Kč) i koláčky , výzdobu stolu také zařídí a pak samozřejmě naúčtují (květiny stojí okolo 500,-), jediné, co si můžeš vybrat je barva ubrousků :-D . Pak mu vadilo, že budeme mít 5 dětí, jestli by je prý nemohl někdo doma hlídat, že má špatné zkušenosti, lítají mu neurvale po hotelu a on má rád klid a pořádek. Pak jsme mohli mít svoji hudbu na CD, ale jen žánry, které nejsou hlučné (dechovka, hudba 60-70 let)... atd...atd.. Takže jsme si pána vyslechli a úprkem pryč. Aby mě někdo omezoval a tlačil do něčeho, co nechceme, tak to jsme raději hledali dál a můžu říct, že v Pawlovnii je úplně jiný přístup.
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem se podivat v Pawlovnii, vse musim videt na vlastni oci, abych si udelala obrazek. Je to tam docela pekny, jen mi prijde ta restaurace docela mala, tak pro svatbu do 20 lidi, aby tam zbyl nejaky prostor na tanec...a i tak, nejak malo mista mi prislo. Ale jinak prijemny. Jediny, co mi fakt docela vadilo, ze je to hned u dalnice, takze treba posezeni na te zahradce , co tam je asi nejvic dychani zplodin z aut... Ale Peto76, jelikoz to budete mit v listopadu, tak asi venku sedet nebudete, vid??? Tak at je to krasne!!!
Odpovědět
Profilova fotka
tak my jsme tam byli v sobotu na obede a dneska jsme meli schuzku s majitelem. Tak stul do ucka se urcite neda, ale pisou na strankach, ze se tam vejde az 60 lidi. A kdyz jsme rikali, ze na hostinu bychom chteli mit kolem 40. lidi, tak nam majitel ukazal, kolik to zabere mista ...a je to tak 2/3 prostoru a jeste tam zbyde prostor na pripadne tancovani ;-) ..tomu teda ani jeden z nas neholdujem, ale preci jen, prostor pro ty, co by chteli tancovat, by tam mel byt. 8-) ...a snad se mi podari aspon na jeden tanecek meho budouciho manzilka vytahnout :-D peta76: budu ti moooooooc vdecna, pokud se po sve svatbe podelis o zazitky, ...majitel se mi zdal slusny a jednani bylo vstricny. ...takze pocit mam dobry jako ty. ...tak doufam, ze ho budeme mit i po svatbe ;-)
Odpovědět
Hanik: my jsme byli v úterý zaplatit zálohu a domluvit se na pár drobnostech. Jinak my také moc tanci neholdujem, proto se spokojíme s menším tanečním parketem (kdyby si přeci jen chtěl někdo hopsnout). Doporučili nám živou hudbu, aby zábava nevázla, ale pořád nevím. V případě, že bude tančit pár lidí, tak pořád přemýšlím, jestli je živá hudba nutná. Jestli by nestačilo namíchat pár CD a také bude spokojenost. To ještě popřemýšlím. Určitě se ozvu, jak se nám líbilo.
Odpovědět
Profilova fotka
peta76: tak my jsme mu taky rekli, ze bychom chteli hudbu z CD (..a mozna i na chvili z radia....? uvidime ...po osme na impulsu hrajou cesky, tak jako zvukova kulisa ....uvidime. ..ale CD urcite budem mit) :-) ...jinak nam taky doporucil radeji zivou hudbu, ze je to lepsi. Ja osobne byla na 4. svatbach a ziva hudba byla jen na jedny a prijde mi, ze s CD se da v pohode vystacit. ;-) ...alespon v ramci me rodiny vim, ze ziva hudba nema vyznam. :-) Jinak u nas to bude taky vypadat zajimave, protoze ma byt v dobe nasi svatby mistrovstvi ve fotbale a maj v restauraci i projektor. ...jooo, uz se na to tesim, jak jedna polivna svatebcanu (samozrejme panska) bude souhlasit, aby se pustil a ta druha (damska), ze jsou na svatbe, tak to snad jeden den bez fotbalu vydrzi. Tak to jsem zvedava, jak tohle dopadne. 8-)
Odpovědět
Sestřenka měla v Pawlovnii slavnostní oběd po promoci, vařili moc dobře, obsluha byla příjemná, ceny přijatelné. Jenom si její babička dala k jídlu svíčkovou a říkala, že nebyla moc dobrá, knedlíky oschlé, chuť nic moc. Takže pokud jste nevěsty, co považují za tradici mít ke svatebnímu obědu svíčkovou, tady bych se docela bála. Ale nám všem ostatním moc chutnalo.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
len: tak ja bych urcite chtela klasiku. ...tak uvidime, jak to bude vypadat, snad to bylo ojedinely v pripade sestrenciny babicky ....jinak si rikam, ze kdyz budou planovat svickovou skoro pro 40 lidi, tak by mohli minimalne pro tu prilezitost mit cerstvy knedliky. ;-) ....jinak je fakt, ze chut svickovy neovlivnim. ...ale jinak ja jsem zazila nekolik druhu svickovy, a pokud bude mit aspon nejakou chut, tak snad to bude dobry. ...hlavne byt optimista. :-D ..jinak samozrejme dekuji za zkusenost. 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj všem chci se zeptat máte někdo zkušenost přímo s uspořádáním hostiny peta76 se mi na interní poštu neozvala, prosím poptejte se a dejte vědět děkuji moooc. Lin. ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj! Tahle diskuze je nějaká mrtvá, ale přesto to zkusím! je tu někdo kdo zde měl nebo chystá hostinu?
Odpovědět
ahojky, taky doufám, že se ještě někdo ozve, škoda, že se tenkrát po listopadu 05 Peta už neozvala. Já měla jako favorita (1 km od místa bydliště) taky Henriettu a dost mě zarazilo, co se tu píše.... Pawlonia vypadá ok, i to, že se neplatí za salonek.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Holky, já teda nevím co svatby, ale my jsme tam docela dost chodívali jen tak posedět s kamarádama a teď se tam příšerně zhoršila obsluha. Jsou tam nějací noví číšníci a už 2x se nás pokusili natáhnout. Takže po 4 letech, kdy jsme byli pravidelní hosté (i jsme si se starou obsluhou tykali) nás tam už nikdo nedostane. :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, před pár dny jsem se byla se ségrou, co se bude vdávat, podívat v pawlovnii a byly jsme z toho úplně nadšené. Od července 09 to tam mají noví majitelé a dali tomu úlně jinej styl. Daly jsme si tam jídlo a moc nám chutnalo, obslluha taky super. A z čeho jsme byly asi nejvíc nadšený byl krytej bazén, který si můžete na svatbu pronajmout, je hned u restaurace, takže to vidím na večer na pořádnej odvaz, mohla by to být docela sranda...vypadá to fakt luxusně...momentálně máme pawlovnii jako favorita č.1. Co se svatby týká provozní říkal, že se nám budou snažit splnit všechna přání, všechno je prý o domluvě. Doporučuju se tam jít podívat, nám se tam moc líbilo. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?