Svatební hostina v hotelu Nemojanský Mlýn

Ahoj holky, prosím Vás, nemá někdo zkušenosti s hostinou v hotelu Nemojanský mlýn v Lulči? Slyšela jsem prá negativních reakcí, ale až z druhé (nebo možná i třetí ruky), tak si nejsem jistá, kolik je tam pravdy a chtěla bych nějaký info od osob nejpověřenějších. Díky, Katka
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to byla taky jedna z variant, cena na osobu vycházela cca na nějakých 250kč (svatba 40lidí, v ceně byl oběd, pivo, přípitek). Ale nakonec jsme zvolili jinou variantu.
Odpovědět
Profilova fotka
@katkakad My budeme mít svatbu v Nemojanské mlýně. Já jsem tam z toho byla nadšená. Krásné okolí, zázemí, příjemná obsluha pokaždé když jsme tam byli. Paní se kterou jednáme je bezvadná a navíc teď vybudovali v zahradě altán a rybníček přímo pro svatby. Je to tam uchvatný. A co jsme slyšeli na úřadě, svatby tam začaly být na denním pořádku.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatbu taky v Nemoj. mlýně. Souhlasím a jsem taky nadšená!! Jídlo je úžasný a nic špatného jsem neslyšela..
Odpovědět
ahojky, taky se přidávám :-D svatbu zde budeme mít taky! Okolí mě okouzlilo! Budou tam krásné fotky! O paní provozní ani nemluvím! Super ženská! Jednání na rovinu. Jídlo vynikající! Zatím nic negativního nemám.....:-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj holky, také máme zamluvený na hostinu Nemojanský mlýn. Slyšela jsem od více známých jen samou chválu, domluvila s personálem super a jídlo vždycky výborný. Moc se nám líbí hlavně okolí a velký prostory na hostinu. Máme to zamluvený na červen, platili jste už nějakou zálohu? Máme to domluvený zatím jen po telefonu, musíme se tam osobně zastavit a domluvit podrobnosti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj holky, byli jsme se podívat v Nemojanském mlýnu (jak obřad, tak i hostinu s večerním program) a moc se nám to tam líbilo. Zajímalo by mě, jak jste byly s mlýnem spokojeny. Díky
Odpovědět
@jarkasvatba O nemojanském mlýně uvažuji také. Bydlím cca 8 km od Nemojan, je to hezké příjemné místo. Byla jsem tam několikrát na jídlo a jídlo bylo vždy chutné a teplé. Nebylo co vytknout.
Odpovědět
A nemáte již informace o nacenění? Jak psala Vemsime, cenu hostiny naznačila, ale já bych ráda věděla např. pronájem prostor pro večerní program a s ním spojený např. raut (plánujeme celou svatbu venku)
Odpovědět
Zatím podrobné nacenění nemám. Jakmile budu mít ozvu se.
Odpovědět
Tak to díky. Moc by mi to pomohlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Také tam plánujeme svatbu na příští rok, termín máme zamluvený a bylo nám řečeno, že raut i oběd vychází na jednoho plus mínus 600Kč... Jinak za pronájem prostor si nic neúčtují. V ceně ale samozřejmě není pití, což bude dost velká položka... Jinak smíte si donést své víno bez toho aniž by účtovali korkovné a také svoji slivovici.... Jen to tam teda mají na příští rok už pěkně natřískané, lépe řečeno obsazenou každou sobotu od dubna do září, takže budeme mít svatbu v pátek :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
Prosím - nějaké aktuální info o svatbě na mlýně?
Odpovědět
Profilova fotka
Altanek uz je dost opryskany, ale misto obradu je i tak uchvatne!! (jen kdybych se tam brala, radeji bych si ho sama natrela, pokud jim se nechce) Co se tyka hostiny, dovnitr se nevejde moc osob a sal, kde se dela hostina vevnitr je koncipovany do U (sal, ne stoly). Takze cast svatebcanu bude za rohem a nejde tam videt, vnitrek Ucka deli usti ze schodu. Co se venku tyka, je to ok, akorat ze po 22h musite presunout hudbu dovnitr. Takze mate stejny problem, kdo bude sedet venku, neuvidi na parket. Dalsi problem co byl, ze areal neni jenom vas. Ale dostanete takovy dvorek, takze soukromi tam je. Co se nam libilo, je tam i detske hriste a cena byla oproti jinym prizniva - rikali, ze se vejdeme do 1000/os vcetne alkoholu (samozrejme odhad, ale tak nak to vychazelo). Jo a jeste mi tam moc nechutnal vyvar, ale treba by byl svatebni lepsi ;-) Nejlepsi mate tam zajet, vse si prohlednout a uvidite. A jeste posledni vec - Nem. mlym vam zajisti stoly do U, stan nad nimi a to je vse, veskerou vyzdobu si musite zaridit sami.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirca_l viz vyse
Odpovědět
@lizarde děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?