Svatební hostina v hotelu Myslivna, Brno. Postřehy?

Ahoj nevěsty, máte některá z Vás zkušenosti se svatební hostinou a večerní zábavou v hotelu Myslivna v Brně - Kohoutovicích? Zajímají mě Vaše postřehy, nápady, na co si dát pozor atd. Díky moc za reakce ;-)
Odpovědět
1
2
Naši přátelé to tam měli a maximální spokojenost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty a novomanželky, také by mě zajímala reference na Myslivnu, svatbu bude příští rok (nejspíš v srpnu) a už nějakou dobu (ještě jsem neměla ani zásnubní prstýnek na ruce) řeším, kde v Brně uspořádat hostinu. Obřad chci mít na zámečku v Líšni, tak mě první napadla Kladjovka, není to daleko a nevypadá to špatně, i podle referencí, ale je o max. pro 60 lidí -předběžně jsem si počítala, že kdyby dorazili všichni předpokládaní příbuzní a večer kamarádi, tak se do těch 60 vejdeme tak tak a možná i překročíme...tak nevím, bylo by tam vůbec místo pro kapelu a dostatek místa na tancování? Myslivna byla hned druhá, co mě napadla, přítel je Kohoutovičák, navíc ten výhled na Brno! Zde by mohl být větší prostor. Zase mi přijde trošku dražší...ale šetřit z každou cenu teda taky nehodlám, pokud by to mělo být na úkor kvality. A jako poslední mě napadl Žebětínský dvůr, ale ten je opravdu hóódně z ruky oproti Líšni a četla jsem na něj reakce rozporuplné - někdo na něj nedá dopustit, někdo absolutně nedoporučuje. Je fakt, že rušit se tam s 3 dalšími svatbami zároveň a pak to muset utnout o půlnoci kvůli hostům....to bych asi fakt nechtěla :-( Tak pište postřehy a případně další tipy, ráda se inspiruju :-)
Odpovědět
Nevím jak je to na Myslivně teď, ale známej tam dělal kuchaře a říkal, že to tam jde od desíti k pěti. Proto tam skončil. Nebudu tady psát podrobnosti, ale tam bych hostinu mít nechtěla. Klajdovku neznám. V Žebětínským dvoře měla svatbu kámoška a super. Původně jsme ji tam chtěli taky, ale hromada našich hostů jsou pivaři, takže nakonec budem v Žebětíně U Richarda. Uvidíme jaký to tam bude, ale mám samý kladný ohlasy, paní majitelka se zdá ok a předběžnej rozpočet nás velmi mile překvapil :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme měli na Myslivně svatbu 14. 7. 2012. Já za nás můžu Myslivnu jedině doporučit. Jídlo bylo naprosto super, nám teda uvařili jídlo výborné. Jsme s manželem tak trochu na jídlo dost vybíraví, tak jsme tam zašli předem i na večeři, než jsme to tam rezervovali, a byli jsme hodně spokojení. Maso dobře propečené, nebylo vysušené a velmi chutnél. Raut vypadal výborně, měli to dobře naaranžovaný, ne tak klasicky, šunka naskládáná vedle šunky, ale hodně to proložili salátama, takže i když jsme měli objednaný takový střední raut, tak to vypadalo strašně bohatě, že je tam toho hodně :P. Jinak rozhodně na raut doporučujeme dát tam dančí guláš, ten byl třída :P. Byli jsme hodně příjemně překvapeni i cenou té hostiny, vyšlo to dost levně, dost pod 1000 na osobu. Ale je fakt, že jsme začínali hostinu kolem 17h a taky nám trošku kapalo, takže nebylo vedro a lidi asi hodně nepili. Druhý den nám dokonce co zbylo z rautu (2 nedotčené mísy, dančí guláš i závitky a bramb. a zeleninové saláty) dali s sebou domů, takže jsme to po svatbě ještě dovezli jako dodatečnou druhou výslužku kamarádů a jedli celý týden :P. K tý ceně je ale fakt, že jsme měli pozdnější svatbu a začínali jsme tak kolem 17:00 s hostinou, jestli si dobře pamatuju. Jinak jejich provozní nám snad ve všem vyšla vstříc, byla fakt dost flexibilní. Měli jsme tam ubytovanou i část hostů a týden před svatbou jsme každý den měnili počty hostů na rautu, na hostině a tak, dokonce i několikrát denně :P (operace v rodině, tak někdo nepřijel, někteří nechtěli ubytování a tak). A v pohodě, dost se orientovali a byli strašně ochotní, samotnou mě to fakt překvapilo. Po tom všem našem zmatku nás tam fakt podrželi. Jo a ještě mě překvapilo, že výzdobu (organzy, svíčky a tak) tam maj v ceně hostiny. Akorát jsme si dodali vlastní svíčky plovoucí, protože se nám líbily víc a hodně zelených keříků buxusu, aby tam bylo něco hezkýho zelenýho. No, pro nás Myslivna fakt nejlepší volba, jakou jsme mohli udělat a naprostá spokojenost. Jestli chcete, tak vám můžu poslat do IP pak nějaký fotky výzdoby a tak, moc nejsem příznivcem veřejně zveřejňovanejch alb na beremese a hlavně je na těch fotkách ještě vodoznak fotografa :P.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,tak my chceme příští rok v srpnu svatbu a přemýšlíme kde.Mamka měla před 5 lety svatbu na Myslivně a byla to fakt paráda. Já si to tam byla zarezervovat minulý týden,termín jsem si zarezervovala,ale půjdu ho zase zrušit. Paní mi volala,že se jim bude teď od září měnit majitel a že chce všechno změnit,i co se týče svatby. Že chce dát jen základní barvy co se týče výzdoby (to mě nevadí),ale že nám nedovolí si nic vzít svého,paní říkala,že mi v září ještě potvrdí,jestli si můžeme vzít svůj vlastní svatební dort nebo jestli vše od A až do Z obstará Myslivna a my jim vše jen zaplatíme. Nejvíc mě mrzelo,že jsem to chtěla venku a nedovolili mi to a že jsem si požádala,jestli bych mohla mít dva stoly s tím,že si je den před svatbou příjdu nastrojit. Chtěla jsem tam položit pro děti něco s rekvizity a strom a knihu atd atd a to mi též nedovolili. tak na to prdím a jdu vymýšlet,kde jinde to udělat,protože chci mít svatbu podle sebe a ne podle někoho jinýho:/
Odpovědět
@verunkak Ahoj, je pravda, že paní provozní nám říkala, že máme štěstí, že jsme hostinu rezervovali už v květnu a proto budeme mít vše ještě za "starých" podmínek....to co nám vykládala nyní (jak se mění majitel), tak bych se také rozhodla pro jiné místo. Každopádně dnes jdeme doladit výzdobu, počet hostů atd., tak jsem zvědavá, zda bude vše tak jak jsme se domlouvali v květnu nebo na nás vytasí nějaké specialitky...ovšem měnit místo hostiny 14 dní před svatbou by bylo velmi nemilé...no uvidíme, snad vše bude dle domluvy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lllucinkaaa : tak hodně štěstí. My se jedeme tento týden mrknout do Adamova ,tak uvidíme:))
Odpovědět
@verunkak Do Adamova? To ani nevím, že tam něco je :-). Každopádně včerejší schůzka na Myslivně dopadla dle předchozí domluvy, takže spokojenost. Hodně štěstí při výběrtu místa!
Odpovědět
ahoj, no my máme svatbu 29.9., už se nám to blíží.... a na hostinu jsme se rozhodli pro Žebětínský dvůr. Svatbu tam měli už naši známí a naprostá spokojenost. Pan Továrek, který se o vše stará, je moc ochotný. Jídlo jsme si samozřejmě zajeli ochutnat a nic mu vytknout nejde. A to si myslím máme docela náročný jazýček. O tom, že bychom museli zábavu utnout o půlnoci nepadla ani řeč. Do 1:00 je to úplně v pohodě a pokud se zábava protáhne platí se za hodinu cca 300 kč. Myslím si, že to není nic přehnaného. Víno a brambůrky si můžeme dovézt svoje. Je pravda, že svateb tam může být víc zaráz, ale salonky jsou oddělené, takže to není problém.:-)
Odpovědět
Nazdárek dámy, no docela jste mě vyděsily s tou Myslivnou. My jsme tam byli v půlce srpna a předběžná domluva probíhala stylem "na všechno se dá v poho domluvit, nic není problém.." S nějakými poplatky a faktem, že se tam mění vedení jsme byli seznámeni, ale o nových pravidlech od září nepadlo ani slovo.. Tento týden jsme chtěli učinit rezervaci, tak to zkusíme a uvidíme s čím přijdou. Výsledky písnu.
Odpovědět
@yvane ahojky muzu se zeptat jak to s tou myslivnou dopadlo? premyslime o ni na pristi rok...diky
Odpovědět
Ahoj,ja jsem byla z Myslivny strasne zklamana,nelibilo se mi jednani a ani pristup,navic cena hodne nadsazena,bez moznosti cokoli donest sveho,dorazilo me,ze si uctuji "pronajem"lednice,pokud dovezete dort a cukrovi dopredu.Nakonec jsme se rozhodli pro Zebetinsky dvur,jsem maximalne spokojena,co se tyka jednani p.Tovarka,je mily,vstricny,ochotny.Myslim,ze cenove to taky ujde,dle srovnani jinych nabidek.uvidime,jak to nakonec dopadne.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak uz jsem se sem taky konecne dostala, to planovani je desny.. :o) mno na myslivne jsme se bez problemu domluvili na cem jsme chteli, je pravda, ze si nechaji vse zaplatit, bohuzel pronajem lednice za litr je celkem mazec, ale bylo nam vysvetleno, ze je v tom i manipulace s cukrovim a dorty, ktere nejsou od nich.. na donesene vino maji korkovne, rekla bych celkem prumerne v Brne a dane kategorii. bramburky jen od nich, vyzdobu a pripravu tabule zajisti. jednani prijemne a rychle. prumerna kalkuace nas vychazi na 1.100,-/os. Ale proc jsme zvolili prave Myslivnu? Hotel je dostupny, da se u nej odpalit ohnostroj, mame novomanzelske apartma "zadarmo", slevu na ostatni ubytovane, v nicem nam nerekli ze to nejde a hlavne tam bude jenom moje svatba! Zeb. dv. jsem taky zkoukla, ale ctyri svatby v jeden den v jednom zarizeni je celkem hruza. no este nam nejaky mesic do dne "D" zbyva, tak uvidim, jak mi budou tolerovat zmatky. :o)
Odpovědět
@yvane Ty poplatky jsou právě v důsledku změny vedení. My jsme to měli ještě bez nich. Ale rozhodně Myslivnu doporučuji!!! My jsme byli velmi spokojení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, s tím souhlasím. my jsme tu svatbu měli v červcenci a za lednici jsme nic neplatili ...to byl právě jeden z poplatků, kterej mě všude děsně vytáčel (za co, jako ? že mi číšník, kterej je tam od toho, donese dorty na stůl a že mi dají na 1 regál v lednici 1 dort ?) a jakmile měl někdo tyhle poplatky za cukroví, za to, že člověk může mít vlastní hudbu a vysoký peníze za pronájem sálu, tak jsem to okamžitě odpískala. Na Myslivně 14. července nic z toho neměli ...). Škoda.
Odpovědět
Profilova fotka
@miskav ahoj chtela jsem te jen poprosit zda by bylo mozne mi zaslat nejake fotecky z vasi svatby na myslivne am uz zamluveny termin na pristi rok a jen bych se rada podivala jake jsou moznosti.mooooc dekuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@miskav ahoj chtela jsem te jen poprosit zda by bylo mozne mi zaslat nejake fotecky z vasi svatby na myslivne am uz zamluveny termin na pristi rok a jen bych se rada podivala jake jsou moznosti.mooooc dekuju :) @miskav
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, jasně :) poštlu Ti je do IP :)
Odpovědět
Ahoj, mohla bych take prosim poprosit o zaslani nejakych fotek pro predstavu svatby v hotelu Myslivna? planujeme svatbu v lete 2013 (presny termin zalezi prave na dostupnosti mista na hostinu a mista na obrad), hostu mame mit asi 70. Zjistuju, ze pro tak velky pocet lidi zase tolik moznosti v Brne neni
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@miskav Dobry vecer.Rada bych vas pekne poprosila o vsechno co muzete poradit,rici a nejlepe i fotecky z vasi svatby v Myslivne.Budeme se brat 22.6.2013 uz mame hotel zarezervovany vse domluvene i tak nebudeme menit.Ale radi bychom vedeli neci zkusenosti a rady popripade bych rada videla dekoraci stolu,kolik jste meli hostu a jak jste vybirali bufet.Mame okolo 40 hostu,budeme mit i obrad na myslivne nejsem si necim jista a to zduvodu ze zijeme oba ve Spanelsku a vsechno zarizuji pres emaily a moje svedkyne kdyz je treba resi osobni kontakt.Byla bych vam nesmirne vdecna predem moc dekuji za vas cas a odpoved Marketa
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, mrkněte sem miskaatobi.redirectme.net tady najdete vše o naší svatbě :)
Odpovědět
Profilova fotka
jestli budete mít nějaký konkrétní dotaz, klidně se ptejte :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
ahoj, tak nevím, jestli je to ještě aktuální, ale po naší svatbě teď 27.4.2013 na Myslivně, ji můžu opravdu s klidným svědomím doporučit. Domluva byla naprosto neuvěřitelná, nic nebyl problém, mají tam tři provozní, které si perfektně předávaly informace, takže kdykoliv jsme tam volali/jeli, tak kterákoliv přesně věděla, na čem jsme se do té doby domluvili. Měli jsme oběd pro 30 osob + večer dorazilo dalších 70 lidí. Jídlo všem velmi chutnalo a personál (byli pro nás vyčleněni 2 číšníci) opravdu neuvěřitelně ochotný, navíc všechno stíhali. Líbilo se nám, že se dají "zaplatit" tak, aby člověka nevyhazovali ve dvě ráno, že už má jít domů... Po půlnoci se platí 600 Kč za hodinu, my tam byli do cca 4:30, účtovali do čtyř. Hned po první předběžné schůzce poslali kalkulaci s návhrhem menu i rautu, u všeho byly varianty na výběr. celková cena vycházela na necelých 800,- Kč / osobu. Pokaždé, když se během večera blížilo překročení kalkulace (například piva se vypilo víc), přišli se nás zeptat, jestli můžou např. narazit další bečku nebo už ne. Takže jsme o všem měli přehled. Jinak sami zařídili i výzdobu a dekorace (ale nejsme moc nároční) včetně povlaků a mašlí na židle. No zkrátka my jsme teda byli opravdu nadšení a můžeme doporučovat :-)
Odpovědět
@martinaklep Ahoj, můžeš mi prosím napsat do zprávy kolik vás to tam cca stálo?
Odpovědět
Ahoj holky. Měla jste nebo plánujete svatbu v Myslivne v době nového vedení? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@didinka22 My mame ted v cervnu 22.6. ;) procpak?
Odpovědět
@martinaklep ahojky, mohla bych taky poprosit o cenu na kolik Vás to celé vyšlo? Díky moc ;-)
Odpovědět
@exinka90 Ahoj, celkově nás útrata v restauraci (tedy bez asi tří pokojů) vyšla na 79.000,- Kč.
Odpovědět
Můžu se zeptat těch, co zde měly svatbu v posledních týdnech, co všechno byli schopni v Myslivně zajistit? Jídlo a raut chápu, ale jak je to s dortem, cukrovím, apod? Od koho to sladké berou? Jak probíhal obřad? ˇHudbu jste měli svoji nebo taky pd nich? Ráda bych živou kapelu, mají na výběr z různých žánrů? Díky za veškeré info! :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?