Svatební hostina v hotelu Mlýn Karlštejn

Profilova fotka
ahoj holky, měla jste některá nebo budete mít hostinu v tomto hotelu?? Hledala jsem v seznamu, zda je tam toto téma, ale bohužel jsem ho tam neobjevila a nebo ho přehlédla!! :-D Budu moc ráda když se ozvete! :-) mějte se! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vím že je to tu krátce, ale doufám že tu nebudu sama :-D
Odpovědět
ahoj, byla jsem zde na svatebni hostine (+ vecerni grilovani a nocleh) sve nejlepsi kamaradky, a bylo to uzasne ! jidlo super, grilovani jeste lepsi, a ubytovani je opravdu romanticke - krasne misto pro svatby... a maji nadherne fotky
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Lado82, no my tam byli už na několika schůzkách, byli jsme tam i na ochutnávce a teď budeme platit rezervační poplatek, takže to tam budeme mít, ale potřebuju se zeptat na bližší info nebo rady co nepodcenit, víš? ale budeme tam mít všechno včetně spaní!
Odpovědět
Profilova fotka
tak koukám, že tu asi opravdu budu sama :-) opravdu se tu nenajde nějaká budoucí nevěsta nebo už vdaná paní :-) která by se se mnou poradila o rady, zážitky nebo užitečné informace?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@mischel.mm tak podle alba koukam, ze jsi se nakonec pro ten Karlstejn rozhodla. Jake to tam je? Take o te restauraci uvazujeme
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinacka nám se tam fakt líbí :-) 20.4. tam jedeme doladit detaily, tak když budeš chtít, můžu ti pak dát info :-) mě se ale líbilo chování toho ředitele už na té první schůzce :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj ahoj odpovídám i když o rok později. Měla jsem tu "čest" být zákaznicí v tomtp hotelu. Jedním slovem : příšerné. Opravdu. Mám mnoho zkušeností s hotely a zákaznickými službami, a tak vím, o čem mluvím. Nejsem nevěsta pouze informovaný účastník svatby. Od samého začátku jednání se management hotelu choval velmi arogantně, měnil podmínky, nechtěl vyjít v ničem vstříc, okrádal... Příklady: jestli chcete ochutnat jídlo, které bude na svatbě tak klidně, ale zaplaťte ho, a my nejsme schopni Vám zaručit, že bude vařit stejný kuchař, víno máme hnusné, ale když si přivezete svoje, budete muset zaplatit i to naše, snídani druhý den ráno podávame striktně do 10.00, ani o minutu déle, chce ráno nevěsta kávu po 10.00 - ani omylem, hranice dřeva u nás stojí 1500 kč, z druhé hranice jsme už spálili dvě polínka, tak zaplatíte dalších 1500. Jídlo podprůměrné, obsluha snaživá, ale neprofesionální... No, to už snad stačí. Proč se tam svatba konala? Protože jednoduše nešlo odolat tomu místu ... Myslím, že tak nakonec uvažuje každý. Ještě na závěr - nešlo o malou zakázku. 100 účastníků se mi zdá jako dost dobrá příležitost k výdělku. Držím palce!
Odpovědět
Ahoj, také jsem měla svatbu na tomto romantickém místě a všechno bylo úžasné. Nechápu příspěvek nade mnou, s takovými věcmi jsme vůbec problém neměli, samozřejmě pro mě, jako nevěstu, ten den musel být úžasný, i kdyby se dělo cokoliv, ale konzultovala jsem vše po svatbě s naší koordinátorkou, která jednala s vedením hotelu a vše zařizovala a rozhodně si nemohla stěžovat, naopak byla nadšená vstřícností a pohotovostí ředitele, personálu, recepčních.. Jídlo bylo úžasné, s nápoji jsme také neměli problém a závěr celé svatby shrnu tak, že nebyla věc, kterou bychom museli řešit jako negativní..
Odpovědět
@mischel.mm ahoj, my jsme se tam brali letos v květnu. Měli jsme tam i obřad a celý hotel rezervovaný pouze pro nás. Byli jsme moc spokojeni. Pokud by tě zajímalo něco konkrétního, tak se ozvi :-)
Odpovědět
Ahoj, jsem rada, ze s Hotelem mlyn mate dobre zkusenosti. Planujeme svatbu v kvetnu 2012 a o toto misto se nam moc libi. Chtela bych se zeptat na cenu. Planujeme 80 lidi a take ubytovani. Muzes prozradit, kolik vas to stalo? A take premyslim o svatebni koordinatorce. Muzes mi prosim dat kontakt na tu vasi? Vypada, ze jste s ni byli spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
bornakovam, to by mě taky zajímalo...také se nám to tam moc líbí:)
Odpovědět
Ahoj holky, take jsem si toto místo předvybrala...je to nádhera. Samozřejmě by me taky zajímala cena...šlo by alespon řádově? Děkuji!!
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
ahoj holky, takze mi na tomto miste planujeme svatbu letos v srpnu a zatim jsou zkusenosti smisene - v necem jsou ochotni v necem (ze strany reditele hotelu) nam naopak presne diktuje co a jak bez moznosti uhnout nalevo ci pravo, proste se citim jako dalsi "pan na holeni" a proste ze tam svatby jedou jak na bezicim pasu. Chtela bych se Vas tedy zpetne zeptat zda vse bylo nakonec OK a uzili jste si to tam, jak se k vam chovali? dekuji moc moc za reakce llin
Odpovědět
llin....máš úplně správný pocit....vytřískat z lidí prachy a zmizte....asi takové jednání v tomto hotelu....rozhodně nedoporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@s_lim 60 zaklad i s jidlem atd, zbytek jeste uvidime, zalezi take pro kolik lidi
Odpovědět
Profilova fotka
my se pro něj rozhodli také kvůli prostředí.. některé věci byly super, některé bych už nikdy nechtěla zažít. naštěstí ty negativní věci staly hlavně až druhý den, takže mi to nezkazilo hostinu :-) někteří zaměstnanci se chovali skvěle, což bylo super. vím ještě o jedné nevěstě, která tam měla svatbu a ta si nemohla na nic stěžovat, takže si myslím, že to hodně záviselo na člověku, který vás měl na starost.. sama hostina, pronájem toho venkovního prostoru, pití a všechno okolo vás vyjde na desítky tisíc. závisí na počtu lidí.. s tou hranicí a ohněm je pravda, že bylo předražené, zvláště když je to u vody, ale bez toho to večer vesměs nešlo.. ale líbil se a tak jsme za něj byli rádi všichni.. co se týče spaní, i se slevou to bylo hrozně drahé, takže tam přespávalo minimum lidí :-) přece jen jsem odmítala dávat přes dvacet tisíc na jednu noc.. ale to záleží na každém :-) jinak to místo je opravdu krásné.. jen si dopředu pořádně vyjednat podmínky, abyste pak nebyli překvapení.. PS: doporučuji myslet na všechny maličkosti
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@mischel.mm Ahojky, vím, že píši již dlouhou dobu po tvé svatbě, ale chci se znovu zeptat - přemýšlíme, že tam uděláme svatbu v srpnu - měli jste obřad tam, nebo někde jinde? Víš ted zpětně, jestli to bylo cenově předražený, nebo jak by jsi to hodnotila? Jsem hrozně na vážkách - místo pro obřad mám vybráno jiný, ale nemůžu sehnat nic na hostinu :( Tak zvažujeme tot na obojí. Kolik jste měli hostu a bylo to venku, nebo v salonku? Díky moc za info:)
Odpovědět
Profilova fotka
@otys Ahojky, můžu se zeptat pro kolik lidí jste tam měli svatbu a jestli venku nebo v altánku? :) díííky .
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, snad zase já nepíšu moc pozdě. už jsem tu dlouho nebyla... svatbu jsme měli na Dobříši. ale známá ji měla tam v altánku a byla spokojená :-) hostinu jsme měli venku v tom altánu, na oběd nás tam bylo přes 40 a večer pak kolem 70-80 lidí. cenově to ušlo, počítali jsme s tím, že to bude trošku dražší než někde v hospůdce, ale stálo nám to za to.. :-) byli jsme domluvení, že kdyby se hoodně ochladilo nebo začalo pršet, tak bychom to nějak vymysleli a přestěhovali bychom se dovnitř, ale zase nám to přišlo jako škoda to nezkusit :-) snad jsem ti pomohla a kdyby něco, tak napiš :-)
Odpovědět
A je možné tam udělat jen obřad? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Ahoj, taky jsme o svatbě v tomhle místě uvažovali, ale zůstalo jen ve stadiu snění, protože to na nás bylo dost drahé. Letos jsme tam ale byli na svatbě přátel (obřad, hostina i nocleh se snídaní) a můžu říct, že nakonec jsem byla docela ráda, že jsme to tam neměli. Mají skvělý marketing, to se musí nechat, ale skutečnost už v některých ohledech tak růžová není. Přinejmenším počítejte s těmihle eventualitami: - U hotelu je malá farmička s oslíky, velbloudy, ovečkami a dalšími zvířaty. Počítejte s možností, že vás už brzy ráno vzbudí oslí hýkání přímo pod oknem, a to i opakovaně. Obzvlášť, pokud spíte s otevřenými okny! (byť jen na ventilačku) - Je to u vody - počítejte tedy se slimáky. Čím později večer, tím spíš i na přímo na parketu, ne jen v trávě. - V těsné blízkosti hotelu vede železniční trať. Při příjezdu na "ostrov" je patrná, pak se jakoby ztrácí, ale nenechte se tím splést, pořád tam je, jen schovaná za křovím. Vlak jezdí tak jednou za hodinu, ráno častěji (cca co čtvrt hodiny). A je opravdu hlasitý! Pokud vám projede zrovna během obřadu, neuslyšíte v tu chvíli ani slovo. A s otevřenými okny asi budete ráno hodně brzy vzhůru... - Pokud nejste místní a počítáte pro hosty s noclehem, nedávejte obřad dřív než na 3. hodinu odpoledne. Pokud tam byl totiž někdo ubytovaný noc před vámi, dostanou vaši svatebčané klíče od svých pokojů až ve dvě, a to je na ubytování, případné osprchování po cestě a hlavně převlečení do slavnostního přeci jen málo... Tak pozor, aby se hosté nemuseli převlékat na záchodcích! - Zajistěte dostatek občerstvení a drobného pohoštění (a hlavně dostatečně včas, ne až půl hodiny před obřadem!) pro hosty už před obřadem, obzvlášť pokud se sjíždějí z daleka. Luxusní destinace je vaše volba, ne jejich. Nenuťte je držet hladovku až do zahájení hostiny, pokud nejsou zdejší ceny v jejich možnostech. - Po příjezdu zapněte televizi na pokoji a zkontrolujte, že není nastavené automatické buzení na nějakou příšerně brzkou ranní hodinu. - Počítejte s tím, že pokud se pokazí počasí, v party stanu sice nezmoknete, ale pokud budete chtít zůstat v suchu, moc se nenajíte - tedy aspoň pokud jste zvolili variantu švédských stolů s grilem. Jídlo se totiž kvůli kouři připravuje ve vedlejším stanu tak o 10 metrů dál a mezi oběma stany není krytý průchod... - Ceny za ubytování mi přišly dost přemrštěné - od pokoje v ceně od 2000 výš bych čekala, že nebude mít černý nános vodního kamene kolem okraje mísy WC, rozbité a opět poslepované skleněné stínítko lampy nebo uražený a neuměle zpět našroubovaný zdobný prvek z pelesti postele. - Kafe bylo po celou dobu k dispozici jen černé "z termosky" a k tomu mléko ve džbánku, kdo chtěl. Během hostiny i ke snídani. Zapomeňte na bohatou mléčnou pěnu... Jinak je to určitě moc pěkné místo s nádhernými výhledy na vodu a obsluha byla přinejmenším snaživá (i když organizačně ne všechno zvládli, občas to bylo trochu chaotické... - ale to se stává asi všude). Za tu cenu to ale podle mne nestojí - osobní názor... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dekuji za nazor, taky jsem o tomto miste ovazovala, recenze tedy nikde nic moc, asi se tam ale i presto pojedu podivat, i kdyz moje narocnost je docela vysoka a asi nema cenu to pokouset :) Jen me tedy nenapada kde svatbu udelat :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj, doufám, že tady nebudu sama a najde se nějaká nevěsta, která se na tomto místě vdávala/ bude vdávat. Termín máme v červnu 2016. Uchvátilo nás hlavně místo, příliš mě nepřesvědčuje komunikace s personálem/ředitelem hotelu... Jinak ale vše probíhá poměrně dobře... Uvítám každou informaci, hlavně od nevěst, které zde měli svatbu v letošním roce. :-) :-) Zda měli nějaký problém, ale i naopak, chválu samozřejmě uslyším radši. :-) :-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojky, Máme uz toto mistecko rezervované. Termín máme v červenci 2016. Včera jsme měli schůzku a jsem z toho trochu na pochybách 😂 Vím, ze tam asi svatby jedou jak na bezecim pase, ale i tak. Plánujeme tam jen obřad a hostinu, party uděláme jinde. Možná jsem i teď tak trochu rada.😊😊 Mám tedy tak trochu strach z toho. Přišlo mi, ze se to tam opravdu moc neproziva, taková rutina-tak doufám, ze nebudeme zklamani. Na druhou stranu se mi líbí, ze dekorace s vyzdobicku si můžeme udělat sami. 😂 A asi se nakonec rozhodneme pro salonek, když jsme jen na hostinu...:-) Rada si prectu vaše další názory. 😊
Odpovědět
Profilova fotka
nakonec mame na karlstejne ale v restauraci u Adama, obrad na terase, uzasne jidlo a jeste lepsi majitelka, takze se fakt tesim!
Odpovědět
Profilova fotka
@domcus Můžu se jen zeptat z čeho na jste na pochybách? S pana majitele? Personálu?? Jídla??
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud kterakoliv z vas uvazujete o svatebni hostine v okoli Karlstejna, urcite jako mistni doporucuju restauraci U Adama!!! Vari skvele a poctive, moderne i cesky, vyzdoba je stylova a kvalitni, majitele jsou bozi lidi a vyjdou vstric se vsim! A vyhled na hrad taky neni k zahozeni ;-) Hotel Mlyn je predrazena nafouknuta bublina, kde jedinou hodnotou je splav, trocha romantiky (kterou ale v okoli najdete i na mnoha jinych mistech) a ty zvirata v ohrade... Pomer cena-kvalita sluzeb v tomto pripade opravdu neodpovida!! A kdybyste hledali misto pro obrad, hrad samotny s davy turistu opravdu neni idealnim prostredim... velice ovsem doporucuju cisarskou louku na kopci nad vesnici!!! Je to nadherny misto s uchvatnym vyhledem, kde vas nikdo nebude otravovat ;-)
Odpovědět
@martinak91 Místo krásné, jen ten personál a ředitel je no řekneme zvláštní. :-D Takový zvláštní přístup. Byli jsme tam na zkoušku na večeři, jídlo celkem dobré, ale číšník tragédie, jenže tomu místu se nedalo odolat. Trošku se divím, že nemají ani povlaky na židle =-) Asi to moc řeším, jako říká zatím přítel :-D :-D
Odpovědět
@martinak91 Budete tam mít i obřad? :-) My musíme nějak zařídit aby dj hrál uz i na obřadu. Myslím ze bez mikrofonu to bude na nic :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Je pravda, že když jsme byli v hotelu my, tak personál nebyl úplně top profesionální, ale bylo vidět, že se opravdu snažili, možní jak kdy...A pak ředitel mě taky nejdřív úplně nepřesvědčil, ale na schůzce to bylo docela fajn, na vše nás upozornil, poradil, nemůžu říci,že bych s ním měla problém, na e-maily odpovídá rychle, tak uvidíme... Jak říkáte, to místo je nádhera, byl to hlavní důvod proč jsme se rozhodli pro tento hotel - pokud se nemýlím, teď předělávají pokoje....?? Co se týče povlaků na židle, ty chci také :D (oni to chlapi zase neřeší téměř vůbec, to je asi ten problém :D :D) , ale my máme naštěstí koordinátorku,která se nám o vše stará, včetně výzdoby altánku pro obřad, party stanu atd.... Co se týče ozvučení, to není v hotelu problém, ne? Ptala jsem se a bylo mi řečeno,že nám obřad ozvučí....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?