Svatební hostina v hotelu Jan Maria, máte zkušenost?

ahoj nevěsty, máme svatbu příští rok v březnu a stále nemůžeme najít místo hostiny. chtěla jsem se zeptat jestli nemáte některá skušenost s hostinou v hotelu jan maria?
Odpovědět
Zkušenost bohužel nemám, ale když jsme si zjišťovali podmínky svatby v tomto hotelu, tak si pamatuju že nám nechtěli dovolit vlastní koláče, cukroví a dort a myslím, že chtěli i peníze za pronájem, ale to už si nejsem jistá, však si tam zavolej a oni ti řeknou podmínky ;-). A to mnohdy rozhodne :-) . My nakonec měli svatbu v hotelu Imperial - pronájmy zdarma, koláče a cukroví jsme mohli mít vlastní, jen dortík jsme myslím museli mít od nich (ale nejsem si jistá, jestli to byla podmínka, protože my ho od nich stejně chtěli - objednáváme si je totiž i na různé akce v práci, takže víme, že jsou famózní :-) ).
Odpovědět
Děkuji moc za informace, skusím tam zavolat a uvidímcomi řeknou, Ajaké to bylo v Imperiálu, člověk by řekl že to výjde na dost peněz. A alkoholjstemohli mít svůj? To asi ne, že? v takovém hotelu to asi nedovolí, nebo aspoň si to myslím. Uvažujeme ještě o Třebovickém Mlýně. Je tam ten sál dost velký i na tančení. Jinak všude kde jsem se byla dívat je dost místa pro svatební tabuli, ale jinak na tančení už tam moc místa nezbyde.
Odpovědět
@86misa V Impiku to bylo super a celkově cenově taky. Jídlo perfektní, celkově aranžmá, koordinace i obsluha opravdu na úrovni. Navíc za spoustu věcí člověk opravdu neplatí, protože to je v hotelu běžný standard pro pořádání akcí všeho druhu, takže taky super. Ale pravda je, že se vždy všichni vyděsili, když jsme řekli, kde bude svatba, kvůli peněz, ale opravdu se není čeho bát. Co vím o cenách od kamarádek, tak nás ta svatba vyšla levněji, než kdybychom ji měli teba někde v penzionku na Čeladné ... a to jsme měli v konečné faktuře platili i za svatební agenturu, která nám dělala výzdobu. Navíc ty pronájmy jsou v Impiku zdarma, což většinou nebývá a není to mnohdy zrovna malá položka v rozpočtu ... Alkohol jsme na svatbě nechtěli - jen pivo a vino + nealko, takže ti neřeknu. Víno jsme brali od nich - 2 druhy bílého + 2 druhy červeného + sekt, které nám doporučil someliér, ale mohli jsme mít vlastní a zaplatit hotelu jen "korkovné" (paušální poplatek za každou láhev vlastního vína - už nevím kolik to bylo, ale myslím že kolem 100 Kč). Jinak nevím kolik plánujete hostů, nás bylo 30 a hostinu i taneční parket jsme tam měli v té secesní restauraci Legend. Všichni rádi tančíme a trochu jsme se báli, že ten parket bude malý, ale ve výsledku to bylo fakt dostačující a místa nejen na tanec bylo všude dost ;-). Ta druhá restaurace tam je 2x tak velká, nebo potom je tam krásný konferenční sál pro min. 100 lidí, takže místa i prosoru na výběr je tam víc než dost ;-). V Třebovickém mlýně jsem nikdy nebyla ani na svatbě ani jinak, takže ti neřeknu, ale kamarádka tam bude mít svatbu teď v září a zatím je s organizací a přípravou spokojená.
Odpovědět
Tak to mě překvapilo, nás bude kolem 50 ale maminka je na vozíku, takže potřebujeme hlavně něco kde je bezbariérový přístup. Tak to se tam zajdu určitě zeptat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
U nás v pohodě, spokojenost :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuju diskuzi... :-) nějaké nové zkušenosti s Jan Maria? Chceme tam hostinu a večerní zábavu, obřad bude jinde. Díky moc!!
Odpovědět
Já měla svatbu na Jan Maria loňský rok a vše bylo suprovní! Měla jsem 40 osob, menu a raut byl úžasný, obsluha příjemná. Svatbu jsme měli do 3 do rána. Cena přiměřená kvalitě služeb. Jana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?