Svatební hostina v Havířově a okolí, doporučte místo

Profilova fotka
Jaké místo byste doporučili na svatební hostinu v Havířově a okolí? Z restaurací mě zaujala Jaškovská krčma, U Jelena. Nebo nevíte o nečem k pronájmu? Můžeme mít zajištění catering. Předem děkuji za Vaše nápady a podněty.
Odpovědět
Profilova fotka
@terezzza Ahoj! Na Jaškovskou krčmu jsem slyšela chválu. Byli jsme se tam podívat, ale museli jsme ji zavrhnout, protože by hostina byla v 1. patře a my máme imobilní prarodiče. Na restauraci U Jelena si jedna nevěsta stěžovala na chování majitele (na hostinu jim vtrhl opilý a chtěl po nich peníze). Ještě výborně vaří Na Zaguří a v restauraci Maják v Soběšovicích. O prostorách k pronájmu nevím :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no nevím jak daleko byste chtěli mít hostinu, ale v okolí je mnoho hezkých proozoven :-) No tak třeba v Havířově mne napadá ještě jedna a to Restaurace Severka má tam hezkou banketku, ale nevím pro jaký počet hostů to máte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Severka, vidíš, tam jsem měla i maturiťák :-) a navíc je to tam nově zrekonstruované :-) Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za tipy. Taky nám úplně něvyhovuje v Jaškovské to patro :-( ...
Odpovědět
Profilova fotka
@terezzza Ahoj ! Četla jsem tvoji otázku na hostinu v okolí Havířova a chtěla bych ti něco napsat. Jsem z Ostravy a vdávám se 23.3.2013 a hostinu mám v Petřvaldě v Zahradkářeském domě je to vedle obecního úřadu. Děláme tam veškeré oslavy i svatby. Sestřenice tam měla 22.9.2012. Vaříme si sami, protože sestřenice je kuchařka a máme taky i další kuchařku je to paní, která pracuje od pondělí do pátku a tak si přivydělává. Pití si kupuješ také sama. Číšnice máme taky externí zavoláme dopředu a příjdou. Tvojí prací je jen nakoupit jídlo a pití a o nic se nestaráš a ještě říct co chceš uvařit a připravit. Máme velkou rodinu tak jsme tak akční, že vše máme i potahy i ozdoby. Ale teď nevím kolik stojí pronájem. Klíče se vyzvedávají ve čtvrtek večer a vrací se v neděli večer. Je tam kuchyň, šatna, 2 X WC a jeden velký sál. Jsou tam stoly i židle. Vlezlo se nás tam 70 lidí. A ještě bylo velké místo na tancování. A tancuješ a paříš až do rána!!! A nikdo tě neomezuje. Určitě to výjde levněji. Taky máme možnost si půjčit chladící zařízení se dvěma pípama na pivo a na kofolu. Je to tam opravdu super. Jsi svojí paní a máš to tak jak to chceš ty. Sestřenice měla svatbu do fialova a já mám do červena takže kupuji červené ozdoby. Kdyby jsi chtěla není problém se sejít a klidně tam s tebou zajedu a taky se můžeš přijít podívat na mou svatbu. Taky ti můžu poslat fotky od sestřenice. Jestli máš zájem pisni mi na mail barborkazemanova@seznam.cz. Hezký den Barča
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj barco, dekuji moc. tohle zni naprosto uzasne :-) Jsem nadsena. Moje mamka je kucharka - takze by se mohla i realizovat :-) Za fotky bych byla moc ráda... Mej se pěkně :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@barca24 Ahojky, celkem jsi me zaujala se zahradkarskym domem v Petrvaldu. Kolik se plati za pronajem? nemohla jsem najit nikde na netu fotky - mohla bys mi prosim prosim nejake poslat, at mam predstavu, jak to tam vypada? A co nadobi? to si musime prinest sve nebo tam nejake je k zapujceni? Diky ;)
Odpovědět
@terezzza , @ringle85 : ahojky, ve stejném stylu je dělaná i střelnice v těrlicku, teta tam měla oslavu sedmdesátin, vlastní kuchař, číšníci atp. Je u toho parkoviště, jinak je to lehce schované v lese, takže i prima soukromí.... kdybys potřebovala, seženu kontakt...
Odpovědět
@zoooza Ahojky, a kde presne v terlicku to je? Zajela bych se podivat...webove stranky asi nemaji, ze? Nemas nejakou fotku, at mam trochu predstavu? Dekuji :)
Odpovědět
ahojky, našla jsem mapku tady: http://ssk0215.tym.cz/joomla/index.ph...... jinak fotky nemám, bohužel to byla oslava tety, takže jsem přímo nefotila... ale jestli chceš, můžu se bratránka zeptat na podrobnosti... případně jestli budou něco vědět pánové ze sportovního střeleckého klubu... :) bylo to fajn, že to není až tak daleko od Havířova, je tam v pohodě dojezd, teoreticky i autobusem to není až tak hrozné, a přitom má člověk soukromí... @ringle85
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. moc děkuji za informaci.. uz ale mame restauraci :-( :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja doporucuji Hotel Jaskovska Krcma na Terlicku mela jsem tam svatbu a 100 spokojena a romantika jak blazen obrad u prehrady proste nadhera!!!!Pan vedouci moc laskavy ochotny muzu jen doporucit!!!!!
Odpovědět
Článek se načítá
@millimaus Ahojky, taky uvažujeme o Jaškovské Krčmě a tak bych se ráda zeptala, pokud ti to nebude vadit, kolik jste měli lidí a na kolik vás ta hostina cca vyšla. Taky by mě zajímal ten obřad.... také jsem uvažovala o obřadu venku a chci se zeptat, jestli i toto jsou schopni zajistit nebo si to musí člověk zařídit sám. A v případě, že jej zařizuje hotel, tak kolik si za to účtujou. Díky moc za info!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@veroka My jsme se tam informovali... Obřad venku zajistí, vy si jen zajdete na matriku v Těrlicku... Mslím, že to výcházelo na nějakých 7000 (což je pode mě dost) - a kdyby pršelo, tak zajistí protor u nich v resturaci - prostor je tam tak na 40 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@veroka Ahojky tak abych byla uprimna tak zalezi jake jidlo si sestavis s panem Cholevou se da domluvit reknes mu podivejte se musim se vejjit do te a te castky a on ti pomuze.My jsme meli na obed 33 lidi plus 7 deti a pak navecer prislo asi dalsich 10 lidi.Meli jsme ale hodne jidla predkrm hlavni chod pak nasi dortu a pak raut a pak jeste specialne pro nase hosty v 22:00 vecer grilovani takze nas to vyslo cca 45 000 i z vyzdobou a pak jsme hodne na nealku utratili to bylo pres 20 000 kc u nas pili hodne lidi redbul upozornuji je drahy nebrat.Jinak vody coly ,fanty,sprite, atd se da domluvit ze si od nej vezmete 2 litrove flasky vyjdou levneji nez sklo!!!My meli i svuj alkohol.Obrad nas vysel na 5000kc plus venku zarizuje hudbu a to se taky plati ted nevim jestli to bylo 1500kc pisnicky mu napisete jake chcete mit u obradu a on vam je sezene.My jsme byli jen na te Matrice si to zaridit a stoji to 1000 kc.Kdyby jste nekdo cokoliv jeste potrebovali vedet napisu .Ja jsem byla naprosto spokojena a vrele doporucuji dale!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky pokud byjste nekdo chtel i kontakt na kameramana mela jsem 2 za cenu jednoho!!!Jsou skveli muzu dat kontakt a na fotografku taky ona s nimi spolupracuje jsou vsichni z Ostravy.
Odpovědět
Profilova fotka
@veroka A jeste jsem zapomela urcite ti posle predem svatebni menu a raut se ktereho si podle cen muzes vybrat co budes chtit!!!!Nepisu ceny,protoze nevim jestli se podrazilo nebo ne,protoze ziju v nemecku.Jinak bych jeste chtela dodat ze jsou tam opravdu ferovi,protoze kdyz jsme si zarizovali svatbu a byli jsme i v jinych hotelech vsude nas chteli natahnout k vuli toho,ze videli,ze muj mluvi jinou reci!
Odpovědět
@millimaus Děkuji moc za vyčerpávající informace!!! Bohužel jsem se tam byla dneska ptát a mají celé zaří plné, takže nic, první volné termíny jsou až v říjnu a to už se mi zdá pozdě :-( Jinak bych ale byla ráda za ten kontakt na kameramany a fotografku, se zařizováním jsem v začátcích a z dle mých nejdůležitějších věcí mi chybí právě foto a kamera :-D Tak bych byla moc ráda za kontakt na ně, pokud bys to nechtěla dávat sem do diskuze, tak klidně pisni na mail: veroka@email.cz - budu za to moc ráda!!! A pokud bys uvedla i ceny, tak by to bylo fajn - alespoň bych orientačně měla představu, kolik mám počítat.
Odpovědět
Profilova fotka
@veroka Napsala jsem ti to do soukromi tady na beremku a i na tvuj emeil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veroka Pokud by jsi chtela kontakt na zivou skupinu mela jsem Sagu z Koprivnice taky muzu dat kontakt byli superni!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky no já jsem z Havířov a svatbu budeme mít ve Sv,Jánu.Nebudete tam mít náhodou někdo svatbu taky?
Odpovědět
Profilova fotka
@millimaus kolik byšel obřad tam??
Odpovědět
Profilova fotka
Takze na Matrice jsme platili 1000 kc a za venkovni obrad 5000kc plus hudba a ozvuceni obradu asi dalsich 1500kc ale tech 5000kc je i z venkovni vyzdobou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@isousek Ahoj. Taky hodně uvažujeme o hostině v Hostinci u Sv.Jána. Hodně se nám to tam líbí. Máš prosímte podrobnější info? Pro kolik lidí plánuješ svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,my tam máme svatbu teď 6.července,takže nějaké informace mám:-)Co by Tě zajímalo?
Odpovědět
Profilova fotka
@titanie Ahoj, tak to gratuluju. Pro kolik lidí máte svatbu? Dali Vám nějaký přiblížný rozpočet ? Budete tam mít i obřad nebo jen hostinu ?
Odpovědět
Profilova fotka
No,na oběd máme asi 35 lidí a na večer asi 60.Obřad máme taky tam,večerní party taky,takže snad vyjde počasí a bude fajn,ale mají to kryté party stanem.Když jsme si vybrali jídla a pití na oběd,poslali nám předběžnou cenu,stejné to bylo i s rautem.Teď ještě musíme doladit alkohol,v tom trochu lítáme.Máma strach,aby toho bylo dost,aby měl každý to,na co bude mít chuť,takže to je oříšek:-)
Odpovědět
Ahoj, neměla jste některá svatbu na Majáku? Dost nad ním uvažujeme, ale přemýšlím, jestli to nebude moc drahé. Nemáte nějakou kalkulaci? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Hanasek: my mame rezervovanou na pristi leto na majaku cena pro 45 lidi se vsim vsudy 60 000
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelahlistova @hanasek taky hodně zvažujeme Maják, i obřad tam..ale chceme to dole, jak je sklípek, nahoře jak se jde po schodech do te restouračky, tak tam to bude určitě levnější...měla to tam kamarádka a max spokojená :-) ale dole je to hold luxusnější no :-D Byla jsem na svatbě v Jaš. krčmě, Na Záguří i v Jelenu a nemůžu říct, že by se mi to někde nelíbilo a nebo že by si holky stěžovaly :-) Záguří bylo luxusní, ale děti tam neměli venku bohužel žádně využití, U Jelena je super ta zahrada, ale zase vám ji nezavřou, takže tam chodí cizí lidi. V té Jaš. krčmě to bylo super, u vody, tam není co vytknout, možná jen to chození do prvního patra :-). A u Svatého Jana je to nádherné včetně prostředí, ale taky bohužel Vám neuzavřou restauraci, kdyby jo,tak bych asi nevahala a svatbu měla určitě tam :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?