Svatební hostina v Chebu, kde?

Profilova fotka
Ahoj holky :-) Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z Vás měla nebo plánuje mít svatební hostinu v nějaké chebské restauraci a případně kde. Nemohu nic najít. :-( Děkuji za odpovědi. :-)
Odpovědět
Ahoj, my jsme to v Chebu neměli, ale v Lázních Kynžvart v hotelu Metternich. Opravdu jsme byli spokojeni, v Chebu nás nic nezaujalo. Známá měla o víkendu svatbu a hostinu měla v penzionu Mašek na Skalce (je pravda, že měli méně hostů, do 14, ale dokonce se tam i tancovalo aměli živou hudbu).
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za radu, na zámku Kynžvart svatbu plánujeme a tohle by bylo úplně to nejlepší řešení. Už jsem koukala i na fotky a vypadá to moc hezky. :-) Dalo se zde i tancovat?
Odpovědět
Profilova fotka
A jestli se ještě můžu zeptat, jak to bylo s cenou?
Odpovědět
Ahoj, není zač, taky nám to přišlo jako nejlepší nápad, bylo to pěkné, místo i na tancování, ale hlavně se nemusí daleko přejíždět. Pokud nevadí, ceny ti pošlu vnitřní poštou.
Odpovědět
Jinak byli v pohod, zařídili výzdobu, takový ty serepetičky na stůl si dát můžete, zařídili ikebany, jídlo bylo opravdu perfektní - hosté říkali,jako ve filmu :-) dobré jak vzhledově, tak i na jazyku, nakonec zařídili i ohňostroj.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
nikar: Můžu také poprosit o cenu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?