Svatební hostina v Černé Hoře v restauraci Sladovna

Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych měla svatební hostinu v restauraci Sladovna v Černé Hoře. Restautaci znám, vím, že tam výborně vaří a jsou tam milí, ale potřebovala bych někoho, kdo tam svatbu už měl. Chtěla bych vědět, jak vás to vyšlo cenově, jak se spolupracovalo s personálem na organizaci, jakto potom probíhalo...Jestli jster si výzdobu museli dělat sami, nebo jste přišli už k hotovému a připravenému..Prosím, pokud některá z vás s tím máte zkušnosti, dejte vědět!!! :-) Děkuju! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já tam sice svatbu neměla, ale jedné jsem se účastnila a za sebe, jako za hosta můžu říct, že perfektní. Obsluha milá, profesionální, nic nebyl problém. Novomanželé si to pochvalovali jak v době zařizování, tak i po svatbě. Netuším, kolik to stálo a jak to bylo přesně s výzdobou, ale organizace, spolupráce a atmosféra byla super. To platí i pro ubytování v hotelu a přilehlém penzionu. Snad ti to trochu pomůže. ;-)
Odpovědět
Ahoj, taky tam plánujeme svatbu, příští rok v září :-) Včera jsme měli schůzku přímo s panem ředitele Hauserem, moc příjemný pán, a byli jsme nadšení. Všechno nám ukázal, řekl co a jak funguje a vše ohledně organizace. Výzdoba sálu se dá domluvit přímo s nimi a nebo můžeš mít svou, je to na tobě. Co se týče vlastního pití, tak se dá vzít v podstatě cokoliv, ale platí se symbolické korkovné, cca 1000,- - 2000,-. Jinak cena hodně závisí na požadavcích snoubenců. Každopádně je nejlepší domluvit si tam přímo schůzku. Doufám, že ti to aspoň trochu pomůže ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojte, pre kolko hostí prosím plánujete svadobnú oslavu v hoteli Sladovna? My plánujeme cca 65 hostí a máme rezervovanú reštauráciu, kde prebehne hostina a následná zábava. Trošku však máme obavy, či sa všetci pomestíme na parket. Eliško, nevieš nám prosím napísať koľko približne bolo na tej spomínanej svadbe hostí a či to nebol problém? Ďakujeme za info a pomoc! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?