Svatební hostina v Buchlovicích. Hledáme místo

Profilova fotka
Ahoj můžete mi někdo poradit nějakou dobrou restauraci či hotel v Buchlovicích - chceme se s přítelem příští rok brát v Buchlovicích na zámku, ale nevíme kde udělat hostinu - zatím se nám líbila restourace u páva a hotel Buchlovice, ale ani s jedním nemáme žádné zkušenosti. Prosím poraďte. :-.
Odpovědět
a kdy máš termín na svatbu? který měsíc?
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Buchlovice je fajn. Já tam byla na svatbě předloni. Měli pěkně nazdobené stoly, na židlích bílé návleky s mašlí. Nádhera. Je to tam i dost velké, takže větší počet lidí není problém.
Odpovědět
Profilova fotka
plánujem to až příští rok v létě, ale kamarádka říkala, že vše zařizovala 6 měsíců do předu a dost toho už bylo obsazenýho a tak radši začínám dřív
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
fraal • Včera ve 14:01 Ahoj holky budete mít ještě někdo svatbu v Buchlovicích? My by jsme chtěli restauraci u páva a obřad na zámku
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj anaxmon my už máme zamluvený zámek i restauraci u páva na 29. srpna 2009 a na kdy to plánujete vy? Trochu mám strach z té restaurace, protože nevím o nikom z okolí kdo by to tam měl a mohla se ho zeptat jaký to tam bývá, tak snad to bude dobrý. Jednou jsme tam byli s přítelem na večeři a chutnalo nám a hlavně se nám líbil ten velký sál budeme mít totiž asi kolem 70 až 80lidí a co vy?
Odpovědět
Ahoj fraal, holky si velice chválí hotel Koníček v Uherském Hradišti. Není to sice v Buchlovicích (cca 15 min autem) ale musím potvrdit, že reference nelžou, svatbu tam budeme mít taky. :-D A domluva perfektní, zajišťují nám téměř vše: hostina, ubytování, výzdoba, DJ. Nic pro ně není problém, snaží se opravdu ve všem vyhovět. Uvidíme, jak to dopadne, ale zatím můžu jen doporučit.
Odpovědět
ahoj holky, taky budeme mít hostinu u koníčka....je to tam úžasné, výborně tam vaří a je tam krásné prostředí...věřím, že tam se nic nepokazí..akorát je potřeba si to tam zamluvit, jelikož je o ně dost zájem, tak aby na váš termín neměli plno....
Odpovědět
Profilova fotka
To je sice hezké, ale já bydlím asi 30km od Buchlovice směrem na Brno, takže jet ještě dalších 15minut, tak už by to bylo pro ty lidí takové otravné, proto jsme se rozhodli pro obřad v Buchlovicích.
Odpovědět
Ahoj fraal, sama bydlím 30 min od Buchlovic ;-), osobně bych dalších 15 min neřešila. Moje rodina jede na obřad přes 80 km!!! :-) Pokud bych nesehnala referenci, tak bych se do toho asi ani moc nepouštěla, jedině s hrůzou, jak to dopadne.
Odpovědět
my budeme mít taky obřad v Buchlovicích a hostinu v Buchlovicích u Páva. Paní je velmi ochotná a je to tam i hezké. navíc jsem sehnala potahy na ty jejich nepěkné židle ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
skiasl: prosímtě mohla by jsi mi říct, kde jsi sehnala ty potahy? já je taky sháním a zatím se nedaří - prosím buď mi to napiš do IP nebo jsem - nejlépe i s cenou. Máme to sice až v srpnu, ale zjišťuju, že většinou vše je už zamluvené. Ještě bych se chtěla zeptat co máte za hudbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla loni na svatbě v Buchlovicích v tom hotelu na náměstí. Bylo to tam prostorné a moc pěkné. Na židlách měli i bílé přehozy. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
v buchlovicích je to krásné ale taky musí vyjít počasí.Na tom hotelu na náměstí jsem byla 2x na svatbě kamarádkám. Vždy se to povedlo Loni to bylo i na té hotel terase večer dvě hudby něco jako zahradní párty opravdu pěkné :-) ale nedovolili jim ohnostroj
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?