Svatební hostina v Baště Úžice. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Chtěla bych se zeptat jestli nekdo nemá zkušenost se svatební hostinou v Bašte .... jestli tam chteji zalohu a priblizne mezi jakými častkami se hostina s večerním rautem pohybuje.děkui za odpověd
Odpovědět
Profilova fotka
My ji plánujeme na příští rok a zálohu budou chtít v září asi jen 2-3tis., až si půjdeme vybírat Menu a pak je záloha ve výši 50% tak cca 1-2 měsíce dopředu před svatbou, samozřejmě obě zálohy budou započítány do celkové útraty. A ceny se pohybují - jídlo, pití, alko-bez tvrdého cca 800-1000 za osobu.
Odpovědět
ahoj, my jsme měli svatbu (hostinu) na Baště loni v červnu a bylo to skvělý...všechno proběhlo prodle našich představ. Můžeme jen doporučit - pěkné místo a prostředí, ubytování, personál příjemný. Zálohu jsme platili cca 2 měsíce před hostinou a chtěli 15tis při počtu osob na oběd 35 a večer celkem 60. Na e-mail můžu přeposlat celou cenovou nabídku, kterou jsem dostali.
Odpovědět
Ahoj :-) my měli na Baště svatbu 4.6.2011 a naprostá spokojenost...... Záloha se platila do konce měcsíce dubna 25.000,- Kč. Doplatek byl 26000,- Kč i s ubytováním novomanželů. Měli jsme obed 25 osob, poté raut 55 osob. Kapelu jsme měli svou .Ubytování si hosté platili sami. mohu jen doporučit, hosté byli okouzleni prostředím :-)
Odpovědět
ahoj! bašta se mi také moc libí. jen teď řešíme ubytování hostů. kapacita je údajně 36 lidí a my budeme mít hostů více, takže někteří budou muset jet domů. můžete mi říci, jak jste řešily odvoz hostů, kteří se nevešli do penzionu? mohla by mi také některá z vás prosím zaslat cenovou nabídku, kterou jste od bašty obdržely? moc mi to pomůže. děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych se přidala k této diskusi a trochu to tu obnovila. S přítelem jsme se rozhodli pro Baštu, máme zamluvený termín na 25.8.2012 a chci se zeptat, kdo měl tady svatbu a jaké má zkušenosti...
Odpovědět
Ahoj, také by mě moc zajímali nějaké zkušenosti s hostinou a obřadem na Baště. :-) Děkuju moc
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@shynee Ahojky, mohla bys mi pls. poslat tu cenovou nabídku, kterou Vám dali na baště? My tam teprve pojedeme. Jinak už jsme tam na svatbě byli a mohu jedině doporučit! Jídlo, prostředí - všechno paráda!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zdravím všechny co plánují svatbu na Baště, mám dotaz. Nemáte někdo zkušenost s nějakým hotelem či penzionem okolo? Potřebovala bych ubytovat více lidí a do penzionu na Baště se i nevejdou :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, také bych se tam chtěla poptat, mohu Vás někoho požádat o zaslání cenové nabídky, jakou Vám udělali ? Moc díky ! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aaa13 ahoj, neposlal ti někdo náhodou tu cenovou nabídku??
Odpovědět
@fori Hoj, poslali. Teď no time, ale zítra, nebo v pondělí ti to pošlu.
Odpovědět
Profilova fotka
@aaa13 o.k. dík
Odpovědět
Článek se načítá
@fori Malej problém, nejde mi vložit příloha do IP :-( Kam ti to můžu poslat ?
Odpovědět
Profilova fotka
@aaa13 Ahoj, myslíš, že bych tě mohla taky poprosit o tu cenovou nabídku?Moc se nám toto místo líbí,tak jsem tě chtěla poprosit také o přeposlání nabídky. Moc moc moc děkuju:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@shynee Ahoj, mohla bych Tě poprosit o zaslání cenové nabídky, kterou jste dostali?Díky moc :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@shynee Ahojky,máme v plánu svatbu na Baště ale mám malý problém- změnila se tam provozní a mi jsme dostali neuvěřitelně drahou nabídku na raut i na oběd-bylo by možné mi poslat tu vaši cenovou nabídku,kterou jste dostali???Díky
Odpovědět
Někde jsem tady dávala dotaz na cenu obřadu....zjistila jsem přímo na Baště a jsou to 3tis. Matriku si musíte domluvit vy. Možnost buď kaplička nebo louka.
Odpovědět
Profilova fotka
@shynee ahoj. Prosím byla bys tak hodná a poslala mi tu nabídku kterou jste dostali na Baště Úžice? mockrát děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, nenašla jsem o Baště v Úžicích žádné aktuálnější info a tak bych se ráda zeptala, zda tam někdo plánuje a nebo měl svatbu. Ráda bych nějaké postřehy jaká byla organizace, domluva, jídlo, cena, personál atd. Moc děkuju za nějaké informace, docela mě odrazují předešlé diskuze na toto místo, ale zase je to roky zpět.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahojky, jak je to prosím s prodávajícím v sobotu? Děkuju Lenka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?