Svatební hostina + ubytko v penzionu Lony v Kozovazech

Profilova fotka
Ahoj nevěsty... tak jsem si tady pročítala všechny možné ceny a nabídky restaurací a prostor na svatební hostinu a posvatební párty a trošku se divím, kolik slečen je schopno dát fakt velké peníze. :) My jsme si našli krásnou restauraci - statek i s ubytováním, 10 km od Prahy a za 30 lidí na hostinu a 70 na večer máme rozpočet na 35.000,-... bez pití teda a ubytko je 700 i se snídaní, ale máme tam hodně grilu - steaky, kýta, saláty, fontána s ovocem...myslím že opravdu hodně. A jsem teda šťastná, protože i cena bude super. :-)
Odpovědět
To máš dobré no, ale mně se nechtělo platit lidem ubytování, když je drtivá většina z prahy nebo tu má poblíž byt/barák. raději chci za ty peníze nabídnout zajímavější pokrmy a třeba nabídnout i tvrdý alkohol...Navíc jsem chtěla trochu reprezentativnější místo než statek.....každého věc
Odpovědět
Profilova fotka
???? Prosím Tě a Ty snad víš o jakém statku mluvím? Pokud Tě tím samozřejmě neurazím, tak se mrkni na pension Lony - je to předělané ze starého statku a cenu za ubytko jsem tu jen napsala pro orientaci - my jim ubytování též hradit nebudeme. Jen jsem chtěla napsat, že je škoda, že se využívají jen ty hodně známé prostory, které těží už jen z toho, že je lidé znají a proto nasazují takové ceny. A především jsem teda opravdu nemluvila o Tvé svatbě.
Odpovědět
@mixxinka tak já myslím, že je jasné, že v centru prahy budou ty ceny asi trochu vyšší než v za prahou, zrovna tak v prostorách zámku budou asi jinde než ve vesnickém stavení, kde to máš ty. Každý má jiný vkus a jiné finanční požadavky. v neposlední řadě tu můžeme mít gurmánku, která chce vyloženě tu nejlepší kuchyni, která je k dostání...:-) Je to určitě dobrý tip, od tebe, na to místo. Jen jsem chtěla zareagova, že kdybych to chtěla za Prahou na nějakém statku, tak už tam asi jsem že jo (napsala isi to, jako bychom byly všechny blbé)
Odpovědět
Profilova fotka
@mixxinka Penzion vypadá moc hezky, určitě má potenciál na pořízení krásných a stylových fotek :) My máme svatbu v centru Prahy (obřad na Hradčanech, hostinu u Strahovského kláštera) a je fakt, že na cenách je to hodně znát. Původně jsem také hledala spíše v okolí Prahy, dívala jsem se po nějakých skrytých pokladech (jako třeba tento), nicméně nakonec jsem se obloukem vrátila zpět do Prahy. Důvod byl hlavně ten, že máme kolem stovky hostů a všechny penziony, farmy a statky měly nedostatečnou kapacitu. Kromě toho se moji kamarádi vyspí hezky v pohodlí domova a přítelova rodina, jež pochází z Maďarska, zase ocení prohlídku historického centra. A nakonec i my dva s ženichem to budeme mít jen pět minut autem od domova, což se také počítá 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to myslela jako tip... A to, jak jsi napsala Ty, že to vypadá, že si myslím, že jste všechny "blbé" - promiň, ale takhle jsi zareagovala pouze Ty, tak nevím. Nejde o to, zda je to za prahou, nebo ne... Dívala jsem se i na destinace kolem Prahy a proto jsem napsala, že mi někde ty ceny přijdou přehnané, s Prahou nesrovnávám... A rozhodně jsem to nemyslela tak, že slečny dělají chybu, proti gustu... Já jsem měla původně také zamluvené jiné místo, ale pak jsem přišla na tohle a překvapilo mě, že za opravdu luxusní jídlo a služby lze dát i méně.
Odpovědět
@aimirin Já bych to tak vůbec nebrala.. Myslím, že pro pražské je to dobrý tip..
Odpovědět
Profilova fotka
@ivona83 Tak to je paráda... :-) To musí být svatba jako z pohádky. Já jsem zase od začátku chtěla někam mimo Prahu, alespoň kousek. A hlavně co jsem chtěla - být venku(pokud bude hezky) do kolika hodin budeme chtít a aby nikomu nevadila hudba a hluk, protože znám ty naše vejrostky, co dokáží :-D A bohužel jsem v Praze nikde nesehnala něco takového - všude mi říkali že max do 22:00 a pak už jen uvnitř. Ale je pravda, že budete mít nádherné fotky a zážitky. Ve strahovském klášteře jsem byla párkrát pracovat a je to tam nádherné.
Odpovědět
Profilova fotka
@lumiga pokud myslíš to moje, tak určitě, moc se o nich ještě neví, otevřeli teprve loni na podzim a jsou tam vážně moc milí. Tak jsem ráda, že to tak bylo pochopeno. :-)
Odpovědět
možná jsem to jen špatně pochopila :) jako tip je to moc dobré....Jen prostě mi to přišlo malikčo útočné
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, špatně jsi to pochopila. A hlavně to nebylo myšleno na nikoho konkrétně, jen ty jsi tak zareagovala.
Odpovědět
jo teď koukám že tam fakt musí být hezké fotečky ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin no vidím, že to teď pěkně žehlíš smajlíkama, ale nezlob se na mě tvoje reakce byla teda dost drsná...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kajsav :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mixxinka My máme svatbu už v květnu a na exteriéry radši moc nesázím. U restaurace nicméně máme k dispozici i terasu se stoly, která poslouží při příchodu hostů z obřadu, aby se občerstvili, než začne oficiální raut v restauraci. Řádit se pak bude uvnitř a to naštěstí můžeme až do rána :-D Jinak minulý týden jsme byli v rodném kraji mého milého, jen jsme projížděli a já hltala - tolik krásných míst tam mají - farmy s koňmi, vinice... hned jsem si říkala, jak by bylo krásné mít svatbu na venkově. Ale už neřeším, místo jsme vybrali i z praktických důvodů a myslím, že k všeobecné spokojenosti. Nicméně Váš penzion super, nadchnul mě ten dětský koutek! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivona83 :-) Tak to jsem moc ráda. A máš pravdu s tím květnem... je to nevyzpytatelné. A hlavně, kdo se bude chtít jít ven vydýchat, tak může tak i tak :-))) Je to fakt pecka místo... Já jsem chtěla původně taky v květnu, ale můj nejdražší se podivoval, že chci mít svatbu v měsíci, kdy mám narozeniny... Tak víš co jsem udělala? Svatbu 12.8. a 14.8. má pro změnu narozeniny on. :-D Těším se. A jakmile budeš mít po svatbě, tak sem přidej fotečky, ať se můžeme kochat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mixxinka Neboj neboj :) Bude to jen chvíli trvat, jednak dám čas naší fotografce na retuše atp. a jednak se ještě v červnu zapotím u státnic, tak radši až pak - ať sem mezi učením pořád nelezu a nezkoumám vaše ohlasy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivona83 Tak to chápu :-) Tak držím pěsti!!! Šťastný krok do manželství a hodně štěstí při státnicích :-)
Odpovědět
@kajsav Já nemám potřebu nic žehlit :-. a už vůbec ne mezi cizíma lidma na jakémsi foru, prostě jsem nepochopila, že šlo o tip, bylo to podané spíš jako "proč jste všichni tak divné a vyhazujete prachy, místo abyste jely na statek za prahu". kdybych já osobně psala někomu tip na ubytování, prostě to napíšu jinak a za tím si stojím. naštěstí jsme si to vyjasnily, takže se zase můžeš uklidnit, tady máš jednoho smajlíka k dobru :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin slečna to napsala dobře a výstižně a zajímavé je, že jsi to zase jen ty pochopila špatně...to víš, že se nemusíš ospravedlňovat, to píšeš vždycky...ale někdo tady dá typ a ty reaguješ způsobem, že je to pod tvoji úroveň, protože ty samozřejmě potřebuješ "zajímavější pokrmy" a "reprezentativnější místo než statek" ikdyž jsi nevěděla jak dané místo vlastně vypadá že, tak takhle jsem to pochopila zase já :-D
Odpovědět
@mixxinka tak to zni fakt paradne! Muzes prosim do IP co to je za misto? My sice uz misto mame a menit nebudeme, ale pro jinou akci pripadne ;-) @aimirin myslim, ze tady jsou vsechny klidne az na jednu utocnou vyjimku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@gepe :-D
Odpovědět
@kajsav tak to bych řekla, že i ty si to pochopila blbě, protože třeba my bychom opravdu drahý restaurace třeba s michelinsku hvězdou nezaplatili, myslela jsem to obecně (třeba někdo má tady víc peněz) A že jsem to pochopila jen já blbě? No ty jsi zase jedna z mála, kterej moc rád přijdu na diskuzi, kam nepřispívá, jen proto aby do jiných ryl, že...
Odpovědět
Profilova fotka
Hele holky a co jinak, jak se máte, co? :-))))))))
Odpovědět
Profilova fotka
@gepe Určo, posílám :-)
Odpovědět
@aimirin ja nevim uz jestli to delas schvalne, anebo fakt Ti nedochazi veci... to ze se nekde vari dobre neznemena ze by museli mit michellina, to ze nekde neco dobre vypada neznamena ze to musi mit 5*, nemluve o tom, ze jsi to srazila svym prvnim "komentarem" totalne na dno a vlastne i samotnou @mixxinka, presne ve stylu - ts nejaky venkovsky staveni ci stodola a platit jeste hostum a ze vlastne v podstate uuplne blba ze o takovym miste vubec mluvi a ze Ty a Ty radsi neco extra a ze to jeji misto atd. kolem je proste pro Tebe povl. Ano povl - to je zrovna vystizny! jsme vsechny, ze? :-D
Odpovědět
@mixxinka super, dekuju, mrknu :)
Odpovědět
@gepe bych řekla že to spíš nedochází tobě nebo to děláš schválně...protože když já dám někde do placu tip, nezačnu ho uvádět tak, proč všichni ostatní maj něco jinýho, když "je to tak předražený" "snobský" apod. Jinakmám dojem, že jsem jasně naznačila, že jsem student, tedy ne skoro čtyřicetiletá ženská, která si vydělává a může někoho vůbec označit za chudinu Jo a tu restauraci jsem řekla proto, že jsme v takové párkrát byly a byl to úžasnej zážitek
Odpovědět
Profilova fotka
@gepe :-D Já jsem za Vaše názory neskutečně vděčná.... :-) Sedím v práci, už to mám za pár a teď se fakt bavím. :-)
Odpovědět
@aimirin ale ona o predrazeni a snobstvi vubec nic nenapsala :) a je fakt, ze kolikrat to predrazeny byva :) Jj to jsi psala ze jsi student a kor tvoje reakce nechapu kdyz vezmu v potaz obor, ktery studujes =-) Ono je @mixxinka skoro 40? tak to vypada velmi dobre! :-N a jestli si vydelava nebo ne, to nevim, ale nikde nevidim, ze by nekoho oznacila za chudinu :-)
Odpovědět
Mno a teda nevím, proč bych tu měla opět činit veřejnou zábavu a hádat se se známými "tvářemi", jako obvykle. sorry děvčata, ale já na to ale opravdu nemám náladu...raději jdu na hodinu ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?