Svatební hostina U Svatého Jana, Svobodné Dvory u HK

ahojky, kdopak tu měl svatební hostinu? jak jste byli spokojené?
Odpovědět
Taky by mě zajímalo:-)
Odpovědět
@janyyy kdypak plánujete svatbu?
Odpovědět
:-) no docela brzy asi v lednu a vymyšleno a zařízeno není zatím nic:-(
Odpovědět
ty jo tak to jsi odvážná takhle na rychlo :-) jsem zvědavá jestli někdo teda odpoví, ale tak podle fotek na jejich stránkách to vypadá dobře :-)
Odpovědět
No uvidíme jak se bude stíhat, hlavně už musím opravdu začít:-). Na webu to vypadá moc dobře a dokonce tam je ceník, tak je alespoň představa, kolik za to.
Odpovědět
Můžu přispět zážitky ze svatby, kde jsem byla jako host. Prostředí, obsluha i jídlo bylo fajn, jen když byla zábava v nejlepším, cca kolem jedné ráno, byli všichni vykázáni s tím, že už se končí! Tak na to pozor, pokud chcete slavit do rána, je to asi lepší domluvit (a předpokládám zaplatit) předem.
Odpovědět
děkuju za odpověd, to jsem ráda že to jídlo dobrý .. asi tam sjedem o víkendu na oběd aby jsme ozkoušeli a rovnou se poptám :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, také jsme zde chtěli svatbu, ale je to tam úplná katastrofa,jídlo a prostředi nás sice nadchlo, ale jinak domluva šílená, dopředu nejsou schopni vám říct nějakou předběžnou sumu, to až po hostině, vím z více stran, že se vás pak snaží natáhnout a člověk ani ppořádně neví co tam započítali. Upozornění, že od pulnoci se máme začít balit, abychom nejpozději v jednu odešli nás dorazilo. Nakonec jsme měli jinde, kde byl bezproblémový majitel, se kterým se dalo na všem domluvit a pařili jsme do ranních hodin a byli maximálně spokojeni. Jana opravdu NEDOPORUČUJU!!!!
Odpovědět
pet22 ahoj díky za upozornění a pokud se mohu zeptat, kde jste slavili?
Odpovědět
už to vidím v tenis klubu a mohu se zeptat kolik Vás tam bylo a zda byla možnost vlastního cukroví případně alkoholu?
Odpovědět
Profilova fotka
@janyyy LTC restaurace tenis klub (naproti malšovickému stadiónu) zvenčí to vypadá dost šileně, ale uvnitř nás to příjemně překvapilo, jak jsem psala hlavní pro nás bylo jednání majitele, lze se domluvit na čemkoliv, dělala jsem si i vlastní výzdobu den předem.( mimochodem u Jana bych si taky mohla výzdobu udělat sama, ale stejně by si započítali, že si ji dělali oni).Konečná cena nás taky moc mile překvapila :-). Měli jsme to celé pro sebe včetně venkovního posezení, které je kryté.
Odpovědět
Profilova fotka
@janyyy nás bylo 25 na oběd a večer o něco víc, ale prostory jsou tam i na mnohem větší svatbu. Cukroví nebyl problém, alklohol se lze domluvit s majitelem, vše zajistí, ceny víc než dobré.
Odpovědět
Článek se načítá
@pet22 jej tak to si mi neudělala radost ale dík za upozornění, tak se ještě poohlídnu asi po něčem jiném ale nevím teda kde, nejsme hradečáci tak se nám moc až do HK zajíždět nechce :(
Odpovědět
Profilova fotka
@maaga Tak držím pěsti ať máte při výběru šťastnou ruku. Je to o nervy, ale stojí to za ten krásný den :-)
Odpovědět
pet22 díky , moc hezký fotky máte slušelo Vám to ! maaga no kolem HK přemýšlím o penzion nad Oborou např. a včera mi někdo říkal, že to měli hezky udělaný v hospůdce v Nepasicích.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Chtěla bych obnovit tuto diskuzi...změnilo se u Jána něco, měl jste tam někdo svatbu třeba během posledního roku? Díky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?