Svatební hostina s noclehem U Holubů Čeladná. Jaká je?

Má někdo prosím zkušenosti s hostinou a noclehem v penzionu U Holubů na Čeladné?
Odpovědět
1
2
22
Profilova fotka
Ahoj Lucie22, nemam zkusenosti U Holubu, ale jestli vis,kde je golf course tam je to strasne krasne a jako stvorene na hostinu..urcite se tam zajdi podivat,nech si vratka otevrena. pokud potrebujes nekoho ubytovat potom Hotel Prosper je fajn.. winx :-D
Odpovědět
ahoj, byly jsme zde na svatbě kamarádů, naprostá spokojenost-s obřadem, jídlem, ubytováním, určitě doporučuji
Odpovědět
Vůbec netuším kde je golf course jestli teda máš meilovou adresu tak mi ji prosím napiš. Moc díky
Odpovědět
myslela jsem webovou adresu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
lucie22 je to www.golf-prosper.cz ale na seznamu ti to najde take..snad ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
proste si na seznamu najdi golf na celadne a tam ti to vyjede...nevim zda ta adresa je spravna..tak zkus ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
LUCIE22 [PODROBNOSTI MAS V IP} TAK PA
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky jsme byli U Holubů na svatbě kamarádům a na základě této zkušenosti tam už máme zarezervovaný termín na vlastní svatbu 8-)
Odpovědět
A na kdy tam máš tu svatbu?
Odpovědět
ahoj ja tam jezdim na pobyt normalni.Ale videla jsem prekrasne foteckyy .delaji obrad venku po domluve a maji trebas ruzove a bile balonky a td... no ja kdybych to vedela driv nevahala bych.a pokojicky moc pekne. :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,já byla na svatbě známých v tom golf klubu ,o kterém Ti už psala winx.Můžu jen doporučit!!!!!Byla to nádhera,obřad měli na takovém menším molu,které vychází z restaurace,jídlo super a ubytování taky bomba,ale nejspíš byla trošku nákladnější,zakže záleží na Vašem rozpočtu... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme termín na srpen příštího roku. kamarádi, kteří tam měli tu svatbu, se tam těd byli po dvou letech podívat a provozní si je pořád pamatoval :-) . to mi přijde milé - navíc když tam mají svatbu každý víkend.... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
To je fakt milé... Je to fajn slyšet od více lidí, že to tam bylo fajn.... Hodně o tom zvažujeme tak doufám, že tam teda ještě ten náš termín budou mít volný... A budete tam mít i obřad? My o tom zvažujeme...
Odpovědět
Profilova fotka
budene tam mit vse - obrad, foceni, hostinu i ubytko. mame uz zaplacenou zalohu. kdy byste tam chteli mit svatbu vy? doporucuju zamluvit ho tam co nejdrive, uz v kvetnu meli nejake terminy na pristi leto zarezervovane :-)
Odpovědět
Chceme to 26.7.2008, už to máme taky předběžně rezervované, ale ještě jsme se tam nebyli podívat, jelikož přítel měl úraz na fotbale. A kolik po vás chtěli zálohu? A počítali jste na kolik Vás hostina s ubytováním, výzdobou a tak přibližně vyjde? A při kolika lidech?
Odpovědět
Profilova fotka
Zálohu jsme platili 5 tisíc. Nenechávali jsme si zatím dělat žádnou kalkulaci, protože vůbec nevíme co vybrat za oběd... A ubytování jsme počítali počet osob x nejvyšší sazba v ceníku. Mám jen hrubý odhad podle kamarádů, takže nic směrodatného. Vím jen, že venkovní obřad stojí 2.000,- , pak za osobu mají banketní přirážku asi 55 korun a 20 korun chtějí za potah na židle. Mělo by nás tam být cca 32, na jídlo a pití počítáme cca tisíc korun na osobu.
Odpovědět
A o tom svatebním menu jste nepřemýšleli? Nevypadá to špatně ani cena není špatná... Nebo už to tam nenabízejí? A na ubytování Vám dali nějakou slevu?
Odpovědět
Profilova fotka
V nabídce to asi mají pořád, ale na večerní část jídla máme už vymyšlené co chceme - plánujeme grilovanou kýtu (šunku :-) ), miniřízečky, sýrové mísy a gulášek. Ale nevíme co na oběd. Na svíčkovou asi bude teplo a minutková masa už úplně nesnášíme... :-S Na ubytko prý dávají slevu až nad 40 osob...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se k vám taky přidávám. Termín máme U Holubů rezervován a zálohu taktéž zaplacenou. V lednu se máme přihlásit a domluvit potřebné věci na hostinu a výzdobu.
Odpovědět
Ahoj ajo, a kolik tam budete mít lidí? A budete to mít i s noclehem? A jak to budete řešit s hudbou? A odkud jsi? Já jsem z Ostravy...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Luci, budeme mít cca 36 lidí a chceme to i s noclehem, protože většina lidí bude z jihu Moravy ;-) hudbu zatím ještě nevím, ale určitě prvně zkusíme nabídku provozního, že jsou schopni zařídit DJ nebo živou hudbu. Mrknu na reference a uvidíme. Teď mě čeká zavolat fotografovi na kterého nám dal kontakt. Jestli bude ok, tak bysme si ho zamluvili. Jak to budete mít vy ? Už jste se tam byli mrknout ? Já jsem taky z OV :-) z které části jsi ?
Odpovědět
Jsem z Dubiny.A ty jsi z které části? Budeme mít kolem 40 lidí. Už bych se tam chtěla jet podívat co nejdřív, jenomže přítel měl před měsícem úraz na fotbale a vypadá to že ještě měsíc bude na nemocenské :-( Jinak to taky chceme s noclehem. A chtěla jsem tam i obřad, jenomže s tím přítel nesouhlasí....tak uvidíme zda ho ještě přemluvím...A vy tam budete mít i obřad? No a jinak ještě nemám nic zařízené. A co ty? A na šaty jdeš kdy? A už víš kam?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem z Poruby. Tak koukám, že s lidmi jsme na tom obdobně. Pročpak nechce přítel obřad přímo na místě ? Bylo by to lepší než přejíždět. My tam obřad určo budeme chtít. Kvůli tomu jsem vlastně hledala penzion, kde můžeme mít jak obřad tak hostinu a ubytko. A tohle splnilo moje očekávání. Dokonce víc než to. Fakt je to tam nádherné. Zajeďte se tam kuknout co nejdříve ;-) A podle čeho jste si vybrali tenhle penzionek ? Jinak zařízeno taky ještě nic nemáme. Jen zaplacenou zálohu na penzion, pak domluvenou schůzku ohledně menu a dalších věcí na leden a domluvenou schůzku s aranžérkou. Teď jsem ještě chtěla zavolat fotografovi a zbytek nechám na příští rok. Šaty bohužel taky, vyrazila bych sice už teď, ale přes to moje bříško fakt teď nic nenatáhnu :-N Takže taky leden. Na šaty se chystám do centra, asi Orchidea, Pronuptia apod. A co ty ? Kdy se chystáš ? A kam ?
Odpovědět
Profilova fotka
hodne stesti holky, at se vam to vydari nejmene tak dobre, jako nam ;-)
Odpovědět
Nechce to tam, protože hodně našich známých, kteří nejsou pozvani na svatbu budou se chtít přijít podívat aspoň na obřad a že by to měli daleko, ale já říkám, že když se chce někdo na ten obřad podívat tak může přijet i tam. Zase to taková dálka není... no tak nevím ještě jak do dopadně.... musím ještě dostat někoho na svoji stranu :-) Já jsem prvně myslela, že budem mít jenom hostinu v nějaké hospě a pak od přítele taťka navrhnul, že by to bylo dobré někde i s noclehem. A mě se ten nápad hodně zalíbil a pak jsem tak přohlížela net až jsem na to narazila... a zaujalo mě to ... a ty jsi na to přišla odkud?? Na šaty asi nejspíš do centra, asi projdu všechny salony... Ale ještě jsem přemýšlala nad tou Starou Bělou tam má levné šaty... tak se tam zkusím podívat jak to tam vypadá....Je to tam na objednávku bo nemá stálou otevírácí dobu...A chtěla bych to ještě stihnout do konce roku, i když to je asi brzo, co myslíš? TY čekáš mimi??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ja jsem z Frýdku -Místku a taky jsem uvažovala o "Holubech". Ale psala jsem si z provozním a prý už mají na červen i červenec všechny soboty obsazeny. Hodně mě to mrzí, tam by se mi asi líbilo. Ale chtěli jsme to jen na hostinu do 30 lidí a minimum noclehu. Takže nevím, jestli je už opravdu plno nebo se jim nevyplatime:( Je to škoda, asi budu muset najít jiné místo:(
Odpovědět
Profilova fotka
Lucie22..koukám, že se tu hezky scházíme...ty ráno já večer :-D Myslím, že bys měla někoho dostat na svou stranu ;-) bylo by škoda mít obřad někde jinde a pak přejíždět, když to můžete mít tak krásně pohromadě. A navíc máš pravdu v tom, že pokud někdo bude chtít, tak se dojede podívat. Zase tak daleko to není. Na druhou stranu znám hodně lidí, co by jim bylo zdechlo dojet z jednoho konce OV na druhý. Ale kvůli takovým lidem se přece neberete, že. Pokud vás opravdu někdo bude chtít vidět, tak tu půl hoďku cesty obětuje rád. Já na to přišla díky tady holčinám na beremese. V nějaké diskuzi probíraly různá místa a padl tam i penzion U Holubů. Tak jsem mrkla na net a moc se mi to líbilo. Pak jsme se tam jednou jeli podívat a já si to zamilovala. A to jsem si původně myslela, že to budeme mít na Zlatém orlu na Ostravici a že hezčí místo není :-N Jo jo, Stará Bělá je myslím to stejné co Orchidea v centru akorát o něco levnější půjčovné. Ale šatečky mají pěkné. A určitě není brzy na to vyrazit. Aspoň si to v klidu oběháš, pokukáš, vyzkoušíš a budeš mít tak lepší přehled. Já kdybych mohla, vyrážím hned s tebou ;-) Taky pak nejsou špatné svatební veletrhy. Ale ty budou až někdy únor/březen. Tam se podaří taky kolikrát narazit na zajímavé věci. Jo jo, čekám mimi. Už se mi to pomalu blíží :-D Holt jsme si to trošku obrátili, nejdříve mimi pak svatba. No, ale mi to nevadí ... radši třeba mimi bez svatby než svatbu a bez mimi :-( A my jsme to tak měli naplánováno od začátku. Nejdříve jsme chtěli miminko a pak v létě svatbu i s prďolkou :-) A co vy ? Mimi neplánujete ?
Odpovědět
Profilova fotka
Korytnacvocka..jo jo, je to pravda. Nelže ti. My jsme volná místečka zjišťovali koncem srpna a už tehdy měl v červnu soboty plně obsazené. Červenec a Srpen vypadal obdobně. Mívá tam totiž i různé zájezdy a něco jako školy v přírodě. Nabídl nám tenkrát září. To se nám ale moc nelíbilo, připadalo mi to už moc pozdě a navíc to letošní září se mi teda vůbec nelíbilo. Moc jsem chtěla červen, takže jsem nakonec přivítala jeho nabídku na volné pátky. Tak jsme po něm hned chňapli. Přece jen budou mít lidi více času na vzpamatování se z opičky ;-) Sice jsem měla obavy, jestli to nebude lidem vadit, přece jen to znamená jeden den dovolené, ale nakonec mě všichni překvapili pozitivní reakcí. Dokonce i naši :-D Tak pokud se vám to tam opravdu líbí, zkuste popřemýšlet o pátku ? Nebo ten vůbec nechcete ?
Odpovědět
My mimi zatím neplánujeme, ale né že bych nechtěla :-) Ale bydlíme v pronájmu a příštím rokem by jsme chtěli začít stavět, takže nejspíš až bude postaveno tak potom :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj a.j.a., děkuji na ohlas. Dnes máme večer domluvenou schůzku U Holubů a pak uvidíme. Mám z pátku celkem obavy, že bude všude moc rušno. Ale třeba se mi to tam tak zalíbí a rozhodnu se taky pro pátek:) Jinak k miminku blahopřeji, ať ti to dobře dopadne, kde bys chtela rodit? Mějte se!
Odpovědět
1
2
22
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?