Svatební hostina s možností vlastního cateringu Praha. Máte typ?

Profilova fotka
Poraďte prosím nějaký místo na hostinu, který si může člověk pronajmout a pak si tam udělat vše úplně sám. Nejlépe středočeský kraj a Praha. Kapacita cca 70 lidí. Díky moc
Odpovědět
1
2
no na to jsem se taky chtěla zeptat, ale nemohu najt uspokojivou odpověď, už jste něco našli?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, nevím jestli by to šlo, ale táta mi takhle navrhoval: muzeum policie ČR. zní to docela blbě, ale prý je tam veliký sál a nemuselo by to být drahé. je to v praze pod nuselákem. když si to zadáte do vyhledávače tak vám určitě vyjede odkaz. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, nebo jsem slyšela, že v Horních Pčernicích úřad pronajímá sál na chvalské tvrzi a ne draho (prý nad restaurací Legenda, nevím, nebyla jsem tam)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji ten sál v podkroví špejcharu Chvalské tvrze. Měli jsme tam oslavu a vše jsme si dělali sami. Navíc je to dost levný, na pražské poměry fakt nebývale. 80 lidí se tam v pohodě vejde a zařizuje se to přes paní na zámku. Pár fotek mám snad i v albu z příprav.
Odpovědět
ahoj holky díky za tipy, právě jsem koukala na tu tvrz, ale bohužel jsem se dostala jen k nějakému tříhvězdičkovéu hotelu a pak taky řeší ,ajk by se odtamtud dostali hosté domů, to s umístěním muzea policie ČR to už je lepší, zas ale na webu nejsou žádný fotky Má ještě někdo nějakej nápad - ideální by byla nějaká rozlehlejší zahrada, kam by se dali postavit party stany, připadně, kdyby tam byl altán.. no porstě prostor venku, kde by ale pro případ blbýho počasí bylo zázemí -- asi pro 50 lidí..nevíte o něčem?
Odpovědět
Koukni na restauraci nebo hospodu sv.Václava v Kunratickém Lese ,popřípadě ještě Na tý louce zelený, taktéž v Kunraťáku, ono je toho hrozně moc...
Odpovědět
vever děkuju ti hned na to juknu, jsi první, dko říká, ež je toho hrozně moc, jenom, aby toho nebylo zas hrozně daleko:-)
Odpovědět
vever, jsi si jistá, že jsi správně pochopila, co zelvarka a lenkajda hledají? nemám totiž pocit, že zrovna u václava a na tý louce zelený pronajali prostor jen tak a člověk že by si tam mohl přinést vlastní jídlo a pití :-|
Odpovědět
díky ikarkulko, za ostříží oko a upřesnění..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem se snažila oživit tohle téma vytvořením nového "vlákna", ale teď je uzamčené - nevím proč, asi že už tady to téma je. Jenže koukám, že poslední příspěvek je z 18. března, tak nevím, jestli sem ještě někdo přijde. A já fakt potřebuju tipy! :-((((
Odpovědět
heleno, téma neoživíš tím, že založíš jiné :-N téma oživíš tak, že do něj přispěješ. navíc 18. března bylo před měsícem.
Odpovědět
Profilova fotka
Nepovídej.
Odpovědět
Článek se načítá
ten špejchar u Chvalské tvrzi, kamarádka tam měla svatbu, dělali si všechno sami...jede tam do prahy noční bus asi každou hodinu...akorát v noci, když se zavře ten bar, co tam je vedle, tak není kam jít na záchod, jen na ten dvůr a to je docela nedůstojný...aspon to tak bylo v roce 2006 když to tam měla kámoška
Odpovědět
Ahojky, nemáte někdo nějaký nový tip? Chtěli bychom si pronajmout nějakou chatu potom večer na grilování... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, jsem tady nova a teprve se rozkoukavam a hledam typy a inspiraci..Zaujmula me informace o pronajmu prostoru nad restauraci Legenda v H. Pocernicich..Nemate nejake zkusenosti?Dekuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
siiimi • Dnes v 11:33 Ahoj nevěstinky, nemáte nekterá z Vás typ na pronájem nějakého hezkého areálu (celého) cca pro 60-100 lidí Středočeský kraj. přítel ma cateringovou spol. a vše bychom si zajišťovali sami. chtěli bychom tam mít jak obřad tak i hostinu. Předem všem moc děkuji za typy. Siiimi. kaci1 • Dnes v 11:37 wéwéwé. nastrance.com Byla jsem tam osobně a vypadá to skvěle.-) Brácha tam bude mít obřad i hostinu! kaci1 • Dnes v 11:39 Je tam i bazén a ubytování.-) siiimi • Dnes v 11:58 To vypadá fakt dobře:-) a prosím tě mohla by jsi mi napsat kolik za to celé chtějí? :-) (pokud to neva) dík moc siiimi • Dnes ve 12:06 kaci1 koukala jsem na tvoje fotečky, moc gratuluju a musím říct, že Čajovna je také úžasná, fakt krásné, nemáš nějaké info-tam by to naše představa asi neklapla, že? :-((((( děkuji:-) ja_fi • Dnes ve 12:18 jeste se da pronajmout hofmanuv dvur, praha 9... za pronajem mi rikali tusim 25 tisic... siiimi • Dnes ve 12:23 děkuji za typ, hnedka na to mrknu:-) ja_fi • Dnes ve 12:24 kdybych mela korunky na pronajem, tak bych do toho asi sla, catering uz by se zaridil (mam zname), ale 25 mi prislo hodne. pokud ale je to pro tebe ok, prislo mi to jako fajn misto a pro ten pocet lidi pohoda. siiimi • Dnes ve 12:26 no 25 tis žádná bomba není, ale počítali jsme tak s 20 tis:-( ja_fi • Dnes ve 12:27 tak zkus smlouvat
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
no jsem na to zvědavá:-) já smlouvat neumím :-( vždycky koupím zadraho:-)
Odpovědět
no, ja taky :-D ale radit mi jde :-D to zkus.. bych zkusila neco jako ze jsem pocitala s 20 tis na pronajem a jestli by s tim neslo neco udelat?
Odpovědět
Profilova fotka
siiimi, myslim, že chtějí 15000,-Kč. Je třeba si tam zavolat a domluvit se.-) Jinak děkuji za gratulaci. Čajovna je úžasná,ale spíše pro menší svatby. Každopádně v Zápech to je super, protože je možnost být venku i uvnitř a 100 lidí s tam vejde 100%-ně .-) Kdy máte termín?
Odpovědět
Profilova fotka
Mimochodem v čajovně jsme neplatili nic, protože nám dělali hostinu.-)
Odpovědět
asi to nechám na skoro manželovi :-)
Odpovědět
kaci1, to z ní super, my máme termín až za rok na jaře, ale už se pídím, spíš ze zvědavosti, mužík se mě ptá kde bych to chtěla, tak se informuju:-) dík moc:-), Zápy jsou super, protože bydlíme Praha-východ, což je kousíček:-)
Odpovědět
Profilova fotka
siiimi, brácha tam má svatbu v květnu 2009, tak když budeš chtít připomeň se mi v červnu do IP a já ti řeknu jaký to tam bylo.-)
Odpovědět
super, beru tě za slovo :-)děkuji x-)
Odpovědět
Profilova fotka
teda 2010 .-DDD Já jsem nějak mimo.-DDD
Odpovědět
já se nad tím ani nepozastavila:-) jasně chápu :-)
Odpovědět
kaci1 ahoj,chtela sem se zeptat,jestli uz se bracha ozenil a jaky to bylo?A vyuzil jejich cateringu nebo meli svoji firmu?Nam se to podle fotek taky moc liby,tak to bude asi tam,jestli bude jeste volno.
Odpovědět
aha ted koukam,ze vase prispevky sou dost cerstvi,tak to se asi jeste nezenil :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky relationship, až letos v květnu.-) Co se týče cateringu, tak využívají služeb catering Tržický z Čelakovic, který je už taky ověřený.-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?