Svatební hostina s grilováním v okrese Rychnov n. K.

Profilova fotka
Ahojky holčiny, můžete mi prosím poradit, kde jste měly nebo plánujete mít svatební hostinu (pár typů ,kde dobře vaří ;-) )a pak nějaké vhodné místečko k odpolední grilovací párty pro kamarády a známé? Mám namysli nějaká místa v okolí Rychnova nad Kněžnou, Opočna, Dobrušky, Nového Města nad Metují apod. Na svatební hostinu máme pozvaných 18 lidí (malá svatba) a pak na grilovací párty chceme pozvat pár kamarádů a známých, nemáte někdo zkušenosti? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@matty26 ahojky. My máme zamluvený motel Skalka. Co se týče dobrého vaření, nám vždycky strašně chutná U Gabči v Opočně . tam by podle mě šla uspořádat hostina pro menší počet lidí. Zakládala jsem tady diskuzi Dobruška, Náchod, atd.. ale moc se neujala. Tak mrkni tam, budu ráda, když se podělíš o své zážitky, starosti a zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lu240 Ahojky, děkuju, že ses ozvala alespoň ty ;-) Jojo, včera jsem právě volala do restaurace U Gabči, vypadá to slibně,zítra se tam jedem domluvit :-) Ohledně místa na grilování se musíme ještě poohlídnout...Taky máte termín 11.6? ;-) Kde budete mít obřad, taky v Opočně? :-) Na diskuzi se určitě mrknu a třeba přihodím nějaký ten příspěvek 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty! Ač je to trochu dál, pro nás to je vlastně úplně nejblíž. Svatební hostinu máme v Bobkárně v Týništi, už to máme zamluvené, pan majitel nám hodně poradil. Jinak se dělají často svatby taky v motorestu v Lípě nad Orlicí, nebo v Česticích, ale to je pro vás asi už daleko. Jinak nevím jak teď a ani nevím, zda tam svatby dělají, ale v Opočně mi moc chutnalo U slunce.
Odpovědět
Profilova fotka
@matty26 Gabča je úplně super, to by bylo fajn, kdybyste se domluvili:-) My máme svatbu taky 11.6. ale v Novém Městě v zámecké zahradě.
Odpovědět
Profilova fotka
@lu240 tak u Gabči to nakonec nevyšlo bohužel :-| V pondělí jsem paní majitelce volala, řekla mi, že na červen nic rezervovanýho nemá, tak jsem se s ní dohodla, že tam dneska zajedu a domluvíme se....jenže ouha, paní se koukla do diáře a bohužel už na 11.6 tam jednu svatbu má :-| Pokud bysme prý chtěli, tak bysme tam mohli být, ale už ne v salónku....což se nám představa být tam ještě s druhou svatbou, moc nezamlouvala :-D Tak nic no,musíme hledat dál.....
Odpovědět
Profilova fotka
@matty26 Tak to je škoda, no... Asi bych do toho taky nešla, kdyby už tam měli jednu svatbu... Koukala jsem, ze jsi taky z Dobrušky jako já:-) A do HK jezdím do práce taky a v Brně jsem chodila do školy ;-) Jak pokračuješ s přípravama? My už máme takovéty nejdůležitější věcí jako šaty, prstýnky, oblek, matriku, hostinu zařízené, tak jsem trošku klidnější. Ale šaty, to byl boj. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@lu240 Jééé tak to je super, že si z Dobrušky ;-) Já tu lidi moc neznám, tak jsem ráda, že ses ozvala :-) No přípravy jsou v plném proudu a já už se hoooodně moc těším až to bude za náma, protože shánění míst, šatů atd...mám už docela dost...těším se asi na to, až už bude vše zamluveno, to pak budu klidnější a pak už se jen budou ladit maličkosti....před chvílí jsme dojeli z Novýho Města od Drašnarů, kde jsme rezervovali hostinu...jupíííí :-D Jsem fakt ráda, že to vyšlo aspoň tam, prý tam taky dobře vaří.....takže teď máme už zařízenou hostinu, prstýnky, matriku,fotografa, už i nějakou tu výzdobu na stůl na svatební hostinu, oznámení. Jinak nám z těch nejdůležitějších věcí chybí místečko na grilování, oblek a šaty. Teda šaty jsou u mě jedna velká kapitola....sice mám jedny zamluvené,ale nejsem z nich moc odvázaná, takže ještě uvidím. Pro oblek se vydáme příští víkend do Polska....máme jasno v tom,že oblek bude světlý do béžova a já šaty ještě uvidím, buď budou bílý nebo šampáň.....ale souhlasím s tebou, šaty to je boj..... ]-( Kdepak sis byla vybrat šatky?
Odpovědět
Profilova fotka
šaty mám z HK, prošla jsem snad všechny salony, byla jsem i v Pardubicích. Ale tak jestli pro tebe není problém zamluvit si je v Brně, tak tam bude určitě největší výběr. Tady podle mě nic moc, ale já jsem v tomhle hrozná ;-) U Drašnarů to znám, jsou vyhlášený, vždycky to tam bylo fajn ( i když už jsem tam dlouho nebyla ), takže podle mě jste vybrali moc dobře! Koho máte za fotografa? Toho už mám zamluveného snad 3/4 roku. Ale stále tápu nad tím, kde udělat kytku a vše s ní společné. V pátek a v sobotu je v HK svatební výstava, kdybys nevěděla a chtěla se nechat inspirovat. My byli na veletrhu před 14 dny, taky v HK, vybrali jsme tam prstýnky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Obnovuju diskuzi, hledáme místo na odpolední posezení s grilováním pro maximálně 70 (může být i venkovní prostor, ale zastřešený). V okruhu 20 km okolo Opočna. Poradíte místo, kde dobře vaří a jsou příjemní?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@aurinko tak to by mě taky zajímalo :)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít hostinu v Kostelecké Lhotě... vaří tam výborně 8-)
Odpovědět
@aurinko V červnu budeme mít rodinnou svatbu v penzionu na Vrbici :-) Už jsem tam na svatbě byla a mají skvělé zázemí, klidné místo s možností ubytování. Jídlo super ;-) Prostory dostačující, venku je zastřešené místo pro grilování a rozběh pro děti... Hostů na hostinu bude cca 60 a okolo 100 na afterparty :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Můžu doporučit hotel Studánka. Je to v lesích v nádherném prostředí kousek od Rychnova. Mají tam venkovní zastřešené prostory a i dostatečně velký sál. Můžete tam mít nejen hostinu, ale i obřad. ;-)
Odpovědět
@video_majek Studánku znám a bylo by to poslední místo, kam bych šla vyjednat prostor pro svatební oslavu. :-D Byla jsem tam jak na jídle, tak i na wellnessu a obojí se jim vůbec nepovedlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam byl na několika svatách a super. Obřady venku, obsluha bezva. Jídlo je kapitola sama o sobě, protože dělají zážitkovou gastronomii která je fakt vyjímečná a hosté byli nadšeni. Prostě úroveň 4* hotelu se vším všudy. Svateb je tam plno.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
My budem zase mít zase svatbu- tedy hostinu v Olešnici na areálu. Mají tam country salonek s grilem a je to moc hezké..může se být i venku a je to tam i levné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít oběd, raut - grilování i večerní veselku u nás v Přepychách v Restauraci U Katky, je tam veškeré zázemí a nebudeme muset po obědě už nikam přejíždět :) samozřejmě i přijatelné ceny a pohodová domluva na všech detailech :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?