Svatební hostina, restaurace Silma v Rychvaldě

Ahoj holky, za měsíc budeme mít svatbu v restauraci Silma v Rychvaldě a byla bych ráda za nějaké recenze :-) četla jsem totiž nějaké názory na Silmu(vesměs negativní na paní provozní), ale ty byly z roku 2008,2009. My jsme s ní už jednali a byla v pohodě, tak nevím jestli ji vyměnili nebo se změnila :-) Proto moc prosím, holky, jestli jste tam měli letos některá svatbu, tak napište jaké bylo jídlo, obsluha,cena atd. Díky mooc :-)
Odpovědět
No byli jsme na svatbě jako hosté. Pokud bych dělala svatbu, tak tam určitě ne!!! Penzion hezký, obřad venku, pokoje čisté, to všechno ok. Jídlo bylo klasika, chutné, i když polívku jsem už jedla lepší. Tam spíš záleží co si vyberete. Ovšem personál...no coment. Přinesli raut a tak nějak je nenapadlo se přijít podívat, zda není třeba něco doplnit. Tkjže asi hodinu stůl zel prázdnotou, jen prázdné tácy. Až pak nevěsta je šla upozornit, tak v kuchyni teprve začli připravovat řízečky (takže další půl hodina). Malé občerstvení na stolu si už nevěsta se svědkyní doplňovaly samy. Čísnice se vtipně přišly zeptat, zda nechtějí s něčím pomoct.... :-D Takže kromě oběda se tam prakticky nevyskytovaly. Bordel na stolech začly uklízet až tak kolem deváté večer. Ale zatancovaly si holky...jako na svatbě :-D Přespávali jsme tam, s tím, že ráno bude společná snídaně. No a protože nic z rautu nezbylo, tak jsme taky nic nedostali. Nějak na to nebyli připravení, že by toto mohlo nastat. Takže kdo bude chtít opravdu svatbu, kterou si užije a nebude muset si tam máknout, tak v Silmě ne!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
@kremi Hezký den, uvažujeme na příští rok také svatbu v Majáku můžu poprosit info, zda jste nakonec Silmu vybrala a co Vám majitel dovolil si vzít svého kromě dorty? A jak jste byla spokojená s jídlem a personálem?Máme to až na září 2017..Děkuji za Vás čas. Lenka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?