Svatební hostina, restaurace Jureček, Říčany u Prahy

Ahoj holky, chtěla jsem optat na tuhle restauraci. Měla jste tam některá hostinu / raut a jak jste byly spokojené? Znám jí jen z pohledu "obyčejného hosta", ale zajímalo by mě, jaké je tam jednání s majitelem a jestli máte lepší odhad než já, tak i kolik si myslíte, že se tak dovnitř vejde lidí (vzhledem ke svatebnímu stolu). Díky za jakýkoliv info ;-)
Odpovědět
tak koukám, že asi nikdo...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj, já jsem se vdávala na Jurečku a bylo to úžasné. Mrkni do fotogalerie. Pan Ježek Ti vyjde vstříc, všechno udělá na míru podle Tvých představ. Maximum je 60 lidí a je jen na Tobě, jestli budeš chtít raut, nebo hostinu. Obřad Ti připraví i na pláži :) a je jen na Tobě, jak to budeš mít s výběrem hudby. Také vám restauraci neuzavře dokud bude aspoň jeden na parketu (pařili jsme do čtyř.) Jinak, jen je třeba počítat s tím, že nepořádá svatby o víkendech (proto jsme se brali ve čtvrtek.) Zpočátku se nám nechtělo, ale pak to bylo prima, protože bylo spoustu času na všechno (odjezd na svatebku atp.). Kdyby Tě ještě něco zajímalo, tak se ozvi, ráda Ti dám tipy.
Odpovědět
@julien moc děkuju za reakci! Na Tvoje album už jsem tu kdysi při hledání narazila a máte úžasné fotky! :-) s panem Ježkem už jsme teď jednali a je pravda, že je úžasný :-) akorát my teda máme svatbu v sobotu a to ještě uprostřed prázdnin :-N prý nám uzavře vnitřek, ale venek bude normálně obsluhovat. Jinak doufám, že se tam vejde tak 70 lidí na večerní raut. Na oběd nás bude o hodně méně, ale večer už to přeci jen bude početnější. Tak snad..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsou super zprávy! On je opravdu moc fajn, dá se na něj 100% spolehnout a všechno dodrží, co slíbí. Ještě mě napadlo, že je dobré si nechat udělat výzdobu od Simony (květinářky v Říčanech), nám ji dělala a bylo to super. Rozpočet neřeš, řekneš jí kolik máš a ona to nějak zařídí. Vyzdobila nám nejen interiér (+kytky pro mě a svatebčany), ale i pláž :) 70lidí se na raut vejde, dá se tam s tím prostorem docela dobře hrát a docela dost lidí se vejde vedle klavíru a baru na ty vyvýšený lavice... Kde máte nakonec obřad? Budu držet palce, ať se vše vydaří! J
Odpovědět
@julien Simonu v Říčanech znám, zatím se poohlížím kde, ale spíš to asi vidím na Strančické květinářství, ale díky za tip :-) obřad by měl být ve Sloupovém sále na Berchtoldu v Kunicích.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Zdravím a pokusím se obnovit diskusi, máte prosím nekdo aktuální zkušenosti z Jurečku a alespoň hrubou o představu o cenách? Platí se pronájem prostor i v případě malé svatby (15osob), když bude mít restaurace otevřeno i pro jiné hosty? Kolik je poplatek za obřad na pláži? Jsou v Říčanech na úřadě nakloněni obřadu tam? Předem děkuji za info ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Hezký den, asi už to nebude aktuální - Jureček mě taky zaujal (super místo, máme to kousek), ale bohužel mi odpověděli, že svatby nedělají 😞 . Viděla jsem ale fotky svateb z Jurečku, tak nevím - možná je dělali a přestali, každopádně velká škoda, moc se mi to místo líbilo 😞 .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?