Svatební hostina, raut v Praze 4, 11. Poraďte místo

Profilova fotka
Ahojky..potřebovala bych poradit se svat.rautem na Jížním městě nebo blízkém okolí :-) Budeme mít na svatbě hodně dětí, uzavřený prostor je špatný..už jsme navštívili některá místa, ale pro děti úplně nevhodné.. :-( už z toho začínám být zoufalá..prosím nějaké rady?
Odpovědět
Profilova fotka
@adynka01 Dobrý den, mohu Vám nabídnout naše prostory- romantická restaurace a penzion, z Jižního města je to k nám 18km - 18 minut jízdy autem. Za dobrými službami a cenou se vyplatí přijet. ;-) Nepíšete kolik budete mít hostů, i termín je velmi důležitý... Můžeme Vám nabídnout zastřešnou pergolu i venkovní zahrádku a hlavní sál, max. pro 100osob. Součástí restaurace je dětský koutek, za restaurací oplocené dětské hřiště - z toho budou mít radost nejen maminky. ;-) A další plus - "mimopražské" ceny. V případě zájmu pošlete prosím Váš e-mail, poslala bych Vám našeho svatebního průvodce. Nebo se přijeďte podívat, není nad osobní kontakt :-) Svatby nás baví!
Odpovědět
Dobrý den, náš rodinný hotel se nachází velice blízko Jižního města . Disponujeme velkým sále s dětským koutkem, letní terasou , venkovní zahradou s herními prvky pro děti a zoo koutkem. Svatby pořádáme 20 roků. máme s tím bohaté zkušenosti. Podívejte se do našeho profilu , kde najdete hodnocení a foto našeho hotelu. Velicer ádi vám sestavíme cenovou nabídku. Přijďte se podívat. Všechno vám ukážeme a poradíme vám . Budu se těšit na setkání . Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci nabízí hudební produkci na volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli ještě hledáte kapelu, mrkněte na naše webovky. Široký repertoár pro všechny generace, bohaté zkušenosti za přijatelné ceny. 8-) Pokud hledáte příjemné místo pro Vaši svatbu, mrkněte na našich stránkách do sekce Svatební speciál, kde jsou rady k pořádání svatby a také tipy na místa po celé republice.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?