Svatební hostina poblíž Lovosic

Ahoj, máte prosím někdo tip na místo pro svatební hostinu na Litoměřicku? Obřad budeme mít nejspíš v Libochovickém zámku,ale koketujeme i s Ploskovickým. Nechtěli bychom přejíždět hodně daleko (max cca 20km). Představovala jsem si nějaké prostory, kde by byla možnost být venku,ale v případě ošklivého počasi,aby bylo kam se schovat. Bude nás zhruba 50-60 lidí. Za případné komenty děkuji. Pavla
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme mít obřad na libochovickém zámku :) vím že hodně lidí si chválí Kolibu, Opárenské údolí... Já to tu v okolí moc neznám :) takže víc neporadím. Nevím jakou mají kapacitu třeba v Liťáku v Hradu, na Vikárce... My budeme mít v RoBo, ale tam je to malinké. :) Ať se svatba vydaří :)
Odpovědět
doporučuji hotel Lev v Lovosicích!! skvělé, mají bazén i masáže a saunu:)
Odpovědět
Díky za tipy. @abbynka: myslíš Kolibu v Ltm? Na netu to nevypadá špatně, tak se zkusím zkontaktovat a uvidím. Ale o Opárnu jsem neslyšela nic moc pěkného. Jedna známá tam byla na brigádě a prý to bylo šílený a paní majitelka ji měla údajně oškubávat o peníze. Takové asi podporovat nechci :-| Co to je Vikárka? To asi neznám =-) a RoBo taky ne :-D Díky, už teď (rok před svatbou) jsem nervní, že se všechno nestihne :-( @myfairlady: Ve Lvu to mají moc pěkné, to máš pravdu, ale nevím, jestli by někdo z upravených svatebčanů využil třeba saunu :-D a asi to tam bude pěkně napálené. Nechci dát za raut 200 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
@pajaamisak vikarka-litomerice.cz/ ale nevím jak je to s kapacitou. Jojo, myslim Kolibu v LTM. RoBo neřeš, tam je to pro "pár" lidí. 🙂 já zas o Opárnu četla z 95% chválu. Ale nemám páru o tom, jak to tam mají se zaměstnanci.
Odpovědět
Tak Vikárka padá. Sice tam maji kapacitu pro 60 lidí, ale je to rozdělené do 3 místností. Zítra půjdeme na tu Kolibu, tak uvidíme =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?