Svatební hostina Opava a okolí léto 2017

Ahoj snoubenky, nevěsty, novomanželky a manželky či čekatelky MÁM SAKRA PROBLÉM :D Čerstvě se mi tkví zásnubní prstýnek na ruce a už jsem z toho zoufalá. Všechna nej místa v okolí Opavy jsou plná celé léto 2017. Takže moc prosím o radu, kde mít svatební hostinu s obsluhou a veškerým servisem??? Děkuji za všechny typy Zoufalá snoubenka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme termín 1.7.2017 a budeme to mít v Krnově v penzionu Hermes na Ježníku. Je to moc pěkné místo a paní provozní moc milá, takže se ti pokusí splnit vše co budeš chtít :)
Odpovědět
To už je moc daleko, ale díky za tip. :)
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli svatební hostinu v Jakartovicích - Penzion Nad stájí. Skvělé jídlo, krásné prostředí s koňmi a u jezírka, velmi dobré ceny, není to tak profláknuté jak vodník sláma apod. a velmi fotogenické - viz mé svatební foto ;-) Restaurace pojme až 80 lidí a venku je přistřešený altán, který je chráněn proti větru, takže nehrozí, že se v dešti budou všichni tísnit v jedné místnosti :). Velmi pěkné prostředí teď celkem nově skýtá i Panský mlýn u Kylešovic - také v rustikálním stylu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?