Svatební hostina, Nová Myslivna - Benešov

Ahoj všem, prosím vás moc o radu, v červenci plánujeme svatbu a jelikož je nás spousta už na hostinu, cca 70 lidí, hledali jsme prostory s velkou kapacitou. Ideálně bychom hostinu i večer na jednom místě. Myslivna je pro nás takovým kompromisem. Nicméně se obávám místní kuchyně. Fungují pouze sezonně, tak jsme zatím neměli příležitost nic vyzkoušet. Nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto zařízením? Předem děkuji za odpovědi. Helena
Odpovědět
Akorát, jestli vám nebude vadit, že je ta Myslivna taková "členitá", hodně sloupů, patro, atd.. Jinak bohužel o stravě nemám ponětí, my jsme tam akorát měli maturitní ples, a to musím říct, že proběhlo bez problémů, takže jednání ok.
Odpovědět
Děkuji za reakci. Źe je členitá to by snad ani vadit nemělo, budeme jenom dole, ten ochoz bude zavřený, spíš mi šlo o to jídlo a jestli s Myslivnou jako takovou a svatbou zde nemá někdo zkušenost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Na Myslivně jsme měli svatbu 9.8.2014. Doporučujeme Všem. Kuchyně výborná (měli jsme oběd a večer raut). Obsluha neustále kontrolovala, aby měli hosté co pít. Hodně prostoru na tancování, venkovní terasa, vše uzavřeno pro nás. Vyšli nám vstříc se vším co jsme požadovali (např.vlastní tvrdý alkohol,voda do džbánů), domluvený konec ve 3.hodiny se protáhl ještě o hodinu déle a obsluha se o nás stále starala, aniž by byl na nás někdo nepříjemný (spíše naopak). S panem majitelem se nechá domluvit na spousta věcech, je velmi vstřícný. Neplatili jsme žádné peníze za pronájem ani za vlastní alkohol. Vše naprosto OK. Doporučujeme. Rosolovi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?