Svatební hostina na zámku Nové Hrady

Profilova fotka
ahojky, má někdo zkušennosti se zámkem v nových hradech?čeho se vyvarovat, na co nečekaného (přijemného aj nepřijemného) se připravit??? budeme tam mít hostinu.... kdo ještě planujete ted na novych hradech? jak se vam zatim libi spoluprace s majitelkou a provozni??? dik, ILKA.
Odpovědět
1
2
16
Profilova fotka
ahoj, já jsem tam byla, ale jen jako svatebcan, myslim, ze je to sqela volba... svatba tam byla krasna
Odpovědět
Profilova fotka
to nepochybuji....misto je to romanticke.uz to mame zarezervovane od ledna, ale prvni jednani s majitelkou nebyla nijak vrela...tak se uz zacinam bat....mozna ale plasim zbytecne.
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt se neboj, obřad byl pěkný, akorát tak dlouhý bez blbých řečí (těch jsem na jiných svatbách slyšela dost),jako hudba tam byl tuším nějaký klavír, to bylo taky fajn, hostina bez problémů...sqělej raut... Jen to vyšlo, jak jsem slyšela dost draho...
Odpovědět
Profilova fotka
no, toho se taky obavame - nejlevnejsi to nebude. s tim jsme ale pocitali od zacatku...ja mam ten zamek ale moc rada a vdavat se budu jenom jednou, to vim na 100%!!! no,snad to zvladnem. kolik meli tenkrat na svatbe lidi?
Odpovědět
Profilova fotka
strida se cca 6 oddavajicich z Vysokeho Myta, kvalita a delka reci se ruzni, mani matrikarka je uzasna, nobklesni dama, kterou jeji prace moc bavi, v sobotu je vetsinou natresk - jedna svatba za druhou, do toho turiste + v idealnim pripade 4 autobudy turistu, patky jsou uplne v pohode, neni v zahradach tolik cumilu, obrad uvnitr je krasny, ma atmosferu, obrad venku jeste neni dopilovany, svatebni hosne neslysi NIC z reci oddavajicicho, jsou moc daleko, pokud pali slunicko, tak se spatne foti, zamek je orientovany na jih
Odpovědět
Profilova fotka
no, my tam budeme mít jen hostinu, takže nás zajímají spíš věci okolo jídla, obsluhy, placení, a tak....
Odpovědět
Profilova fotka
a budete mit tu hostinu v te byvale kocarovne / ta dlouha mistnost/ nebo v restauraci?
Odpovědět
Profilova fotka
stale nikdo chysta nebo MĚL svatbu na n.h.?
Odpovědět
Profilova fotka
Newmee...ještě jsem ti nenaspal jak to bylo s tou cenou... měli tam nejvíc celkem 60 lidí, lae né celý den, nějaký příbuzný šli domů dřív a zase přišli kamarádi. Co vím, tak náklady na svatbu (celou) byli dost přes sto tisíc, nevím přesně na kolik vyšla hostina...ale můžu se zeptat
Odpovědět
Profilova fotka
ME HLAVNE DOST ZAJIMALO, NA KOLIK VYJDE TAK TO PITI....pac cena za jidlo je pevne dana na hlavu, stim nic nenadelame, ale vubec nemame zadnou predstavu, kolik se toho v 50 lidech vypije... jsem moc hodna diky... kdyby se dala ta informace o rozpoctu sehnat tak bych byla rada... my zatim pocitame s rozpoctem do 90 tis za celou svatbu, ale s tim ze co se tyce prave piti, tak jsme udelali odhad 300kc na hlavu, coz nevim,jestli neni podcenene....fakt nevim. myslim, ze rozumejsi bude pocitat s tou rezervou do 100tis.,co?
Odpovědět
Profilova fotka
teda "JSI MOC HODNA" jsem chtela napsat:0)))
Odpovědět
Profilova fotka
ja si myslim, ze tech 300 je malo, v tech teplech co ted jsou jde na dracku nealko a to pekne naskakuje... jen ja jsem toho dneska za dve hodky vypila za cca 140 Kc a to bylo jen nealko, ani kafe jsem si nedala
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my tam z nealka chceme mit hlavne tocenou limonadu, pac je hit č.1 v naši rodine, coz neni tak draha zalezitost, ale nevim, zda nam ji tam budou schopni zajistit....v restauraci vedle toho salu ji maji...
Odpovědět
Profilova fotka
tak to by nemelo byt tak hrozne, dneska jsem tam byla na jedne hostine a zda se, ze se p. Kucerova snazi, je tam i nova obsluha, tak snad budete spokojeni!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ok, moc diky za vsechny informace.... kdyby sis jeste na neco duleziteho vzpomnela, tak dej vedet. budem radi:0))
Odpovědět
Profilova fotka
newmee:...ahoj, sice jsme měli svatbu na Deltě na Seči...útrata za celý den za pití byla cca 16 tis. za 50 lidí...Ale víno jsme měli vlastní...jelikož bylo teplo skoro každý si dával pivo...Nové Hrady, přímo ta restaurace u vnitř zámku má trošku jiné ceny...http://www.nove-hrady.cz/zamek/index.php?nIDPage=napojak... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.nove-hrady.cz/zamek/index.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
diky gag, no je fakt, ze to hodne zalezi na pocasi-jestli bude horko,tak se bude pit,pit,pit...:0)) protoze mame obrad az odpoledne, hostina nam zacina cca 16.30-17.00, toz si myslim,, ze ta celkova utrata nebude tak vysoka jako za cely den...ale nevim.
Odpovědět
Profilova fotka
tak na pristi vikend tam mame domluvenou schuzku,tak snad budem moudrejsi... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Holky, chtěla bych oživit starší zapomenuté téma Nové Hrady. My tam budeme mít svatbu 7.7.2007. Vybral si někdo z vás také tohle překrásné místo ? :-) Ráda bych s někým o Nových Hradech popovídala. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám taky v plánu se tam vdávat. Hostinu tam asi mít nebudem, ale ještě nevíme kde. Uvažujem o jednom penzionu asi 15 min. cesty auty, musíme mít totiž i ubytování, jsme jinak od Šumperka, i když ted žijem v Ústí nad Orlicí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj petrule, :-) no tedy, myslela jsem si, jaký to nemáme kus od domova jen my :-) . Pojedeme 3/4 hodiny autem. Ale každopádně to za to stojí ! Viď ? ;-) My tam budeme mít taky jenom obřad, hostinu máme už zase u nás. A byla jsi tam už někdy nebo to znáš jen z fotek ? My jsme například o Nových Hradech vůbec nevěděli, přišli jsme na ně až když jsme začali shánět hrad nebo zámek na svatbu. :-) A pořád jsem z nich úplně unešená ! :-) ;-) S ubytováním to je vždycky horší, nevím, co bych ti poradila, v těch končinách to neznám. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No já na Nový Hrady narazila na netu ještě v době kdy jsem svatbu neplánovala, a už tehdy jsem si říkala, že jestli někdy svatbu tak tam. Pak loni v létě byly bilbordy asi s cílem lidi nalákat na památky a tam v celé své kráse vyfocený Nový Hrady! No a tak jsme si v září udělali výlet s miláčkem prohlídli jsme si to a i když to ve skutečnosti je trochu menší než se jeví na fotkách (ty maličko vylepšují dojem), stejně je to úchvatný místo. Ještě jsem řešila dilem, zda v sále nebo na zahradě v tom amfiteátru, ale v sále to je klasika a na zahradě se když tam necháme vyfotit, nebo aspon u těch fontánek... No musím ještě zaplatit ten poplatek majitelům, mám to zamluvený jen na matrice.
Odpovědět
Profilova fotka
Nový Hrady sice pro mne trochu znamenají komplikace -doprava hostů těch cca 60-70km od Zábřeha, ubatování, nemá to tam v hospodách nikdo známý vyzkoušený - může to být fiasko... Ale u nás mají svatbu všichni na těch stejných nudných místech a já jsem navíc s miláčkem už 10. rok - a to si žádá i jako oslava našeho vztahu opravdu něco vyjímečného, ne? A i kdybych si měla peníze (asi to bude dražší než kdybych se vdávala klasicky v kraji kde jsem vyrůstala) půjčit, tak to udělám. A nejspíš budou mít všichni z rodiny i spoustu keců, co to komplikuju, a proč tak daleko, ale nutit chodit mi na svatbu nikoho nebudu.Koneckonců o všech mých plánech vím jen já, miláček, kamarádka, a taky je píšu sem do těchto fór, abych se vyventilovala... Oznámíme to později, až budeme mít nejdůležitější zařízené. Když rodiče přispějí, tak fajn, když ne, tak to taky zvádneme. Navíc svatební dary chtít nebudeme, už v podstatě vše máme, bydlíme spolu. Takže když se sejdou nějaké peníze... Sestra takto v podstatě zaplatila svatbu, vybrala nevím přesně, ale kolem 50000!
Odpovědět
Profilova fotka
My chceme obřad venku v zahradě, pokud bude pěkné počasí a jako nouzovou variantu máme sál. No jo, tak to máš opravdu komplikovanější, ale stojí to určitě za to ! Rodina to přežije a aspoň se někam podívá, no ne ? :-D Jedna příbuzná přede mnou už taky pronesla něco jako že je chceme táhnout takovej kus ..., tak jsem ji jemně odpověděla, že kdo chce, tak tam pojede a kdo ne, tak nemusí a bylo. :-D Řekla na to jen, že je to pravda :-D , což je. ;-) My už spolu taky pěknou dobu bydlíme a skoro rok už ve svém domečku, takže taky skoro všechno máme. Taky budeme chtít peníze, protože co s věcma, který ti jsou k ničemu a v dnešní době, si myslím, že už jsou na to všichni zvyklí. 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Svatbu v Nových hradech doporučuju,byla sem tam jako svatebčan a bylo to fakt pěkný.Hráli pěkně a to povídání bylo taky pěkný.Minulý rok sem zažila svatbu v Ústí nad Orlicí a ty kecy byly fakt hrůza.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
jsem ráda za Vaše příspěvky, letos v srpnu tam budeme mít obřad :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
juchu • 27. prosinec 2008 v 01:25 Ahojky nevěsty! Kdopak chystáte svatbu na tomto zámku? :-) lendaxy • 27. prosinec 2008 v 08:13 Zdravím, já už tedy vdaná jsem, ale moje sestra se vdávala v Nových Hradech a můžu jen doporučit, škoda jen , že za to chtějí tolik peněz. jiti.beruska • 27. prosinec 2008 v 09:49 Čauky, já se tam budu vdávat 18.4.2009. je to nádherný zámek, je pravda že to leze do peněz, od tohoto roku dokonce chtějí o 2000 Kč víc než loni! kasparci • 27. prosinec 2008 ve 14:12 Ahoj! Můžu se zeptat, kolik tam svatba stojí? Adéla jiti.beruska • 27. prosinec 2008 ve 14:15 7000 Kč obřad na zámku, 1000 Kč poplatek matrice a 600 Kč za hudebníky, takže dohromady necelých 9000 Kč. Vím, že jsou i dražší, ale tohle je taky docela pálka. kasparci • 27. prosinec 2008 ve 14:25 To jo! Tak hlavně, jestli to tam za ty peníze udělají pěkné:) My budeme mít svatbu v Lanškrouně. Ale o Nových Hradech se hodně mluví jiti.beruska • 27. prosinec 2008 ve 14:41 Všichni, kdo se tam brali, mi tvrdili, že je to tam úžasné že i ten proslov krásný- ne jenom na 10 minut a šup šup, hudba prý taky super, tak snad to dopadne... kasparci • 27. prosinec 2008 v 16:06 Jo, určitě to tam bude pěkné! Brácha se tam bude ženit v říjnu, tak dej vědět, jak to probíhalo ;-) turny • Včera v 19:37 Ahoj, my tam budem mít svatbu v červnu, docela mě překvapilo, že zdražili, ale co se dá dělat, zámek je nadhernej, tak si budem muset připlatit Nevíte, jestli jsou ty hudebníci povinný?? Máme vybranou svoji hudbu, tak abych věděla jestli má cenu si cd připravovat nebo ne.. :-| juchu • Včera ve 22:14 No přesně to by mě taky zajímalo, chtěli bychom si nechat zahrát vlastní hudbu...snad to bude možný....za ty prachy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no taky doufám, na matriku domluvit podrobnosti pojedem po Novym roce, tak abych věděla, jestli má cenu si něco připravovat, protože mi tu naší písničku fakt chcem, pouštěli jsme ji kámošce a ta skoro brečela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky! pro všechny, koho zajímá, jak to bude s hudbou na NH: ptala jsem se paní a říkala, že tam bude hrát klavír a různé jiné nástroje (housle, viola, ...), takže vlastní hudba nebude nejspíš možná. Budou se hrát tradiční písně na příchod, odchod....Trochu mě to mrzí, chtěli jsme vlastní písničky, ale aspoň na 2. stranu budeme mít obřad na krásném místě, takže oproti radnici, kde obřad můžou zpestřit jenom tou vlastní hudbou, my v Hradech budeme mít vše stylové a dobové...takže tak ;-)
Odpovědět
1
2
16
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?