Svatební hostina na Váňově statku v Dubovicích

Ahoj, nemate nahodou někdo zkusenosti ohledne svatebni hostiny na Vanove statku v Dubovicích? Zatím jsem narazila prevazne na negativa, presto me to prostředí laka...diky za kazdou odpověď ;)
Odpovědět
Ahoj, nás také lákalo, ale dala jsem na rady a nešli jsme tam. Navíc příští rok mají soboty od června do září obsazené, alespoň to mi psala pí. Váňová a i komunikace s ní teda hrůza. Za mě ne! :-)
Odpovědět
@symcca A muzu se zeptat, jake jine varianty mate v uvahu? Me totiz moc mist, kde je moznost ubytovani a vejde se tam vice lidi, nenapada :(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Milé nevěsty :) Váňův statek : naše nejlepší volba v životě!!!!!! Svatba zde byla jako z pohádky :) Vše dokonalé: Vše v jednom: obřad - hostina - focení - ubytování obřad - možný výběr ze 3 míst (my jsme zvolili louku a bylo to super), jídlo výborné, pití výborné, domluva na 100% , servis na 100% (milý a ochotný personál), ubytování - pěkné a za skvělé ceny, místa na focení - dokonalá (spoustu přírodních zákoutíček). Domluva na čemkoliv - ve všem nám ochotně vyhověli. ....všichni svatebčané za námi chodili a říkali, že tak krásnou svatbu na krásném místě ještě nezažili :) ...to vypovídá o všem! * asi půl roku poté, co jsme zde měli svatbu rezervovanou a zaplacenou zálohu jsem zde na beremku četla několik ošklivých recenzí, které mi v hlavě začali vrtat a začala jsem mít pochyby a obavy....teď toho lituji a omlouvám se Váňově statku, že jsem měla pochyby a nechala se těmito recenzemi ovlivnit!!!! ...SHRNUTÍ: VÁŇŮV STATEK: NEJLEPŠÍ MOŽNÁ VOLBA A SVATBA JAKO Z POHÁDKY :) Z celého srdce děkujeme!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@bara98 Jsem docela ráda za váš komentář, také teď hledám místo na svatbu a po těch negativech tady jsem ráda za pozitivní komentář. :) Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?