Svatební hostina na Petřínských terasách, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky.chtěla bych vás poprosit, jestli máte nějaká zkušenost s restaurací Petřínské terasy.Moc se nám tam líbí a chtěli bychom tam uspořádat svatební oběd a potom i večerní raut..Pokud máte některá zkušenost (jídlo, pití, obsluha, cena....) prosím pište.díky moc :-)
Odpovědět
Cau, s prvnima trema urcite nebude nejmensi problem. A cena odpovida mistu a tem prvnim trem takze zalezi jestli na to mas.... Svoje firemni akce tam poradaji ty nejvyznamnejsi cesky spolecnosti takze si predstavu udelas snadno.
Odpovědět
to byl můj sen, krásné okolí - no prostě ideál :-) ale nakonec jsme zvolili mnohem schůdnější variantu (cenově) a jednou jsem tu narazila na diskuzi, kde s nimi měli dost problém a i snad někomu zrušili měsíc před svatbou rezervaci, protože přišel někdo, kdo zaplatil víc, tak nevím no..
Odpovědět
Profilova fotka
hmm něco podobného jsem si myslela.každopádně díky za info..mám ještě spoustu času, tak zatím sbírám informace..místo je to nádherný ale zaplatit si to určitě nechaj..ještě jednou díky ;-)
Odpovědět
Já jsem tam byla jako host na svatbě. Obřad byl nahoře v zahradách a oběd i raut na terasách. Jako host jsem se cítila pěkně, výhled nezapomenutelný, hlavně večer, když svítila Praha. Ale je mi jasný, že to stálo majlant..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?