Svatební hostina na Jičínsku. Nevíte o nějaké hospůdce?

Poohlížíme se po svatbě na loučni,ale tam by chom chtěli jen obřad a asi oběd s rodinou.Večerní raut chceme blíže domova,nevíte někdo o nějaké supr hospůdce i s terasou na klidném hezkém místě a kde jsou supr lidi s ketrýma se dá domluvit.Chci toho moc že :-D .díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, co bys řekla penzionu na Bradech, pár kilometrů od Jičína, super výhled do kraje, nikdo tě tam nebude rušit, mají i venkovní posezení, hřiště pro sviště :-)... já se tam byla zatím jen podívat na kole, takže nevím, jak dobře tam vaří, ale pro nás to bude asi number one.
Odpovědět
Jééé děkuji za tip,určitě si to napíšu.
Odpovědět
Zanda81: Jestli můžu podotknout, říká se na Loučeni, ne na Loučni. ;-) Můžu vřele doporučit restauraci a pension Mikulovská vinárna na náměstí v Železnici. Od Jičína je to kousek. Skvěle se tam vaří, mají dost plno, je dobré si tam rezervovat stůl i přes poledne a na jídlo se tam jezdí i z dálky. Byli jsme tam nedávno, zrovna tam svatbu čekali. Se svatbami mají zkušenosti. Určitě si tam zajeďte na oběd a vyzkoušejte. Taky můžete mrknout na internet: mikulovska.cz. Za restaurací vzadu je i terasa.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahojte, my buzdeme delat si hostinu formou rautu na zahrade, takze resime problemy typu catering. studene misy jsme uz objevili, ze delaji v samoobsluze na Novem Meste v Jicine, docela pekne, ale asi to rpedem vyzkousime..:) Nemate s tim nekdo zkusenosti, jaky to maji? A pry na namesti v masne to taky delaji..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?