Svatební hostina na Ekofarmě Sádky v Kunovicích

Profilova fotka
Holky, měly jste některá svatební hostinu na Ekofarmě v Kunovicích? Jaké to tam bylo? Díky
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
svatbu tam měla jedna moje kamárádka a byla spokojena. Byli jsme se tam podívat a místo je to fakt krásné - nicméně nás odkazuje jídlo a taky, že člověk nemůže být vevnitř pokud má moc lidí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Dobry den, ja tam budu mit svatbu 27.9.2014. Muzu se zeptat, co je mysleno tim jidlem? Slysela jsem, ze ho tam davaji mene a vim, ze se predem neda ochutnat, coz me mrzi.
Odpovědět
@gabi_blazek @pochylajda mile slecny, rada pridam par postrehu z nasi svatby v Sadkach z minuleho tydne. Sama jsem tady hledala odpovedi na svoje otazky, tak rada pomuzu dalsim :). Nejvetsi plus Sadek je urcite krasne prostredi. Vyslo nam nadherne pocasi, takze jsme si ho mohli maximalni uzit. Vyuzili jsme lodku, skakaci hrad, fotbalek, pinpong.... Prostedi na foceni dokonale (cekame na profi fotky) S cim je treba pocitat je trochu nepohodli pri velkych vedrech (bylo nas min, takze jsem se rozhodli jist na mensi terase, kde bylo o neco chladneji, ale i tak jsme se spotili..ale zas to nebyl zadny extrem a pri svatbach venku je s tim proste treba pocitat (a od pristiho tydne planuji instalaci folie na hlavni terasu, ktera by mela prostor zastinit) Co se tyka celkoveho pristupu majitelu a personalu, kdyz to hodnotim celkove, byli jsme spokojeni...vsechno, o co jsme pozadali, nam bylo splneno. Presto maji rezervy co se tyka profesionalniho pristupu. U majitelu mi chybela vetsi vstricnost, usmevavost, otevrenost ...rozhodne nebyli neprijemni, spis jde poznat, ze pohostinstvi neni jejich puvodni profese a svatby delaji teprve relativne kratkou dobu a celkove jsou asi dost pretizeni. Napriklad poslani rezervacni smouvy porad odkladali, az jsem z toho byli nervozni a chteli vybrat jine misto, na nekterych pokojich chybely rucniky... Co se tyka jidla, nebylo spatne, ale ani zadny nadstandart. Bylo jsem trochu zklamana z prezentace - ohromny talir svickove az 2mm pod okraj talire, kupovane knedliky. Tady bych si urcite dala vic prace a prinesla i obrazky s prezentaci jidla domluvila se vic na detailech. Jidelni servis je z Ikei a ubrousky jenom nejobycejnejsi papirove. Raut byl ok, taky nic extra sofistikovaneho (zbytek rautu nam zabalili sebou). Obsluhovali nas mlade slecny, kterym nebylo co vytknout - mile a ochotne. Takze celkove hodnoceni pozitivni :). Prozili jsem nadherny den a vsichni byli spokojeni. Na co si dat pozor - presne probrat detaily - jak jsem rikala, personal ochotny, ale musite si o vse rict. doufam, ze muj prispevek trochu pomohl ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Fiiiha, ja moc dekuji. Presne tohle jsem i udelala s jidlem. Me to teda ceka az v zari,ale uz ted resime podrobnosti jako je druh hlavniho jidla..napriklad jsem jim rikala, co vse chci mit na taliri za prilohu apod...souhlasim s tim, ze hold tam jde o to, jim vylozene naservirovat co a jak chceme....Jeste jednou dekuji za shrnuti:-)
Odpovědět
Profilova fotka
svatbu tam máme 13.9. a jsem zvědavá. máme skoro 100 lidí a snad to nebde problém. jídlo už máme objednané.
Odpovědět
Profilova fotka
@fudzisan děkuji, moc mi to pomohlo. čím to je, že jsou tak vytížení a dělají takové "chyby". výzdobu si budu dělat sama, tu prý taky nemají nic moc. pěknou, ale nic okázalého.
Odpovědět
Profilova fotka
@fudzisan dejte prosím fotky, at se pokocháme.
Odpovědět
@mallorca123 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
super!!! krásné fotky. snad nam vše výjde a bude krásně. těším se tam.
Odpovědět
Profilova fotka
No paaaani. Vypadá to tam moc nadherně:)
Odpovědět
@pochylajda Já budu mít svatbu v říjnu a objednala jsem si zkušební oběd. Mohli jsme si vybrat ze čtyř možností. Nakonec jsme si vybrali panenku ve slaninovém kabátku s hříbkovým přelivem a vše dopadlo na jedničku. Jídlo na talířích vypadalo nádherně a taky tak chutnalo. Dokonce nám uvaří i dvě porce odlišného jídla pro hosty s dietou.
Odpovědět
@karoline13 že to dopadlo na jedničku neznamená, že v říjnu to na ni také dopadne. Zkoušela bych tam raději průběžně zajít
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@karoline13 Opravdu vam uvarili zkusebni menu?:-O tak to je super :-) to se teda pozeptam:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s vínem, jaké bylo kvality?
Odpovědět
@speabee Víno jsme také chutnali a bylo výborné sudové. Jelikož máme v rodině vinaře a zdá se mi, že v sedmičkách vypadá na svatbě víno luxusněji, tak si navíc ještě přivezeme svoje ve flaškách. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@karoline13 Děkuji, taky máme vinaře, ale brát ho s sebou nebudeme, když už jedno je v ceně. Akorát ta domluva s nimi je trochu slabší, ale snad bude všechno OK
Odpovědět
@speabee No tak u nás na Moravě se to tak dělá, že se na svatbách servíruje rodinné víno :) Jak to myslíš horší domluva? Já mám svatbu až v říjnu, ale mám pocit, že už mám s něma vše vyřešené
Odpovědět
Profilova fotka
@karoline13 to jsme na tom stejně. ještě pojedu dotáhnout nějaké drobnosti, ale jinak si myslím, že vcelku máme všechno.
Odpovědět
Profilova fotka
@karoline13 My už tam byli 2x a bohužel jsme znova sepisovali menu a změnili nám trochu počty rezervovaných pokojů a tak, ale není to nic vážného.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já tam mám mít svatbu příští rok v červenci, tak pak dejte vědět co a jak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@speabee Ano, domluva je bohuzel slabsi
Odpovědět
@speabee Tak co svatba. Jak to dopadlo?
Odpovědět
Profilova fotka
@karoline13 Bylo to úžasné a nemělo to chybu :) Vše bylo perfektní
Odpovědět
@speabee To moc ráda slyším a gratuluju ! Já už se taky nemůžu dočkat
Odpovědět
Profilova fotka
@karoline13 Budu vám držet palce a určitě to bude dokonalé ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, vidím že se tu řeší i komunikace s Agropenzionem sádky, chtěla jsem si rezervovat termín na rok 2015 a jediný volný mi nabídli 26.září, tak jsem paní řekla, ať mi ho tedy závazně rezervuje (to bylo v červenci) a ať mi pošle nějaké potvrzení na mail. Všechno "jojojo pošleme". V srpnu jsem volala znova, paní že je zrovna na dovolené a ať zavolám o týden později a napíšu si mail. Mail napsaný s žádostí o potvrzení rezervace. Nic, žádná odezva. Volám teď v září potřetí, opět - ano, pošleme mail s povrzeným termínem. Zítra je říjen - v mailu opět nic nemám. To je jako normální? =-) Místo je to krásné, ale už řeším, že to asi vzdám a vdávat se budu uplně jinde, protože ta domluva je opravdu katastrofa. Mám ještě vydržet? Taky jste to tak měly? :-x
Odpovědět
Měli jsme tam svatbu 22.8.2014. Byla to pro nás láska na první pohled, dokonce jsme kvůli tomu měli svatbu v pátek, protože soboty mají rok dopředu plné. A nelitovali jsme. K obědu jsme měli panenku ve slanině atd., byla to velká porce a podle mě chuťově úžasné... Na rautu i grilu bylo vše, co jsme si vymysleli (včetně lososa, i když jsme se teda úplně nepochopili s lososem, my automaticky očekávali steaky, ale byla celá ryba... to ale nepovažuji za jejich chybu) a byl toho dostatek po celou dobu. S domluvou jsme žádný problém neměli. Ubytování krásné a čisté. Měla jsem trochu obavu, že je budeme štvát, že paříme do 3 do rána, ale neřekli ani slovo, naopak vyšli vstříct s tím, že už stejně jen chlastáme náš zahraniční alkohol a nespotřebováváme (mají totiž all inclusive program), takže tu posledí hodinu nám neúčtovali. Moc se mi líbilo, že mají chladicí místnost, takže člvěk všechno sladké necpe někam do ledniček. Obsluha milá. Abych jen nechválila. Majitelé mi přijdou takový vlažní, asi bych čekala víc úsměvů. Přijde mi lépe domlouvat se s majitelkou, s pánem jsem si občas nebyla jistá, že se chápeme. Obsluha nezanášela stůl dalším pitím při obědě (s tím, že si lidé chodí na bar), ale jakmile jsem požádala, tak to napravili. V pokoji byla ta nejtenší deka z ikea (bylo mi chladno). Vyoženě jsem se naštvala jen při latbě zálohy a vyúčtování - nacvakat to do počítače a vytisknout jim v obou říadec trvalo třičtvrtě hodiny :))) Cena ale přesě dle domluvy. Shrnutí: rozhodně bych se tam vdávala znovu, jednoznačně, cena úžasná, jídlo skvělé, servis v normě, žádný problém. A to místo je fakt nádherné...
Odpovědět
Mohla bych se jen zeptat, kolik hostů jste tam zvládli ubytovat? Podle vyjádření majitele mají ubytování ani ne pro 30 lidí. My ale počítáme se 70 hosty... Místo se mi moc líbí a byla bych nerada, aby na tomto padlo. Zas ale nechceme, aby někdo musel spát ve stanu....je tam někde další ubytování poblíž?
Odpovědět
@piiiskle My tam bohužel ubytovat nikoho nemohli (teda kromě novomanželského pokoje), protože druhý den tam byla velká svatba a měli všechny pokoje zamluvené už večer předtím (tedy naši noc) velmi dlouho před námi. Ale měli jsme ubytování v kempu Slovácký dvůr v Ostrožské Nove Vsi (7 km, taxi za babku, jistě by šla i individuální doprava). Kemp zní tak lacině, ale jednak tam mají pokoje v penzionu (ubytování rodičů) a hlavně je to nádherné, nové a čisté, takže se hosté měli jak v bavlnce. Naše kamarády jsme ubytovali v jejich objektu "Stodola", což je budova s až 12 lůžky a vířivkou, hodně si to užili. Jinak je tam spousta krásných chatek, veškeré zázemí... A vyjde to levněji než Sádky (což ale nebyl motiv).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky. Já jsem teda upřimně z komunikace nešťastná.. a navíc z toho podražení na rok 2015. Navíc o tom vůbec předem neinformovali :/ nemáte někdo tip na obdobné místo v okolí Uherského Hradiště? :-S
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?