Svatební hostina na Bouzově a okolí. Prosím postřehy

:-) Prosím doporučte místo pro svatební hostinu na Bouzově, popř. v okolí. Jak jste byli spokojeni, cenová dostupnost,.... Za jakékoliv postřehy moc díky!
Odpovědět
renfra: ahoj, měli jsme svatbu na Bouzově a hostinu v hotelu Bouzov. Názory atd Ti nechám v IP ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Zdravím všechny budoucí něvěsty - ráda bych se s Vámi podělila se zkušeností s hostinou na Bouzově. Na podzim loňského roku jsem hledala vhodné místo. Obřad byl jasný - hrad Bouzov a tečka :-) Horší to bylo s hostinou, nakonec jsme se rozhodli pro Hotel Bouzov - i přes některá varování jsme do toho šli. Hostinu jsme domlouvali už někdy kolem vánoc - s provozní hotelu Bouzov jsme se dohodli - že nám rezervuje celé patro pokojů, na hostině a průběhu jsme se domluvili také. Odcházeli sjme s tím, že nám pošle hned cenovou nabídku, atd.....Slibovat umí paní provozní velice slušně, ovšem ke skutkům je pak daleko. Vždy po jakékoliv slovní dohodě trvalo než nám poslala cenovou nabídku, atd....Svatbu jsme měli teď v červenci, takže už v květnu jsme chtěli mít jistotu - chtěli jsme zaplatit zálohu a mít jasno o počtu pokojů - tam jsme však narazili - na Bouzov dorazili filmaři a paní provozní nám nebyla schopná sdělit kolik pokojů nám nakonec přidělí. Hudbu, kterou nám v lednu při první návštěvě, slíbila zařídit, nám také nezařídila - ještě si dovolila tvrdit, že nám nic takového neslibovala a vše si musíme vyřídit sami. Prostě samá komplikace. Naštěstí se nám podařilo sehnat náhradní prostory pro hostinu - jídlo nám zajišťoval pan Pernica z http://www.frapercatering.ic.cz/konta... Lepší hostinu jsme mít nemohli! Všechna naše přání byla splaněna a opravdu jsme byli spokojeni!!!! Vřele pana Pernicu doporučujeme, pro něj neexistuje slovo problém a je to člověk na pravém místě!!!! Nakonec vše dopadlo na jedničku a byli jsme šťastní, že jsme si mohli vše zařídit po svém! Takže milé nevěsty - budete-li plánovat svatbu na Bouzově, pak se Hotelu Bouzov vyhněte obloukem, sežeňte si prostory pro hostinu a oslovte pana Pernicu z Frapercatering! Opravdu budete spokojené. :-) )))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Hotel Bouzov nedoporucuji. Majitel je alkoholik, udelal tak akorat ostudu (dokonce napadl hosta). Provozni slibuje osobne, nakonec nespli a nenachysta. Radeji jinam. Takhle opravdu ne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
K pobytu v hotelu Bouzov máme několik výhrad. Koupili jsme si pobyt přes slevový server - jednalo se o speciální valentýnskou nabídku. Především snídaně byla jen servírovaná a ne avizovaný bufet. Valentýnské menu nám bylo Vaším číšníkem nabídnuto 3-chodové, mělo však být 4-chodové. V ceně voucheru byla i prohlídka hradu Bouzov zdarma. Byli nám vytištěny lístky, kde byla uvedena jen sleva Kč 20,-, místo 150,- 120,-, takže nám prohlídku na hradě paní průvodkyně nechtěly dát zdarma a musely volat zpět do hotelu, čímž se zdržela celková prohlídka pro všechny příchozí. Manželovi na pokoji nefungovala televize. Nešťastné je také řešení topení, protože je tam automatická regulace ventilů, takže není možné topení na pokojích vypnout - v noci tam bylo strašné teplo. Navíc topení vydává příšerné zvuky, což je zejména v noci hodně nepříjemné a nedá se pořádně vyspat. Jedině v koupelně by teplo nevadilo, ovšem tam bylo topení celou dobu jen ledové. Proto je asi v koupelně poměrně dost plísně. Navíc nelze v koupelně zapnout jen světlo, ale zároveň je vždy zapnut i hlučný větrák, což je také zejména v noci hodně rušivé. Na kobercích v pokojích byly fleky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?