Svatební hostina Mělník, Neratovice a okolí

Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s hostinou v této oblasti? Děkujiii :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bašta Úžice, nebo Residence Artemis v Netřebě... obojí super se samými kladnými referencemi nás i našich známých.. ;-) @werunka666
Odpovědět
Profilova fotka
@neidentifikovatelne Na Baštu jsem se taky už dívala, ale zdá se mi to dost drahé,co myslíš?
Odpovědět
Profilova fotka
@werunka666 to záleží, jaký máš rozpočet.. nám to přišlo akorát za ten celý poskytnutý servis.. a @1nelinka určitě se mnou souhlasí... nebo třeba @andilek85 či @peisis ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě nepřijde drahé +- jako jinde;-) .....dnes se toho moc levnejsiho aby to trochu vypadalo moc nesezene:-(Artemis byl ten druhy můj typ jenže oddáni kde? A vzhledově fotky kde se tam fotit Bašta jasná volba:-) nebo werunka666 ještě hledej dal ....něco určité sezenes podle představ....
Odpovědět
Profilova fotka
@neidentifikovatelne @werunka666 Me basta naopak neprisla vubec draha.. Nechteji zadny pronajem prostor jen 3tis za obrad a pak zalezi na Vas jake konkretni jidlo piti budete chtit hostum nabidnout..nasi hoste byli nadceni jak mistem tak servisem..da se snima na vsem domluvit nas treba obed stal 300kc/os(pripitek, pastika,polevka a svickova) ale ja treba nejim maso a pripitek,salatek,polevka a ryzoto stalo cca 230kc takze zalezi co konkretne budete chtit a od toho se odviji i cena..
Odpovědět
Profilova fotka
@1nelinka No to zní skvěle :-. Pojedeme se tam podívat, mně se strašně líbilo to prostředí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@neidentifikovatelne tááákže holky, byli jsme se tam podívat a totálně nás to odrovnalo, kdyby to šlo,tak se snad bereme za týden. Naprostá nádhera, nikam jinam už ani nepojedeme :-D hned jsme si zamluvili termín. Jupííí
Odpovědět
@werunka666 Můžu na tebe mít pár otázek? Jak je to tam s termíny obřadů? A nevíš, jestli je možná nějaká sleva na ubytování. Jinak Bašta mě taky zaujala, chystáme se tam jet podívat někdy tento týden, ale chtěla bych být informovaná ještě před tím, než se pojedeme podívat. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jste si volali předem, že dorazíte na informativní schůzku. Moc díky za info.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikahajkova ahojky, určitě tam zavolej, je to na dýl, tak aby měli čas. No nevim, na kdy to plánujete, ale my tam byli před 14ti dni a červen plný, září plný, léto už taky dost zamluvený. Jde to tam dost na dračku, tak neváhejte dlouho :-D Slevu na ubytování nám tam dali,ale nějaká závratná částka to není. Ale každý apartmán stojí tedy za to :-D.
Odpovědět
@werunka666 moc děkuji za info. Včera jsem tam volala, schůzku máme za 14 dní a raději už jsem zamluvila i jediný srpnový volný termín, takže teď je celé léto zarezervované. :-) Těšíme se na návštěvu, snad nás to nadchne a nebudeme už hledat nic víc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj, jak je to s oddávajícím prosím??? prý neoddávají v sobotu - nevíte na koho se obrátit v tomto případě? Moc děkuju Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
@faktnevimjak Dobrý den, jak jsem psala v předchozím příspěvku v jiné diskuzi :) tak v sobotu by problém být neměl, jen je to zpoplatněno a případně Unitáři, či církev jinak ;)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?