Svatební hostina KOLÍN a OKOLÍ

Profilova fotka
Ahoj, plánujeme svatbu na květen a usilovně hledáme hezké místo pro hostinu, cca 60 lidí, s možností využít venkovní i vnitřní prostory... Prosím o nějaké tipy: zámečky, hájovny, statky cokoliv :) Děkuji! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já víííím :-) Statek Starý Kolín a já to budu fotit! :-D Miluju to tam :-D To byl samozřejmě vtip, ale pohledejte na netu nebo napište, ráda poradím :-)
Odpovědět
Ahoj, taky plánujeme svatbu v Kolíně, v dubnu. Také jsme hledali něco podobného, ale nenašli. Ani jsme zatím nenalezli v okolí Kolína to, co by nás finančně nezrujnovalo, přitom tam bylo dobré jídlo a mohlo se tam zůstat až do večera..... K tvému dotazu, ještě jsem slyšela o hájence ve Veltrubech, ale podrobnější info na netu jsem nenašla :-( Kde budete mít obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím vás :) Ráda bych vám doporučila služby našeho penzionu (brzy již **** hotelu). Krásné klidné prostředí, lidové ceny, kvalitní suroviny, příjemný a mladý personál,..Více informací na našem profilu zde. Nebojte se mě kontaktovat, ráda vám na vaše zprávy odpovím :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
ahoj, obnovuji diskuzi :-). V srpnu planujeme svatebni hostinu. Rozhodujeme se mezi 2 misty - na statku Stary Kolin a Vigvam v Nemcicich. Obe jsou naprosto rozdilna mista a pojedeme se podivat osobne az tento vikend. Doufam, ze nam to pomuze... Jake byly vase dojmy z mista, personalu, domluvy? A splnilo to vase ocekavani? Dekuji za jakekoliv rady, podnety a postrehy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?