Svatební hostina - Kadlcův Mlýn v Brně, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, chtěla jsem se zeptat máte zkušenost se svatební hostinou na Kadlcově Mlýně? Jak se vám to líbilo? A není to finančně moc náročné?
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jen jsem se tam párkrát stavila na jídlo...ale pokud můžu doporučit Penzion a restauraci u kostela .Je to teda mimo Brno, ale my to tam domlouváme a zatím si nestěžujeme. Dobrý přístup a hlavně se mne to zdá na férovku.
Odpovědět
@saris8 Ahoj, nám se Kadlcův Mlýn taky líbí a domlouváme si osobní schůzku, tak jsme moc zvědaví. Jestli se ti podaří jít tam dřív, než my, poděl se prosím o dojmy. V Mariánském údolí je to krásné i pro fotky, takže lokalita je fakt super!
Odpovědět
Profilova fotka
Doře a kdyby zase vy dřív tak budu ráda, když se podělíš o dojmy. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v Kadlcově mlýně máme zamluvenou hostinu :-) domlouvali jsme se s pí. provozní Huťovou, sympatická, mladá kočka, bylo vidět, že neplánuje první takovou akci.. (kolik čeho - věděla hned), co se týká cen tak chtějí 3000.- Kč za pronájem - my pronajímali přední část restaurace + zahrádku, nechali jsme kalkulovat oběd + večerní raut pro 40 lidí a vyjde to cca kolem 20ti tisíc + pití, cena za svatební menu - vývar + svíčková 160.-Kč. Svatební výzdobu nabídla zajištění všecho za 500.- (organzy, ubrousky, výzdobu, povlaky na židle....), špuntovné berou 30,-/ 0,7l. Ubytko vychází na 500,-/os se snídaní. Moc hezké prostředí, na jídle jsme tam byli několikrát, vždy moc dobré. Za mě dobrý :-) těším se, a hlavně to okolí moc krásné :-)
Odpovědět
@andynnka mohu se zeptdt mate vlastní pití nebo berete vše od nich???
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkabj nene, bereme si svoje víno, za které pak zaplatíme 30Kč - špuntovné na 0,7l vypitého, a svoji slivovičku. Ostatní od nich
Odpovědět
@andynnka a to ostatný ??? Myslím nealko, kafe
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkabj jo tak to si bereme od nich, točenou kofolu, pivo, kafe, vodu ve džbánech na stoly + určitý počet tvrdého alkoholu
Odpovědět
Profilova fotka
Ten oběd vychází na slušnou cenu 160 Kč. Zahrádku máte před restaurací, nebo vzadu jak je pergola?? A výzdoba je taky super cena si myslím. My právě bydlíme v Mariánským údolí, takže pro nás jasná volba. Neříkala jak dopředu je potřeba rezervovat restauraci?
Odpovědět
@andynnka Já jsem se dostala až trochu pozdě k vašim reakcím, tak děkuji. Paní se nám už neozvala, ale zatím máme jiná místa k jednání, tak kdyby to nevyšlo, ozvu se jí ještě jednou. Kalkulace je fakt senzační! Nemáš nějaké fotky z osobní návštěvy?
Odpovědět
Profilova fotka
@saris8 zahrádku máme tu přední, před restaurací..nám se to tam líbí proto, že to není takové to hlučné centrum Brna, ale klidná, krásná lokalita.. no my jsme to rezervovali skoro půl roku dopředu, ale neříkala, nám jak dlouho je potřeba.. ale moc dlouho bych neváhala:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@milenaamartin Kalkulace je fakt super, oproti jiným brněnským restauracím.. Fotky bohužel nemám :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Opravdu mě to hodně překvapilo. Asi se tam zajedeme třeba na kole s přítelem podívat a omrkneme si to :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
My jsem tam měli nedávno svatbu, Cena je ve srovnání s jinými podobnými podniky v Brně velmi přijetelná - viz to, co psala @andynnka. Paní Huťková se skutečně snažila nám narhnout složení rautu tak aby toho nebylo zbytečně moc (a zároveň ani málo). A jídlo mají naprosto luxusní, musím říct, že všechno, co jsem tam ochutnala bylo dobré a všichni hosti to moc chválili. Ubytování taky bylo přijemné. Nadruhou stranu mají tam "svou organizaci" a tu se vám snaží nacpat i když si představujete jinak, takže o některých věcech, které jsem chtěla jsem s nimi musela dost diskutovat a pak to stejně nebylo úplně podle toho, co jsme si domluvili (například jsme se domluvili že se výzdoba přijde dělat ráno před obřadem - večer předtím tam měli nějakou akci - bylo mi slíbeno, že se bude moct začít už v sedm (obřad jsme měli od 11,30, takže dopoledne moc času nebylo), ale pak když jsme se tam byli večer před tím domluvit kdo nám dá ráno klíče, tak nám řekli, že nejdřív až po rozdání snídaní, které byly asi do půl desáté :-( - ještě že jsem toho na zdobení vážně moc neměla. Navíc rozmístění stolů bylo jinak, než jsme se domluvili (asi se jim to po té večerní akci nechtělo měnit), takže bylo poměrně dost málo místa na tanec). Tady ty organizační věci bych celkem přešla (neměla jsem moc požadavků, takže se to nějak sneslo), a v podstatě jsem je i ve svém svatebním albu chválila. Jenže pak si mi několik hostů nezávisle na sobě stěžovalo, že jídlo bylo sice dobré, ale obsluhující personál na ně byl vyloženě nepříjemný, servírky měly různé nevhodné poznámky a komentáře jak k hostům, tak k naší svatbě a na konec ty hosty, co tam zůstali déle do noci (po půlnoci) a chtěli ještě tancovat, v podstatě vystrnadily (začaly uklízet, pak zhasly)...vzhledem k tomu, že jsem měla zánět dutin a teplotu, tak jsem do půlnoci ani nevydržela, takže nevím, jak to ve skutečnosti bylo, ale lidi co mi to říkali nejsou zrovna nějací problematičtí opilci, co by jim tam dělali bordel a bylo třeba se jich zbavit. Takže nevím jestli doporučit. Asi pokud nejste moc nároční, aby vše bylo podle vás, tak jo. Pokud máte přesně vymyšlenou organizaci, nebo pokud vás snadno rozhází nepřijemná obsluha, tak raději hledejte dál.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
také se musím podělit se zkušeností z Kadlcova mlýna. Moc se nám líbilo okolní prostředí, a tak pro nás byl Kadlcův mlýn jasná volba. Půl roku před svatbou jsem se sešli s paní Huťovou a vše domluvili. Naše svatba je poměrně větší (100 hostů) a tak jsme chtěli celý prostor i venku a zaplatili jsme pronájem 3000 Kč. Původní domluva byla, že budeme v objektu sami, oběd budeme mít v přední části a večer pokud počasí dovolí pod pergolou venku. Když nám paní Huťová dva týdny před svatbou volala, že se musíme rozhodnout, jestli bude celá svatba venku nebo vevnitř (večerní část), tak nás to docela zarazilo. Najednou z předešlé domluvy, že budeme venku nebo vevnitř podle počasí úplně sešlo. Paní provozní řekla, že má ještě jednu skupinu a pergolu nebo zadní místnost jim pronajme. Nabízeli jsme jí peníze navíc ale řekla, že to není otázkou peněz. No povím vám dva týdny před svatbou celkem infarktní záležitost. Po 3 dnech a několika telefonátech jsme se bohužel nedomluvili, paní Huťová byla neústupná a tak jsme začali hledat jinde. Naštěstí jsme našli Večeřův Dvůr, kde je paní velmi vstřícná. Zálohu, kterou jsme v Kadlcově mlýně zaplatili nám nevrátili, i když zrušení svatby byla jejich vina. Takže jestli nechcete řešit problémy před svatbou, moc nedoporučuji. Případně si všechno písemně domluvte, s námi podrobnosti o tom, že budeme mít celý prostor domlouvala paní Hutová ústně, a tak jsme paní majitelce nemohli doložit, že máme pravdu. Hledání prostor na poslední chvíli není žádný med....
Odpovědět
Chtěla bych jen okomentovat příspěvek paní Robotkové. Měli u nás domluvenou svatbu od 10.února 2014 - 40 osob v restauraci na oběd a odpoledne celkem 80 osob i se zastřešenou pergolou na zahradě. Udělali jsme jim předběžnou kalkulaci a prohlédli si prostory. Se vším souhlasili a poté zaplatili zálohu na rezervaci termínu - svatba 6.9.2014. Na začátku srpna navýšili počet pozvaných hostů celkem na 120 osob. Protože bylo na konci srpna docela chladno, dne 25.8.2014 volala naše paní provozní panu Robotkovi, jestli by nechtěli využít pro odpolední hosty raději zadní salonek,aby jim večer nebyla zima. Chtěla jim tyto prostory rezervovat - aby se tam nedala objednat jiná akce, tyto prostory mají samostatný vstup z parkoviště. Pan Robotka řekl,že to projedná s nevěstou. Druhý den už byl problém v tom,že si pan Robotka myslel,že měli na složenou zálohu pronajaté všechny naše prostory. Bohužel částka,kterou zaplatili i text v nabídce byly pouze za restauraci + pergolu. Já osobně jsem s panem Robotkou mluvila až ve čtvrtek ráno. To mi sdělil,že už si předběžně rezervovali prostory jinde. Při další hovoru cca o 20 minut později mi řekl,že nevěsta už ve středu zaplatila zálohu jinde a obvolala svatební hosty. Řekla jsem mu, že respektujeme jejich rozhodnutí a že to celé vzniklo nedorozuměním,ale bohužel mu nemohu vrátit zálohu na termín, který jsme jim drželi od 10.2.2014. A že zálohu vybíráme práve z tohoto důvodu. Ještě jsem ho poprosila o písemné potvrzení zrušení akce a poslala jsem jim daňový doklad k přijaté platbě a stornu. Poté mi sdělil, že to bude muset dát na internet,což také na několik stánek napsal. Nakonec počasí v sobotu 6.9.2014 bylo velmi pěkné, svítilo sluníčko po celý den a restaurace byla otevřená pro veřejnost. Doufám, že to bylo pro naše hosty příjemné, protože v sezóně máme skoro každou sobotu z důvodu svatby zavřeno. Bohužel, Ti co byli s našimi službami spokojení nemají potřebu své pocity dávat na internet. Hana Kavická
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Hledala jsem v mnoha diskuzích na internetu, v mnoha článcích a bůhví v čem ještě. V pár případech se objevily komentáře, že zde svatbu určitě ne. Přiznám se, že teprve zde svatbu plánuji, nicméně komunikace s paní Huťovou předčila veškerá má očekávání. Milá, ochotná osoba, pro kterou nic není problém a snaží se ve všem vyjít vstříc. Pokud se vše zadaří jak má, pak budu velmi ráda, pokud tak velký den budu moct uskutečnit právě zde. Zdá se mi, že poslední příspěvek z roku 2014 by potřeboval trochu "oživit". Jelikož věřím, že nejsem jediná, kdo zde svatbu zvažuje. Snad vám všem aktualizace diskuze pomůže při rozhodování :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@petroslava můžu se zeptat jestli jste tam svatbu nakonec měli a jak jste byli spokojeni? My také zvažujeme :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Tak se priznam, ze mi neprislo upozorneni na email v roce 2016, kde jste se me ptala na dotaz. Takze sice je uz pozde, ale mozna to pomuze nekomu jinemu: prijeli jsme o hodinu driv, nez jsme oznamili, ze prijedeme. Vse uz bylo pripraveno. Servirky stihaly, nevim o nikom, kdo by nebyl spokojen a vse klaplo jak melo. Sice jsem nepocitala vypite nealko a alko behem vecera, ale vysledna cena, kterou jsme platili by mohla odpovidat a absolutne nebyla premrstena, takze jsme ji bez reci ihned zaplatili. Nebudu se zde rozepisovat o podrobnostech, nicmene co vim, tak hoste i my jsme byli spokojeni. Den predem jsme si mohli navozit veci a meli jsme i prostor pro nasledne odvazeni. Proste nic nebyl problem. Ja jen vrele doporucuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?