Svatební hostina, Jaškovská krčma v Těrlicku

Máte někdo jakékoliv zkušenosti, rady, připomínky s hostinou v Jaškovské krčmě v Těrlicku? Budeme tam mít svatební hostinu v celém horním patře cca 35 hostů. Moc děkuji za jakékoliv info a rady.
Odpovědět
1
2
@lenyss Máme tam svatební hostinu teď v dubnu, taky celé horní patro jsme si zajednali. Myslím, že to tam bude super. Pan vedoucí je náš známý (na cenu to bohužel nemělo vliv :-) ) a víme, že to jsou profíci a svatby dělají moc hezké.
Odpovědět
@lenyss Ahoj,byla jsem tam na svatbě před 4 léty a vše bylo vpořádku.Neslyšela jsem od hostů žádné negativa.Přeji Vám, ať Vám to vyjde. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Ja tam budu mit taky svatbu v lete a kdy to planujes ty?My mame taky zamluvene cele horni patro budeme tam mit priblizne 50 hostu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Děkuji moc za reakce, my tam budeme mít svatbu v září, už několikrát jsme se tam stavili jen tak najíst a vždy nám moc chutnalo a pan vedoucí je velmi ochotný a vřelý..slyšeli jsme už mnoho kladných reakcí tak snad to výjde! :-D jinak michalela3 jak Vám to dopadlo? :-) jaké jste měli meny apod? vlastní alkohol či jejich prosím holky napište nějáke info :-) děkujíí
Odpovědět
Profilova fotka
@lenyss Ja ti dam urcite vedet mam do svatby 28 dni.Jinak alkohol budeme mit svuj!Ja jsem taky byla spokojena co se tyce provozniho a i celkove tak uvidime.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenyss Ahojky tak vse uplne bozi vdavala bych se tam znova my jsme byli opravdu moc spokojeni !!!!!!Muzu vsem nevestam jen doporucit!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@millimaus Svatbu jste měli krásnou! S přítelem objíždíme vytipovaná místa na svatební hostinu. Kladné reference na Jaškovskou krčmu mě nadchly! Vy jste tam měli i venkovní obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
@elis_two Ano meli a vypadalo to nadherne!
Odpovědět
Profilova fotka
@millimaus No to je vidět! x-) Hledám právě místo, kde bychom se mohli nechat oddat a mohli bycom tam mít i hostinu. Je to těžké, prý jsem moc náročná :-N Budeme mít 60 hostů a na večerní raut asi dalších 20. Podle toho, co jsem si přečetla, by to neměl být problém. Měli jste k dispozici nějakou terasu? A jak to tam vůbec vypadá? Prostředí je podle fotek nádherné x-) Něco jsi psala o pronájmu celého patra. Kolik jste platili? Ještě jednou gratuluji ke svatbě!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@elis_two Takze to zalezi vse na domluve je tam i hotel takze vse zalezi jak jste narocni a kolik chcete do svatby investovat.Spoj se s panem Cholevou a on ti vse rekne.Mam ti napsat na nej cislo?Jinak zalezi jestli budete chtit mit svatbu venku nebo ve vnitr.My jsme ji meli v prvnim patre za pronajem salu bylo 3000kc a po 24:00 hodine 300 kc za hodinu.Alkohol si muzes vzit bud to vlastni nebo od nich za urcitou slevu,ale to ti vse pan provozni rekne.Nealko musis brat vse od nich.A jidlo to si musis sestavit sama jak si to prejete.Takze ti tak jako cenu nepovim.My jsme byli hodne narocni tak jsme do svatby investovali hodne penizku meli jsme i ohnostroj.Ale povim ti vdavala bych se tam znova opravdu mohu jen doporucit!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@millimaus Děkuji za informace. S panem provozním se určitě spojím, číslo jsem si našla na jejich stránkách. Vypadá to všechno moc dobře. Navíc dám na doporučení ostatních, protože slova majitele jsou jedna věc, realita pak ale může být jiná. Takže moc děkuju! :-) Zajedeme tam a uvidíme ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@elis_two Ahojky jak pak jsi dopadla na tom Terlicku?Protoze jsem si cetla ze se nakonec beres v puste polomi?!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@millimaus Ahojky, v Jaškovské krčmě jsme se byli podívat. Je to tam krásné, ale bohužel pro nás kvůli imobilním prarodičům nepřipadá v úvahu mít hostinu v patře. Takže jsme hledali dále a nakonec jsme se nadchli pro Setinu. Každopádně Ti ještě jednou děkuju za všechny informace! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
hojky , tak my s pritelem a nasim synackem ted mu je 9 a pul mesice zaciname planovat svatbu na pristi rok...moc se my zamlouva Jaskovska krcma jsem ze Stonavy tak to mame celkem za humny :-) , urcite se tam pujdu zeptat na info , ale prece jen je lepsi kdyz si tu tak pokecame mezi sebou co a jak a ceho se mam vyvarovat....prosim o podrobnejsi info ohledne jidla, alkoholu, vyzdobi salu nebo terasy moc se my zamlouva ta venkovni teraska, chtela bych to tam myt :-D , taky venkovniho obradu n proste vse co ktomu patri...popr.. kontakt na nejakeho dobreho fotografa s cenou a nejake auticko , chteli by jsme nejakeho veterana a pujcovny satu hiiii :-D dekuji za odpovedi
Odpovědět
jj jeste nejake dobre a ne predrazene zlatnictvi na prstynky ..., a mame v palnu hostinu cca pro 40 lidi mame na to 70 tisic ,myslite ze se vlezem?jejda je to super planovat uz at jsi jdu vybrat saticky hiiiii
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@scherna ahoj, chci se zeptat, jestli jste se nakonec pro jaskovskou krcmu rozhodli, taky ji zvazujeme na příští rok, díky za každé info :-)
Odpovědět
Ahojky takze terminek mame na 13.9.2014 a mame to v Horni suche v delnickem dome....,nakonec jsem si to vybrala jelikoz to mame blize ja jsem i s pritelem ze Stonavy a moc se nam to tam lybilo a kousek je i restaurace na cisarstvi a tam maji ubytko a my budem myt mozna nejake kamarady zkteri bydli daleko tak popr na ubytko super dojdou pesko je to ccca 5 minutek..., uz jsme si to i bukly ale mazec vse je vsude plne a lidi blaznej takze bych vam doporucovala pomalu zarizovat ja uz zarizuji fotografa a uz i nekteri maji na ten termin plno..ale kdybi jste potrebovala info ohledne delnaku v Suche napiste rada vam dam dalsi info ... pani byla moc prijemna a vse nam vysvetlila atd.... juknete na fotky a uvydite sama ta vyzdoba co je na fotkach tu vam udelaji zdarma jen zaplatite pokud budete chtit 25 kc za potah na zidly no proste at nepisu zbytecne tak pokud tedy budete chtit info pisnete ju, zatim pa a mejte se nevestinko :))))
Odpovědět
@dashita001 Ahojky takze terminek mame na 13.9.2014 a mame to v Horni suche v delnickem dome....,nakonec jsem si to vybrala jelikoz to mame blize ja jsem i s pritelem ze Stonavy a moc se nam to tam lybilo a kousek je i restaurace na cisarstvi a tam maji ubytko a my budem myt mozna nejake kamarady zkteri bydli daleko tak popr na ubytko super dojdou pesko je to ccca 5 minutek..., uz jsme si to i bukly ale mazec vse je vsude plne a lidi blaznej takze bych vam doporucovala pomalu zarizovat ja uz zarizuji fotografa a uz i nekteri maji na ten termin plno..ale kdybi jste potrebovala info ohledne delnaku v Suche napiste rada vam dam dalsi info ... pani byla moc prijemna a vse nam vysvetlila atd.... juknete na fotky a uvydite sama ta vyzdoba co je na fotkach tu vam udelaji zdarma jen zaplatite pokud budete chtit 25 kc za potah na zidly no proste at nepisu zbytecne tak pokud tedy budete chtit info pisnete ju, zatim pa a mejte se nevestinko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
dívala jsem se na ten dělnický dům a je to tam opravdu krásné, akorát pro nás je to ještě dál.. a jak je to tam s termínama? Chtěli jsme 6.9., popř. kolem. Jinak jsme se už byli podívat v Jaškovské krčmě a taky se nám to moc líbilo, hlavně to prostředí kolem i podmínky tam mají rozumné (teda pokud nepočítám rezervaci terasy). V tom dělnickém domě máte k dispozici i terasu?
Odpovědět
@dashita001 omlouvám se že píšu až ted jjj k dispozicy je i teraska , výzdoba zadarmo a pokud si donesete notas nebo tablat pripojí vas na platno a mužete si tam nechat promítat foto :) to už máme překvapko pro svatebčany :) take vam tam naplanuji krajeni dortu a hlavně ty veci před vstupem do salo jako rozbíjení atd...na terase lze udelat i venkovní svatba
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojte, nechali jste si někdo vyzdobit sál přímo od nich ? Jen takovou základní výdobu bez květin ? Bylo to pěkné a na kolik Vás to vyšlo ?
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaa91 Dobrý den, realizujeme svatební výzdoby na klíč, s krčmou spolupracuje a dodáváme květiny v případě zájmu. Pokud si nevěsta přeje sál vyzdobit včetně potahů, dekor stolečku, sladkého baru jsme tady my, kdy Vám vše navrhneme a hlavně naceníme. Přidávám fotky jak to vypadá bez potahů, a s potahy je to velice útulné :-) Níže uvedenou svatbu jsme realizovali od ubrousků až po potahy:-) Vaše Květiny Kamélie
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@scherna Ahojky, v diskuzi jsem dočetla, že jste se nakonec rozhodli pro svatbu v Dělnickém domě. S přítelem taky pomalu začínáme plánovat a Dělnický dům mě nadchl právě tou výzdobou, kt. jsou schopni připravit. Trošku se právě obáváme ceny. Máme v plánu tak 50 lidí. Můžu se zeptat jaký máte rozpočet a zda budete mít obřad u nich venku? Měli jste problém s termínem? Pokud bys byla tak hodná budu ráda, za jekékoliv info. Moc děkuji. Hezký večer Jana
Odpovědět
Ahoj,my taky mame svatbu v Delnickem dome,ted v cervenci,musim rict,ze problem s terminy urcite je,termin svatby jsme vybirali podle jejich volneho mista.Pani vedouci je prijemna a rozumna pani,ktera si ziskala mou plnou duveru,takze vyzdobu nechavam zcela na ni,jen si vyberu barvu. A platebni podminky jsou take dobre,jen se plati za pronajem salu 3000,- a alkohol budeme mit vlastni,musi se vzit od nich pouze pripitek a vyzdoba je v cene,krome kvetin. Opravdu doporucuji i jidlo je vyborne.
Odpovědět
@zelvouna Moc děkuji za odpověď . A jak dlouho do předu jste řešili termín?
Odpovědět
Plánujeme svatbu celkem narychlo, se zařizováním jsme začali začátkem března, takze necele 4 měsíce před svatbou..... myslím, že uz meli plné terminy ted na leto, az rijen atd byl volny, maji tam hodne akci....
Odpovědět
jejda my už rok dopředu a bylo nabyto, svatbu mame 13,9 obřad bude u nas ve Stonavě......jjj připočítej 25 kč za potah na židly kvuly praní jinak výzdoba zadarmo a moc krasna koukni na rajče tam mají více foto.., ja už si přesně nepamatuji jak to říkala ale cena cca 750-850 na osobu, přípitek, predkrm. polevka, hl. chod , 1 raut teplý a později 1 studený , nealko, a ted přesně nevím zda ty 3000 za pronajem salu jsou i s elektřinou ...jinak paní provozní užasná, nedávno my volala jelikož tam budou mýt ještě jednu malou svatbu v našem termínu v kolik hodin dorazíme atd.... jelikož chcou mýt obřad u nich venku tak aby jsme se tam nemotaly 2 svatby tak se podřidí nám jelikož jsme byli první...jinak my budeme mýt kolem 50 hostu i s DJ atd..... a máme na to vše 70,000 nepočitam moje šaty a příteluv oblek a ještě našeho synáčka oblečení...kdybi něco pisni
Odpovědět
Profilova fotka
@scherna @pastrnakovajana01 Jaškovská krčma i Dělnický dům mají skoro stejné podmínky. Dělnický dům má trochu vyšší kapacitu.
Odpovědět
@scherna děkuji za odpověď, my zatím mapujeme terén:-), chtěli bychom příští rok na podzim, termín ještě nemáme. Taky plánujeme kolem 50 lidi. A to počítáš 70tis se vším všudy ju (krom těch šatů)? Já jsem taky tak myslela kolem těch 100tis, že nás to výjde. Kouknu určitě ještě na fotečky. Každopádně děkuji za info a budu držet palečky, ať Vám vše výjde, tak jak si přejete. Určitě pisni, pokud budeš mít nějaké nové postřehy či tipy ;-)
Odpovědět
@pastrnakovajana01 No ve výsledku to výjde těch 100 :))) nemám v tom zahrnute vínko, pivko auta, prstýnky pohoštění doma před obřadem, pozvánky no začínám už pomalu zařizovat takže pak ti pisnu kolik co nebo jak nas to vyšlo a popř. předat dál výzdobu na auto atd.....po svatbě se klidně mužeš ozvat , zajdem na kavčo donesu věci co budu mýt po svatbě popř předám zkušenosti a kontakt na DJ atd.....ja se tak těšííím :)))
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?