Svatební hostina či obřad - Hliněná Bašta, Průhonice

Ahoj, zajímá mne, jestli má někdo zkušenosti s touto restauraci, ať již pro celou svatbu anebo jen hostinu. Podle přístupu paní majitelky u mě zatím rozhodně vede tato restaurace. JAk jste byli spokojeni s jídlem, pitím ,obsluhou? Tancovalo se? Je tam dost prostoru? A ceny? Děkuji všem moc!! :-)
Odpovědět
Objevila jsem tu jednu jedinou svatbu, která tam byla a fota docela pěkná ;-)
Odpovědět
Ahoj, s rodiči a mým milým chodíme do této restaurace vždy při nějaké slavnostnější události. Vždy jsme byli spokojení, jak přístupem obsluhy, tak i kvalitou jídel i přijít s velkým psem není problém. Opravdu se vždy snaží vyjít ve všem vstříc. Takže jsme se pro ni rozhodli i na naši svatební hostinu v červnu. I jako bonus jsme uvítali, že je tam velké dětské hřiště se zvířátky, takže se děcka při hostině nebudou nudit. :-) Jinak když přijdeš do restaurace a zeptáš se jich na svatební menu či obřad, přinesou ti obrovské album s fotkami z obřadů, ze stolní výzdoby a i ukázky menu, které již byly realizovány. My se teď budeme scházet s paní provozní, která má hostiny na starost a budeme vymýšlet dvě varianty menu (jedno lehčí a druhé klasičtější). :-)
Odpovědět
@anianka děkuji moc za názor a reference :-) takže v červnu tam máte také hostinu! Tak to se těším na zážitky a fotky :-) Chceme se tam s partnerem také teď někdy zajet osobně podívat.
Odpovědět
Profilova fotka
Také se přidám k doporučení restaurantu Hliněná Bašta. Toto místo skončilo 10. v pořadí v soutěži SVATEBNÍ MÍSTO ROKU :) Jsou tam velice milí a příjemní. Doporučujeme! ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, o tomto miste uvažuji. Nevíte jak se tak cenove pohybují? Cca 30 lidi. Dekuji
Odpovědět
@nela2014 No záleží jaké menu si vybereš. Pokud budeš chtít exotiku, tak si asi připlatíš, ale to si myslím, že bude všude. ;-) Jinak jsem již byla na konzultaci ohledně menu atd. a vůbec nic není problém, dokonce mají i nabídku dortů a koláčků. S čim mě paní provozní opravdu mile překvapila bylo, že i výzdobu stolů jsou schopni zajistit sami, stačí říct jaká bude kytice. Opravdu musím říct, že servis se vším všudy. :-)
Odpovědět
Ahoj,taky jsme tuto restauraci zvažovali,ale má nejdražší menu v Průhonicích. Klasika výchází od 520 Kč na osobu výše bez přípitku.K tomu ještě pití a pronájem.Sice všechno super,ale musíš do toho chtít tolik dát.
Odpovědět
Profilova fotka
Restauraci Hliněná Bašta mohu také jen doporučit. V minulém roce jsem tam vystupoval na svatbě a byl jsem z prostoru i obsluhy nadšený. Krásné, klidné místo a pokud budete mít DJe nebo živou hudbu, tak se nemusíte bát výrazného ztlumení po 22 hodině. :-) Hrál jsem, až do 04 hodin a to na venkovní terase. Dále je možné zpestřit svatební odpoledne i soutěží na rybníku. mají k dispozici jednu loď ;-) V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat a rád zdělím další mé poznatky či zašlu fotky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Bohužel já doporučit nemohu, měli jsme tam oběd a večerní raut a bylo to hrozné :-( Obsluha hrozná, když jsme je o něco poprosili těžký nezájem.... Bohužel špatné vzpomínky...Je to ale už 5 let, byl tam jako provozní nějaký pán, tak třeba to tam funguje už jinak...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ráda bych obnovila téma a zároveň se zeptala, na kolik tam asi tak vyjde raut pro 25 - 30 lidí? A je tam dost místa na tanec? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa1106 Ahoj, nevím ceny, ale vloni se tu ženil náš svědek a byla to paráda, jídlo vynikající, personál příjemný, krásné prostředí a i na tanec si myslím, že je tam dost místa pokud chceš 25-30 lidí je to uplně v pohodě, nás tam bylo 50 a vešli jsme se. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já se v této restauraci sama vdávala v červnu tento rok. Měla jsem taky ze začátku spoustu otazníků a obav, ale JAK jsem dnes ráda, že jsem zvolila právě Hliněnou baštu!! (a to jsem obešla ještě pár jiných restaurací více v centru v Praze). Sl.Brožová, která má zařízení svateb na starosti je jedním slovem hrozně fajn. Během příprav kolikrát myslela i za nás, napadaly jí věci, nad kterýma já se před tím nezamyslela. Snažila se kolikrát sama věci nějak vymyslet a navrhnout nám je. Taktéž se pak postarala o výzdobu restaurace, jen chtěla vědět, jaký styl se nám zhruba líbí a podle toho už vše zařídila. Měli jsme od ní i koláčky a také svatební dort, ten si hosté moc pochvalovali, byl výbornej! Restaurace vypadá, že je menší, nás ale bylo 75 a krásně jsme se tam vešli (využili jsme terasu a ještě tam zůstal prostor volný jak k tanci, tak k posezení na venkovní sedačce na terase). No ale hlavně raut stál za to. Měli jsme spoustu hostů ze zahraničí, tak jsme se snažili namíchat menu tak, aby si tam každý něco našel, ale když jsem to pak viděla, opravdu jsem zírala. Nejen, že to bylo všechno krásně naaranžovaný, ale bylo to výborný, hosté za náma chodili ten večer a hlavně ještě dlouho po svatbě a všechni si chválili jak jídlo, dort, tak i obsluhu! Obsluha byla strašně milá, snaží se vám vyhovět, ikdyž s tím sami taky mají spojený nepříjemnosti, snaží se vás toho ale ušetřit, co to jde, ať si ten den užijete:) My díky Hliněné Baště máme na naši svatbu moc hezký vzpomínky a kamarádi nám dokonce říkají, že jsme s naší svatbou "nasadili laťku hodně vysoko", že bude těžký se tomu vyrovnat:) Kdybych se dnes měla znovu vdávat, jdu prostě zase do Bašty!:) Ráda poskytnu i nějaký fotky nebo více informací, kdyby někdo měl nějaký dotaz, stejně jako já před rokem.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petull77 Dobrý večer, fotil jsem tam svatbu, chcete-li mohu poskytnout nějakou ukázku pro představu. Myslím, že novomanžele byli se službami velmi spokojeni, prostředí je také krásné. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
@petull77 za nás určitě doporučujeme nejen jako běžní hosté restaurace vždy skvěý servis ak co se týa svatbního zázemí, navíc ta vodní plocha všude kolem bude na fotky jako stvořen
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?