Svatební hostina a večerní raut - Hradec Králové

Profilova fotka
Milé nevěsty, kde máte svatební hostinu a případně i večerní zábavu v Hradci nebo jeho blízkém okolí?? Stále s přítelem hledáme nějakou hezkou restauraci, kde by se ideálně dal udělat slavnostní oběd i večerní raut a zábava, kde by byla dobrá domluva a možnost si prostor hezky vyzdobit. Budu ráda za vaše tipy ;-)
Odpovědět
@lusyene ahoj, my máme rezervovanou hostinu U Svatého Jána ve Svobodných Dvorech... Je to tam moc pěkný, dobře vaří a domluva se zdá být perfektní... Mrkni na jejich stránky... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jmg moc děkuji za tip, mají moc hezké stránky a líbí se mi jak to mají psané všechno tak jak to je ... pěkný !! ;-)
Odpovědět
ahoj,my máme rezervaci v restauraci LTC,mají tam příjemnou obsluhu,s panem vedoucím se dá vše domluvit,možnost venkovního grilování,budeme mít okolo 70 lidí a tam to není problém,jídlo super a večer raut,co je ještě plus,tak velké parkoviště :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, kde děláte hostinu a večerní zábavu? My zvažovali Pension Nad Oborou, ale ještě stále váháme, platbou za pronájem se to celé dost prodraží, tak bychom chtěli zkusit najít ještě něco jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
Vinárna Hacienda.Výborná kuchařka. Zastřesená zahrada. Omrkni to. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@domca1988 prosím tě a mají nějaké webovky? nic jsem nenašla :(
Odpovědět
Profilova fotka
Asi nemají. Ale když to napíšeš do seznamu, tak ti nějaké fotky vyběhnou i adresa. Teď to tam je novější, hezčí. Chce tam spíš zajet. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@domca1988 ok, díky za tip :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?