Svatební hostina a ubytování, hledám místo, Praha 13.9.

Profilova fotka
Dobrý den, hledám vhodné místo v Praze na termín 13.9. na hostinu i následné ubytování pro pár svatebčenů. Byla bych ráda kdyby oběd i s rautem a pitím vyšel do 1200 kč na osobu a ubytování ve dvojlůžkovém pokoji max. 1300 kč. Celkový počet hostů bude okolo 30. Děkuji za nabídky :-)
Odpovědět
My se bereme v červnu a máme to v Kastrolu a oni mají i ubytování dvoulůžák za 1000, spíš jde o to na které straně Prahy to chceš
Odpovědět
Profilova fotka
@1agatka děkuji, čistě náhodou ty webovky jsou správně? Já jsem našla Kastrol na Praze 5 tak nevím, jestli to je ono. :-) Ještě jsem zapomněla uvést, že na svatbě budeme mít pejska, takže potřebujeme, aby s tím nebyl problém.
Odpovědět
restaurace Šárka :-) s pejskem nebyl žádný problém, s námi byla celý den naše ovčanda :-) uybtování v hostelu hned vedle restaurace - pecka přístup, super ubytování a jídlo báječný :-) jo a bylo nás necelých jednou tolik co Vás :-)
Odpovědět
Ano je to nedaleko Prokopského údolí. My tam kousek bydlíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@kmotra87 Dobrý den, mohu Vám nabídnout naše prostory- romantická restaurace a penzion, 4km za hranicí Prahy 5, do 30 osob je ideální salónek + by jste měli k dispozici i venkovní zahrádku. I obřad je po dohodě s matrikou možný. Vámi uvedená požadovaná cena na osobu i s pitím, je plně v souladu s našimi cenami. K večeři můžeme připravit raut, či udělat grilování v krbu který je součástí restaurace. Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji 1000,- Kč. V případě zájmu pošlete prosím Váš e-mail, poslala bych Vám našeho svatebního průvodce. Nebo se přijeďte podívat, není nad osobní kontakt :-) Svatby nás baví!
Odpovědět
Profilova fotka
@kvetaszenkova Dobrý den, moc děkuji za nabídku. Ovšem vzhledem k tomu, že obřad máme na Chvalském zámku, takže hledám něco v Praze, abych se vyhnula dlouhým přesunům. Hlavně kvůli tomu, že mojí prarodiče nejsou zvyklí na delší cestu autem. @agi87 díyk za tip, cenovou kalkulaci už mám. Můžeš mi jen poradit cenu za ubytování? Děkuju @1agatka a ubytování je přímo tam? O tom jsem totiž na stránkách nic nenašla.
Odpovědět
@kmotra87 koukni na hostel spartakiada, tam najdeš cenít, paří to restauraci, takže domluva byla moc fajn :-) hostelové pokoje, byla cena za lůžko 250,- a pak jsme měli rezervované apartmány pro nás a rodinu a ty byly cenově dražší ale veškeré pokoje krásné a ten náš vyzdoběný a prostě to nemělo jedinou chybu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci nabízí hudební produkci na volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli ještě hledáte kapelu, mrkněte na naše webovky. Široký repertoár pro všechny generace, bohaté zkušenosti za přijatelné ceny. 8-) Pokud hledáte příjemné místo pro Vaši svatbu, mrkněte na našich stránkách do sekce Svatební speciál, kde jsou rady k pořádání svatby a také tipy na místa po celé republice.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme prostory hotelu GreenYacht na Praze 8. Prosím podívejte se na naše stránky nebo profil. Rádí Vám zpracujeme cenovou kalkulaci. Krásný den PV
Odpovědět
Profilova fotka
@kmotra87 Hotel Čertousy, kousek od Chvalskýho zámku :-) Fotky mám na webu, pro představu :-) Je to tam krásné, obsluha příjemná, jídlo výborné a možnost grilování a posezení pod přístřeškem :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?