Svatební hostina a ubytování 50 hostů, Praha-Strakonice

Profilova fotka
Ahoj lidičky, snažím se najít vhodné místo pro hostinu a ubytování cca 40 hostů (na červen 2014) . Ale vše si chceme zařídit sami, jen nemohu nikde najít ten správný pronájem, hájovny, statku, usedlosti atp. Musí to být na půli cesty mezi Praha - Strakonice. Prosím poraďte. Děkuju...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ubytování pro 40 osob? To stejně bude muset být v nějakém hotelu, nebo pensionu. Nebo si představujete, že hosté budou spát na statku ve stanech apod.?
Odpovědět
Profilova fotka
No stany bych nechtěla, brácha teď měl svatbu a hostina byla v pronajaté myslivně, tam se spalo v podkrovi, na matracích, všichni se vešli do jedné místnosti, takže to bylo super, nemuselo se utrácet za hotel, což bychom rádi. Jenže on měl obřad na Mělníku, což je na druhou stranu....Ale ještě přemýšlíme o nějakém rekreačním středisku, no prostě nevím....
Odpovědět
Profilova fotka
@monickic Všichni svatebčané v jedné místnosti? Moc si to nedokážu představit, ale "super" by mi to asi nepřipadalo. Ještě možná tak pro kamarády, ale to tam byla i rodina? Rodiče, prarodiče... prostě všichni?
Odpovědět
Profilova fotka
Co u Příbrami? http://www.novyrybnik.com/svatby my to meli jeste pred rekonstrukci. Obrad hned vedle penzionu na zahrade. Meli jsme to rezervovane od patku do nedele, v sobotu vecer jsme opekali burty, sportovali... je to tam super. Mrkni do meho alba, mam tam fotky. Jen ted koukam, ze mas pozadavek zaridit si sami.... no my si delali sami vyzdobu a hoste si platili sami ubytko, zbytek sel za nami....
Odpovědět
Profilova fotka
@jamys Díky za radu, kouknu na to...:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?