Svatební hostina a obřad v Hospůdce na Haldě Boršice

Ahoj nevěsty :) nemáte prosím některá zkušenost nebo nějaké informace ke svatební hostině a popř. i obřadu v Hospůdce na Haldě v Boršicích?
Odpovědět
Ahoj, na kdy plánuješ svatbu a už jsi něco sehnala? Taky mě zajímá Halda, ale zatím jsem nic v diskuzích nenašla :-x
Odpovědět
Holky...taky se mi zamlouvá Halda v Boršicích. Dnes se tam jedu s kamarádkou mrknout... Mrkala jsem na facebook na jejich stránky (https://www.facebook.com/RybnikHalda/...) a jedna novopečená manželka si to tam chválila...tuším, že měli svatbu v říjnu. Prostředí se mi zamlouvá...jen to musí ještě projít u mého ženicha. :D
Odpovědět
Ahoj holky, na haldě jsme měli svatbu a vše bylo kouzelné. Super místo, oběd podle našich představ a skvěle zmáklá organizace celeho dne. Focení se zvířátky a prostředí je boží. Musím říct, že líp jsme si vybrat nemohli a rozhnodně doporučujem.Slečna provozní je do svateb zapálená, takže už ví, co a jak. Se spoustou věcí nám poradila a dala užitečné kontakty. Vyšlo nás to něco málo přes 1000,- na osobu. Jen škoda, že jsem na tyto stránky nenarazila před svatbou, alespon bych si o tom měla s kým psát. A kde nakonec zakotvíte vy? taky na Haldě?
Odpovědět
Ahoj holky, tak o Haldě žádné nové informace. Psala jsem jim asi před 2 týdny e-mail a žádná reakce. My plánujeme svatbu až příští rok, ale jelikož máme moc lidí (kolem 80), tak docela vyšiluju kvůli místu. Zatím to ale vypadá na Panský dvůr v Kunovicích.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky! Taky máme zamluvenou svatbu na Haldě. Chtěla jsem se zeptat, kolik si brali za pronájem jestli vůbec? Jako provozní už je tam nějaký pán. :-)
Odpovědět
Taky máme zamluvenou Haldu na náš svatební den ... sice už je tam pan provozní, ale je celkem fajn a dá se sním domluvit ... Bylo nám řečeno, že za pronájem si neberou nic ( jen 3OOO,- za obřad - pokud chce mít všechno "pod jednou střechou")
Odpovědět
tak to je super! Trochu jsme se báli, aby si neřekl nějak moc, ale tak takto je to super! Taky máme domluvené všechno i včetně obřadu. Kolik si prosím vzal zálohu? :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Tak to máme za sebou a naše svatba na Haldě se dá popsat jedním slovem - Nádhera !!! Obřad u rybníka úžasný ( matrika v Boršicích- spolupráce 1*), oběd a vnitřní posezení výborné. Venkovní zábava, raut a grilování báječné.. Personál příjemný a ochotný. Konečná cena, včetně výzdoby a ubytování, pro mně naprosto śokující ( v dobrém slova smyslu). Za nás můžu jen doporučit. ;)
Odpovědět
Dobrý den, taky uvažujeme o svatbě na Haldě,ale na emaily mi neodpovídají. Můžu se zeptat na cenovou kalkulaci? Děkuji moooc za odpověď.
Odpovědět
@qazi77 Dobrý den, vychází to cca 1000,- na osobu. My jsme měli asi 60-65 lidí (různě se nám to střídálo - někdo musel odjet, někdo byl pozvaný až na večer atd.) Měli jsme: 1) ráno před obřadem dva druhy kanapek, víno, pivo nealko atd. 2) přípitky - při obřadě, přivítání s provozním, přípitek s hosty (před obědem) 3) oběd 4) raut + grilování (účtuje se skutečná spotřeba) 5) a veškeré pivo, víno, nealko, káva atd +jsme platili ubytování pro nás dva a nechali jsme si od nich udělat výzdobu (jak uvnitř, tak na zahrádce) za 700,- Celkem nás to vše vyšlo na 65 000,- ( i s obřadem) Měli jsme svoji sliovici, višňovku a samozřejmě vdolečky, zákusky, dort. Víno jsme měli od nich ( při vlastním vínu si účtují - pokud si dobře vzpomínám - 60 kč za dospělou osobu). Doporučuji spíše zavolat a domluvit si schůzku. Jinak jsme s komunikací neměli problém, pan provozní i dcera majitelů - se kterými jsme komunikovali, jsou moc milí a ochotní.
Odpovědět
Jee děkuji moc za informaci :)
Odpovědět
Tak to je skutečná nádhera! Jsem šťastná, že budeme mít scatbu právě tady! Děkuji za info! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@luuca22 Je to fakt super. Musím přiznat, že jsem z toho měla trochu strach, ale výsledek byl úžasný :) Jak budou fotky, určitě přidám do alba pro inspiraci :)
Odpovědět
Tak to je super! My právě budemem mít taky 60-65 lidí, takže je super, že vím kolik to vyjde. Cca jsme počítali tu tisícovku na osobu. Dobré je, že to máme zarezervované už tak snad s náma počítají.. :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj! Chtěla jsem se zeptat, jestli některá jste měla svatbu v tom jejich venkovním stanu? Příp. jak to funguje, co cena atp.? Děkuju moc 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Mam stejnou otazku jako uzivatelka prede mnou😊 Meli jste nekdo svatbu ve stanu? Ten vnitrek se mi moc nelibi totiz😊 A mame predstavu venku😊
Odpovědět
Ahoj holky, mela jste na Halde nektera svatbu ted v roce 2018? Nebo nemate blizsi informace k aktualnimu rozpoctu? My bysme tam chteli svatbu pristi rok, ale odhadem nam rekli 1.600Kc na osobu, coz mi prijde hodne uz.
Odpovědět
My jsme tam tedy v roce 2017. A měli jsme cca 60 lidí. Oběd + raut ( ten si můžete poskládat z toho co vám nabidnou- my jsme třeba něco vůbec neměli, protože jsme věděli, že by se to nejedlo) + nealko,káva,víno a pivo. Slivovice vlastní. Tvrdý alkohol si každý platil, protože bysme se nedopatili. A vyšlo to i s ubytováním ( a to jsme měli rezervované všechny pokoje) na 75 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja tam budu ted volat, zda bychom se mohli prijet podivat😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?